farbror blå

Som sagt så åkte jag, Helena & Melina till södertälje igår och gick på stan. Hittade dock ingenting så införskaffade mig bara lite smink och så.,  Men vi fikade och hade det mysigt.. :)

När vi sedan var på väg hem och jag släppt av Helena & Melina hemma, så fick jag några minuter senare ett sms från Helena att hon hade fixat barnvakt så vi kunde åka till nyköping :)

Så begav mig direkt ner till systemet och köpte våran alkohol sedan hem och tog det lungt ett tag. Skjutsade min bror hem till Robin så jag kunde få göra mig i ordning i lugn och ro. Vid 8 tiden så åkte jag hem till robin och väntade på att dom skulle bli klara.

Sedan var det bara att klämma in oss i mammas pyttelilla bil och åka hem till helena för att förkröka innan tåget skulle gå. Det var Jag, Helena, Nicklas, Janse, Robin & ida.

Eftersom vi hade så trevligt hos Helena så gick tiden väldigt sanbbt, vilket gjorde att vi höll på att missa tåget, men icke sa nicke, utan det var bara på med grejorna och gå så snabbt vi bara kunde till tåget.. 
På tåget, fulla & glada så vart det ganska mycket opassande prat och höga konversationer,skratt osv.. haha!

När vi var framme i Nyköping så bestämde vi oss att gå till Olearys först äen fast Ohlsson varnat oss över att det inte var speciellt mkt folk, men vi tänkte att klockan är ju inte så mycket utan det kanske kommer snart.
Så vi gick dit och satt där ett tag och skrattade och hade roligt, vi hörde att det ryktades om att det var sjukt mkt folk på Tellus så vi bestämde oss för att gå och titta eftersom det ändå var gratis inträde på Olearys.
När vi kom till Tellus så var det som det ryktades, det var massvis med folk och kön var lång! Vi pratade lite med vakten men kom alla överrens om att det var för kallt ute och vi ville dansa nu på en gång ;)

inget tålamod här inte..:P

Så vi begav oss mot birgers och tänkte att där måste det ju vara lite mer folk än på olearys iaf. Vilket det var också :) Så där gick vi in och sannade sedan resten av kvällen. Hade riktigt roligt, jäävlar va vi dansade, haha!
Träffade även 2 stycken "turister" där, supersköna människor! Har nog aldrig sett en kille dansa så mkt någonsin :)
Och för att inte prata om en annan kille, hahahaha! Snacka om att alla blev dissade av honom, snopna med hakan i golvet styog vi där alla tre och fattade ingenting :p Men resultatet kom ju senare när han fick upp ett öga för Helena! HAHA!!

När klockan väl var två så var det dags att börja röra oss utåt och gå ner mot vipsen där vi skulle fyllekäka, lovar att dom hatar verkligen oss där nu, haha!
Robin körde även igång några låtar på jukeboxen, skoj! Blev en liten blandning av bla Elvis & Abba!

men nu var vi alla trötta och ville åka hem, dock en person mindre. För den personen fick sova kvar i den "ur mysiga" fylle cellen hos farbror blå, :p 

Hade iaf en riktigt bra kväll! :) Tack för det allihopa.. 

Idag vaknade jag vid 8 halv 9 tror jag. Då var det bara att slänga på sig mjukiskläderna och ta bilen och åka till nyköping fram och tillbaka ( ej körduglig).

När jag kom hem la jag mig i sängen och försökte ta det lugnt ett tag.. efter några timmar så kom min bror inklampandes i rummet och frågade om jag ville följa med och käka pizza i vagnhärad.. Ja det ville jag så vi åkte och hämtade helena och melina sen vidare till mira dit även Linda, CK, och någon kille kom och gjorde oss sällskap :) 

Har sedan dess gjort några ärenden sedan bara tagit det lugnt hemma. Nu tittar jag på körslaget.. 
Får se om jag kanske går ner till sportbaren en liten stund sen.. 

Har fått jätte jobbig hosta också :/
Ha det bra. 




yours only, 


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

090130

Blev inget jobb igår, isätllet så åkte jag och Helena till Nyköping och gick på stan. Fanns nästan ingenting någonstan, men köpte iaf en tröja och ett par byxor.. När vi hade gått klart på stan så kom Robert och lämnade Melina :)
Vi började åka hemåt, när vi kom hem tilll mig så busade jag lite med melina innan det var dags för oss att äta tacos allihopa :) Mums!


