Sex

Så har ännu en jobbdag tagit slut,. Dagen har varit väldigt lång och inte var det någon som kunde ta mitt pass imorgon :( Men det är inte så mycket att göra åt,.  

Så tidigt imorse så åkte mamma och pappa till berlin, skönt för dom och skönt för mig! I Tisdags fick farmor en stroke och åkte in på sjukhus, pratade med henne nu ikväll och hon mådde bra och skulle få åka hem imorgon :) Det är min tuffa farmor det! :)

Nu blir det slöa framför tv:n resten av kvällen.


ha det bra!


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I don´t hear a word they say

Efter en tuff natt med otroliga sömnsvårigheter, illamående och rygg/höft ont så har det varit en lång jobbig dag,. Helt slut! Klockan 3 i natt tittade jag på klockan sist. Men när klockan ringde så var det bara att försöka hasa mig upp ur sängen och bege mig mot 10 timmars jobb,. Som tur var så försvann smärtan men illamåendet har kommit och gått hela dagen, så ingen mat har jag fått i mig förrän nu. 

Nu ligger jag i sängen och trodde jag skulle sova för länge sen, men ska snart krypa ner helt och ladda upp krafterna för 10 timmars jobb imorgo igen. Försöker få ledig på fredag, vore helt underbart att få en hel helg ledigt! Mamma och pappa åker till Berlin tidigt imorgon bitti, så när jag vaknar så slipper jag dom ända tills på söndag, sköönt! ;) 
På fredag blir det lite party här hemma, eller förkrök till och börja med iaf. Halloweenfest på fyren så där hamnar vi helt säkert,. Blir nog skoj!

Nu ska jag se klart på bonde söker fru, hör inte ett ord av vad vissa säger,.


godnatt! 


yours only, 


P. Cederqvist   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagsmys!

Vaknade skapligt tidigt imorse, låg kvar i sängen ett bra tag innan jag la mig i ett varmt skönt bad,. Sen blev det fixa och dona lite smått innan jag gick och fikade med Sesse & Linda i det underbara vädret. Varmt och skönt i solen så ute satt vi några timmar och drack kaffe och snackade skit. Knatade sedan runt och tittade lite innan jag och Linda gick hem till Malin & Christian och bestämde oss för att gå ut och äta på sportbaren. 

Nu är jag hemma igen och känner mig sådär riktigt höst-mys-sugen. Så ska ta och tända alla ljus och göra lite ansiktsmask och bara mysa resten av kvällen,. ;) Hade varit ännu mer mys om min onepiece hade kommit, men det tar nog några dagar till,. ( kommer nog bo i den när jag är ledig :P )  
Imorgon är det back to work! Jobba ons-fre. Sedan på fredag så blir det lite fest! Mor & far åker till Berlin på torsdag så ännu bättre ;)

Men här hade jag inget vettigt att berätta! 










yours only, 


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Adventure

Är så himla sugen på lite äventyr, åka iväg och hitta på lite "spännande" saker! För nu är det höst och denna håla har dött ut kan man väl säga,. Vill ha lite mer spänning i min vardag. 

Men för det första, jag vill ha en lägenhet nu! Så jävla trött på att tjata och att det inte finns några :( Jag vet exakt vilken jag vill ha om jag skulle få välja, men det kan jag ju glömma ett tag, för att få den innebär att hon som bor där nu måste flytta ;) 
Har varit väldigt inställd på att inte köpa en lägenhet, men sen här om dagen när jag satt och tittade så hittade jag en som jag faktiskt verkligen kunde ha tänkt mig att köpa, men så försvinner den rakt framför ögonen på mig,.

Hur som helst, livet rullar väl på. Händer inte så mycket spännande! Har fortfarande ett hål i hjärtat, det kommer att ta tid innan det läker och bara blir ett ärr! Men det finns så många härliga minnen som hjälper mig, önskar bara att det gick att få flera.

Jobbet rullar på som vanligt, är ledig idag och imorgon, sen jobb onsdag, torsdag & fredag, Sen ledig denna helg. Ska bli skönt och är sugen på att göra något roligt:)

Nu ska jag fortsätta njuta av att vara ledig, känner dock att huvudvärken är på väg så kanske ta och vila en liten stund framför tv:n. 

ha det bra!


yours only, 


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()