Skjutsade sen lite senare på kvällen hem helena och nicklas.


Idag ska jag skjutsa pappa & uffte till järna där dom ska med bussen mot deras kryssning.. När jag släppt av dom så åker jag, Helena & Melina vidare till södertälje och går en liten sväng där på stan. har vi tur så kanske det finns mer att handla där..


Ikväll verkar det inte bli någonting för min del, eftersom alla bara ska ta det lugnt, trååååkigt! Löningshelg är det ju också... Men men, får se vad som hittas på för min del. 
Fan va underbart det skulle vara om Australien resan blir av, alippa detta tråkiga land och människor.. 
Sen får jag se ifall jag kommer hem till sommaren eller inte. Fyren har ju ändå blivit av med deras alkoholtillstånd, så där kan det vara lite tveksamt ifall dom hinner byta och fixa till sommaren. Och tullen har ju inga arrangörer inför sommaren 2009, så det ser väldigt mörkt ut för trosas uteliv just nu!


 
Men nu ska jag duscha håret och fixa lite så jag hinner.



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bra/dålig dag

Dagens humör började på topp.

Vi åt mysig frukost & mamma kom hem från jobbet & tog in posten fanns ett brev till mig där. Öppnade brevet och tänkte inte så mkt mer på det. Gick efter ett tag ner till nilssons och fikade. När vi kom hem så bestämde vi oss för att spela pictionary igen denna gång jag, helena, nicklas & peter. det var kul, jag gillar det spelet!

( Nu hade det gått några timmar och brevet hade snurrat runt i mitt huvud, nu började jag tänka på vad det faktiskt betydde för min del. vilket gjorde att mitt humör sjönk ner till botten, kände hur tårarna fylldes i mina ögon och hur halsen spändes. )

Efter att vi spelat ett tag så kom camilla och det var dags för henne att klippa helena och dags för mig att bege mig mot mötet.

När jag kom hem igen så satt pappa i stolen och blev klippt..

Efter en stund så käkade vi middag allihopa, jag petade dock mest i maten.

När camilla gått hem så la jag mig i sängen och försökte få vara lite själv.

äh orkar inte dra ut på det, halva dagen har varit bra, andra halvan har inte varit bra helt enkelt.

nu ska jag snart försöka sova så jag orkar upp imorgon, börjar 8 :( suck!!



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

pictionary

Jaha, jobbade som sagt igår, det gick väl bra. När jag sen kom hem så var jag lite trött, hungrig och rastlös. Men middagen var klar nästan på en gång när jag kom hem : )

Så vi satte oss och käkade och pratade lite, sedan provade jag och helena våra nya bikinisar som vi beställt.

Jag och mamma låg sedan och segade i soffan fram till 10 då hon skulle börja jobba. Då gick jag och la mig i sängen och tittade lite på tv men var fortfarande rastlös.

Helena och nicklas kom upp och skulle dricka te och äta lite så jag joinade dom, vilket slutade med att vi satt natten uppe och spelade pictionary :) haha man är ju bara alltför kass på att rita haha.. Det var kul.


men men..

Idag ska jag på möte vid 16.45 sedan ska camilla klippa helena & min far & så ska vi käka middag tillsammans sen..

Men nu ska vi ta och äta lite frukost.




yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i´m going crazy

Idag känner jag mig riktigt osäker, klyven & fundersam. Telefonen har ring stup i kvarten sen igår om massa olika jobb. Vilket är jätte bra, det är det verkligen! Men varför ska allt komma på en gång?
Nästa vecka ska jag provjobba på ett fritids i vagnhärad, visst vill jag ha pengarna och jobba men australien då?
Vet just nu inte om jag ska skjuta upp det till efter sommaren eller om jag ska ge mig iväg, min magkänsla säger mig att jag ska åka. Och jag borde egentligen göra det så att ingenting händer senare i år så att det kan hindra mig från att åka.
Det värsta med det hela är att jag verkligen måste bestämma mig så snart som möjligt.. Usch vilken press jag känner. Blää.

Idag ska jag hur som helst jobba på hasselbacken igen mellan 12.30-17.00.






Skriver väl mer senare





yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg

Ännu en söndag.. va snabbt även denna helg har gått, och vad har man gjort? inget!

Skriver en liten sammanfattning....



Fredag:

Min bror kom in och härjade i rummet att jag skulle hämta Helena och Melina i vhd så dom kunde komma hit och fika. Så det gjorde jag,. När vi kom hem igen så är det första min bror säger som vanligt " kan ni inte baka något?". Visst kan vi det säger Helena. Men jag hade redan kommit på att jag var sugen på en drömtårta från affären :p Men dom ville baka en annan rulltårta också så det fick dom göra, mamma och helena tog tag i bakandet, man ser ju hur det gick , åt helvete haha! men hur som helst så fikade vi lite och såklart busade jag med Melina :)
 
Helena & Melina stannade även på middag då det bjöds på, egen grillad kyckling och pommes, mumsigt. 

mamma skjutsade sedan hem gullungarna tillbaka till vagnhärad och jag kröp ner framför tv:n och tittade på film resten av kvällen, somnade skapligt tidigt. 



Lördag: 

Vaknade vid 10 tiden, låg och drog mig ett tag i sängen, för att sedan gå ner och fika på nilssons med camilla.
När vi fikat klart vandrade jag hemåt och tog det lugnt och rensade lite här & där. Vid ca kvart i 3 så kom CK hit, då var det dags för mig att skjutsa henne till södertälje. Svängde föbi vagnhärad och stannade och plockade upp Helena & Melina. När vi släppt av CK i södertälje så åkte vi vidare mot donken där Helena käkade. Klockan började bli mkt och det var dags att röra sig hemåt.

När vi kom hem så tog jag det lugnt en liten stund medans jag försökte komma underfund med vad jag ville spendera kvällen med att göra. Det sotg mellan att dra på födelsedagsparty hos jocke eller följa med Sesse, camilla & gnesta grabbarna på bio. Efter mycket om och men så slutade det med att jag följde med på bio.

Vi såg yes man, sjukt rolig! Skrattade nog från början till slut!

När vi begav oss hemåt smsade jag med Helena som berättade att dom var 10 pers som skulle ut i Nyköping, då ångrade jag mig. Attans!
Var hemma vid 12 sjukt pigg, rastlös & frös som en nakenhund.

Lyckades tillslut somna..



Söndag:

Jaha, vaknade vid 8 gick då upp och satte mig i köket där Melina var i fullgång redan. : ) Ävn Helena hade vaknat. Så vi satt och pratade ett tag, sen gick vi upp och la oss i soffan en liten stund medans mamma fixade frukost till oss :)

Så har spenderat hela morgonen att busa med Melina ! =D

Nu åkte dom nyss & här sitter jag och funderar på vad jag ska göra nu..

uppdaterar kanske lite senare annars någon annan dag..

 




yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEXTEST FÖR MODIGA



Är du oskuld? Nej
Någon gång haft sex med samma kön? Nej
När hade du sex senast? 1 vecka sen
Vem hade du sex med senast? det är en värdslig sak ; )
Haft sex på offentlig toalett? Nej
Haft sex i duschen? Ja
Kollat porrfilm? Länge sedan
Haft sex i snön? Nej
Haft trekant? Ja
När blev du av med din oskuld? 3 dagar innan min 15-årsdag
Haft gruppsex? Njae
Haft sex på öppen plats? hm, halvt?
Haft sexdrömmar? - Ja
Blivit påkommen när du haft sex? ja
Haft sex i en bil? nej
Sugit av någon? Ja
Slickat någon? Nej
Hur många har du haft sex med? 7 st
Haft sex i någon annans säng? Ja
Ångrat att du haft sex med någon? ja
Haft sex på stranden? nej
Hur många oskulder har du tagit? Ingen vad jag vet
Har/haft kk? Nej
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? Nej
Tänkt på någon annan när du haft sex? ja
Haft sex i någons förälders säng? Nej
Haft sex i sjö/hav/pool? Nej
Haft sex med någon kompis bror / syster? Ja
Somnat under sex? Haha, ja
Haft sex när det är andra i rummet? Ja
Varit med någon som är äldre än mig? Ja
Varit med någon som är yngre än dig själv? ja

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

vad ska man hitta på en dag som denna då? ingen aning faktiskt. Ska snart ta bilen och åka och hämta Helena & Melina i vhd :)

Skriver väl mer sen.




Dagens låtar: Leona Lewis - Run, Danny - Öppna Din Dörr






yours only, 


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

orolig

Jag har kommit fram till att jag inte är deprimerad, jag är bara jätte orolig. Lite vet jag varför men utöver det så vet jag faktiskt inte varför jag är det :( Det är riktigt jobbigt, har som en gigantisk klump i magen och en klump i halsen av tårar som vill ut,.
Förstår inte vad som har hänt.
Imorgon direkt när jag vaknar så ska jag i alla fall försöka få bort den oron som jag vet vad jag är orolig över, känner bara just nu att jag inte kommer kunna somna.




en orolig petra

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

crap

Jaha,idag har varit en lugn dag. Vaknade ganska sent, gick ner till konsum och handlade lite, sedan vidare hem och lagade och åt. Tittade sedan på film en liten stund men somnade till.
Tog mitt förnuft till fånga och satte mig på träningscykeln. Orkade dessvärre bara i 20 min innan min hosta kom igång ordentligt. =(

Håller på att bli sjuk, mår inte bra alls. Crap! Plus att jag känner mig så sjukt deprimerad, ingen aning om varför men jobbigt är det.

Så ikväll blir det en lugn kväll, ska lägga mig i ett varmt bad snart tänkte jag sedan krypa ner framför tv:n.
 





yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hoppsan

Idag var den dagen då jag skulle börja ta tag i mitt liv, men det kom jag inte så långt med :p Hittade massor av filmer jag ville se så jag och mamma har spenderat hela dagen i sängen med en massor av filmer och gott..

Så imorgon ska jag börja, det lovar jag!

Imorgon tänkte jag även att jag ska försöka ta och göra min video presentation om jag känner mig bra för det. Men mer om allt imorgon.




yours only,


P.Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kom igen petra

Jaha så igår jobbade som sagt jag & camilla på idrottsgalan, det gick bra och var kul :) När vi jobbat klart så fick vi såklart se på själva galan också =)

När galan sedan var slut så samlades vi allihopa en snabbis och begav oss ner mot efterfesterna :) Tyvärr blev vi inte kvar så länge då man kände sig så unket klädd jämfört mot alla andra som hade snygga galakläder på sig :p Men Det var kul så länge det varade.

Idag var det dock inte lika roligt att gå upp tidigt när man kom i säng så sent igår.. var på möte kl 10 lika onödigt som vanligt såklart!!

Har sedan resten av dagen bara varit hemma och tagit det lugnt. har b.la. tittat på nya one tree hill avsnittet och 2 filmer. Även bakat en sockerkaka.


Skickade precis iväg en ny förfrågan om australien, denna gång bara för mig eftersom det ser ut som att det bara är jag som åker isåfall. Jag vill verkligen mer än ingenting annat åka, men jag har inte ritkigt modet till att åka själv.. Usch jag är ju en sådan mammagris och, kan ju verkligen inte sova utan mina pojkar.. Hur ska det då gå?

Jag vet att allting finns kvar när jag kommer hem igen och jag kommer att ångra mig så enormt mycket om jag inte skulle ta tjuren vid hornen och göra det här,. Det är en stor livserfarenhet..

Och jag vet ju att jag inte kommer att vara ensam kommer ju träffa hur mycket fok som helst där. om inte annat tack vare det start program som jag isåfall ta, då man åker runt i en grupp till olika platser, får surflektioner, vip kort till en massa olika klubbar, grillfester med utsikt över sydneys ham och en massor av mer saker.

Finns det ens något negativt med det ? Nej det gör ju inte det!
Allting är på plus sidan men det är bara mitt mod som måste bättras på skapligt mycket.. Men det ska lösa sig!


Men men..

Så hur ser veckan ut för min del då?

imorgon skulle jag behöva ta en tripp till ung, sedan ska jag försöka ta tag i mitt liv lite från och med imorgon, börja äta ordentligt, inte hoppa över mat en hel dag & sedan proppa i mig en annan. Gå ut och gå, träningscykla. ja det blir väl lite smått och gott imorgon.
Torsdag har jag ej några planer för, likaså helgen, inga planer ännu. Tar det som det kommer.

På tal om helgen så hittade jag idag bilderna från lördagens utgång. Lägger in dom i det här inlägget.



Skriver väl mer imorgon,!



p.s. Dagens låt : Leona Lewis - Run .d.s.










yours only,









P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Idrottsgalan

Vid ca halv 4 idag så åker jag och camilla mot Stockholm..Vi ska till Globen för att jobba på Idrottsgalan när det är slut så ska vi förhoppningsvis in på efteresten också ;)

Får se om jag lyckas ta med mig kameran, ska försöka..


imorgon ska jag på möte igen kl 10, suck! Så meningslöst!




yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Like always

Så det var några dagara sen, ska uppdatera er lite snabbt om dagarna..


Torsdag:

Dagen med stort D.. Kryssning!  Vi åkte iväg skapligt mot värtahamnen, så att vi skulle vara säkra på att slippa hamna i köerna. Så vi hade god tid på oss att också stanna på donken och käka lite innan.


När vi väl kommit fram till terminalen taggade allihopa och upptäckte att det var ett bra tag kvar innan man fick börja gå på båten så satte vi oss i baren och drack lite öl och spelade kort. Jag satt och spanade lite extra lite roligt folk men det var förgäves, Tänkte att shit va alla kommer sent och i sista minuten, men inte det heller. Borde breved oss började självkalrt prata med oss och ena killen ville vara med och spela kort. Han var jobbig ska ni veta, så dom träffade vi inget mer sen.. :)

Hur som helst så berättade han för oss att han hade frågat i in-checkningen hur mkt folk det skulle vara på båten 700. Hjälp va lite!Q är jag åkte sist vara vi ca 2700 :/ Så som ni förstår så är ju 700 ingenting! Men vi tog det med en klackspart med tanke på att det var vi 4.a som var på kryssningen Och vi har alltid roligt när vi festar, det skulle lika bra kunnat bara vara vi på båten och vi hade haft hur kul som helst..


När vi väl kom på båten s letade vi upp våran hytt och inväntade att taxfree skulle öppna. Sedan shoppade vi..


Sedan var et party all night long.. Jag och camilla fumlade in i hytten kl 7 på morgonen


(Kvällen var sjukt galen &  roligt men like always så stannar det mesta på båten : )  
Det är nästan lite läskigt va man kan släppa loss på en kryssninge haha, sjukt kul!)





 

Fredag: 

Dagen efter så vaknade vi vid ca 10, då vi högg in på alkoholen direkt och det vart ett x antal upplevelser att minnas även denna dag :p

Sen när vi väl kommit hem till trosa så var planen lite att vi skulle ut i nyköping på en gång, men eftersom att jag lyckades somna i badkaret så kände jag inte riktigt för att gå ut där. Så jag stannade hemma och somnade och vaknade hela tiden.




Lördag:



Löragen vaknade jag lite halvt utvilad. Bestämde mig för att jag skulle festa på kvällen vilket jag gjorde.
Åkte till s-tälje och hämtade Sophie & Mange, gav oss sedan vidare hem till Sesse för att förfesta med dom andra. 

Begav oss sedan vid 11 tiden till Nyköping för att denna kvll gå ut på Olearys vilket var en evighet sen.. Temat där denna kvällen var "Sedish Girls Gone Wild". och med tanke på det temat så var det 3 st tjejer från Moore som var där och stog och dansade och "visade upp sig" tycker dock inte att dom hade så mkt att visa upp, och tydligen inte dom andra ute heller eftersom att det verkade som om ingen la märke till dom även fast dom stog där i sina underkläder.. 

Kvällen var i vilket fall som helst helt okej :9 Inte överdrivet mkt folk, men det var okej. 



Söndag: 

Vaknade av att jag blivit terroriserad på mobilen ut av Daniel & sesse som ville att jag skulle följa med ner på Krilles för att bakis äta. Men det had e jag ingen lust med så jag låg kvar i sängen och blev även kvar där resten av dagen. Chill! 

Så lite kort och gott så har det varit några dagar med en väldigt massor av händelser, men dessvärre så näms de flesta inte här !: ) 







yours only,





P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kryssning

Vaknade av att jag frös som satan tidigt imorse, men somnade om lika snabbt.. Sov jätte skönt tills jag upptäckte att jag blev terroriserad på mobilen. Efter ett tag kommer även min bror inspringandes i mitt rum och skriker att vi ska åka nu, att klockan var halv 5 på kvällen. Men det visste jag att den inte avr så skrek lite på han att dra åt helvete. Somnade om så skönt, efter ett tag kommer han inhoppandes ige och babblar, sen kommer han in en gång till och säger att milla har ändrat sig och vill följa med och att jag måste åka till Gnesta för att hämta henne så hon hinner hem och packa osv.. 

Så jag kravlar mig upp ur sängen, bror min har satt på te vatten så jag hugger tag i en kopp och gör mitt te, tar sedan koppen med mig i bilen och börjar åka mot Gnesta. Det gick som det gick skvälpade lite här och där, hade även inte världens snyggast utstyrsel på mig utan hade mina mjukisbyxor, mjukistjocktröja, sovtröjan, jätte stora raggsockor och träskor, kan man vara snyggare? :p haha ! Var ju tvungen att ta träskorna eftersom jag inte kom i några andra skor när jag hade mina ur mysiga raggsockor. :p

Och eftersom det var min fars träskor så är dom ganska så stora för mig så jag fastnade i pedalenrna några gånger var av jag lyckades få kärringstopp i en korsning med tekoppen i högsta hugg också. haha Jag skämdes!

Men hämtade camilla vilket fall som helst. Åkte sedan hem till henne så hon kunde få packa ihop sina saker lite snabbt, sedan åkte vi vidare hem tilll mig camilla klippte bror min medans jag grillade korv. Sedan fick hon klippa mig lite så nu är vi alla redo för kryssningen!

Vi kommer ha så skoj :)


Uppdaterar merom kryssningen någon annan dag, tar även med kameran så lite kanske ni kan få se...




yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

uhä

Mår inte så bra just nu har förbaskat ont i huvudet och mår jätte illa. Huvudvärken har kommit ovh gått nästan hela dagen :(

Så nu tänkte jag nog ta och hoppa i ett bad om jag orkar och sedan krypa ner i sängen framför tv:n och försöka sova skapligt så jag är pigg till kryssningen imorgon.




Skriver väl antagligen lite mer imorgon innan vi åker annars så får ni en uppdatering någon gång i helgen.




yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

got a new direction

Igår ringde klockan kl 9 då var det bara att göra sig iordning för att sedan kl 10 vara på möte. Mötet var lika tråkigt och segt som jag redan innan hade listat ut att det skulle vara. Efter mötet mötte jag upp mamma på trossen och handlade lite. Vid 11 tiden gick jag ner till nilssons för att ta en fika med malin, mycket trevligt. Vi fikade till ca ett då jag gick och mötte upp milla vid bussen och gick hem till mig och käkade lunch. Helena och Melina var här också :) Så resten av dagen bestog mest ut av mys och bus. 

Sesse hade även fått svar angående australien resan, så nu ska dom hjälpa oss lite med olika flygbiljetter osv. : )

Idag ska jag nog mest ta det lugnt, ska plocka ur diskmaskinen straxt sen ska jag väl rensa upp lite i mitt rum. Och om jag orkar även rensa garderoberna :/ Men vi får se. 


imorgon bär det av på kryssning : )


Skriver kanske lite mer senare.






yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Australien

Nu är förfrågan iväg skickad :) Så nu är det bara att vänta.

Men nu ska jag försöka sova ska upp på möte imorgon sen efter mötet så ska jag fika med malin :9 trevlit, läskigt länge sedan har knappt träffats sen hon blev grevid och nu ska hon ha en lite knodd om bara en månad, alltså för länge sen vi sågs!


skriver väl mer imorrn.












yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yeey

Ojdå, värst va dagarna har gått snabbt. Såg att jag inte skrivit sedan i Torsdags.  Så får väl skriva en liten sammanfattning då..



Fredag: 

Vi bestämde oss för att gå ut i Nyköping. Det var jag, bror min, Camilla, Camillas syster Malin & Janse. Lite smått syskonutgång alltså ; )

Så vi startade hemma hos Camilla med förkrök & såklar singstar. 

Fick sedan skjuts till Nyköping och gick till blue moon där vi hade vip. Hade jätte kul, vi dansade fötterna av oss  : ) Träffade även Ellen & Sesse där! Kul! 



















Lördag: 


Vaknade på morgonen och mådde lite halvt dåligt :p Låg och drog mig i sängen ett bra tag innan det var dags att hoppa in i duschen och sedan göra sig iordning för att ta bilen upp mot sthlm. Vi skulle fira farmor som fyllde år på söndagen. Så vi åkte hem till farmor en sväng sedan gick vi ut & käkade på en as god resturang ( samma som vi äter på varje gång på farmors födelsedag, as gott) vi var 11 stycken så det var trevligt. Eftersom att jag tyckte att det kunde vara trevligt för både mamma och pappa att få dricka lite vin och öl så erbjöd jag mig att köra hem, vilket jag gjorde. 

När jag kom hem var jag så trött och hade så fruktansvärt ont i magen. Så jag la mig framför tv:n och somnade inte förrän vid halv 4 =/ 




Söndag:




Vaknade vid 12 någon gång, trött som ett as. Pratade med Helena hon ville fika, Så vi bestämde oss för att hon & melina skulle åka med mamma & pappa hit. Så När dom kom hit så hade även bror, peter, danne & robin kommit hit. så vi satte oss allihopa i köket och fikade och snackade skit...

La oss sedan i soffan framför tv:n och mös resten ut av dagen.




Måndag ( idag):

Vaknade där runt 12 igen. Sitter fortfarande i sängen och tar det mest lugnt, lyssnar på när danny var med i så ska det låta.
Väntar även på svar från Australien som jag hoppas på ska komma så snart som möjligt, jag har bestämt mig. Jag åker! Helst skulle jag vilja att någon följer med, men eftersom att jag vet att ingen kommer göra det så har jag bestämt miog att jag åker själv isåfall. Sophie vill ju följa med men det är nog för dyrt, sen vill hon att vi ska åka till spanien och bo där i någon släktings hus. Men Spanien kände jag på en gång att nej jag vill till australien så är det bara ! Eller till thailand men helst australien. Spanien har jag varit i såå många gånger och det känns som att spanien alltid går att ta sig till, det är för lätt. Australien är inte något lätt resmål precis :p

Men hur som helst, måndag idag ch satan jag kom precis på att jag och mamma skulle ha gått till "doktor
flaskbotten" idag. Attans det som jag verkligen behövde, får försöka ta det imorgon kanske då. 

På Torsdag bär det iaf av på kryssnihng, jag, Nicklas & Helena. ( fast vad helena inte vet är att jag och nicklas har bestämt att sälja henne, eller att hon ska få åka bakom båten i en livbåt hela vägen) 

Men idag då? vad ska man hitta på. Ska iaf ta och baka mig en pizza nu :p 

Så skriver väl mer senare eller imorgon.








yours only,





P. Cederqvist


 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

så bar det av

Ja det blev donken. Det var mumsigt, men fick ångest efteråt.

Jaha så nu hade Sophie fått lite mer svar om Åre resan ut av den enormt svår nådda Sissela. Först och främst så verkar dom ha bestämt sig för att bara åka ons-sön vilket jag inte är ett dugg sugen på eftersom jag varit inställd på en vecka och jag vet hur snabbt även bara en vecka kommer att gå.

Men hur som helst, det kan man börja dikutera sen när vi vet om resan överhuvudtaget kommer att bli av eftersom att det verkar som om nästan hälften har bangat på att åka så nu är vi 8 stycken och alla vet fortfarande inte om dom vill följa med eller inte. Och deras plan är att om det blir fler som inte vill åka så ska vi alltså inte bo i sisselas stuga i Åre utan då vill dom hyra en stuga istället, vilket jag vet kommer vara helt jäkla omöjkligt, tidigt i höstas började jag ju titta runt lite på olika stugor uppe i åre redan då rök ju stugorna så att det brann i knutarna. ( vet inte ritkigt hur jag beskriver just nu, haha). Och om det gjorde det redan i augusti/september hur tusan ska vi då lyckas att få en stuga till nu när vi hadetänkt att åka, Skulle varit borta hela vecka 6 då det även är rix fm veckan, så good luck sherlock att hitta någon stuga den veckan, det går ej! Veckan efter så börjar alla sportlov att komma igång. Och när är det sista sportlovet klart tro? v10, 11, 12, 13? Njae det kan nog bli lite för knepigt det där. Men som sagt imorgon får vi veta svaret och blir det som så att det skiter sig eller att allt bli alltför krångligt så ska jag försöka hitta på något annat skoj för pengarna, ( det enda positiva med det hela är att jag kan spendera pengarna då).


Nu börjar sophie babbla om en dagsresa till typ romme med linköpings grabbarna, men det sa jag nej till på en gång!
Där går gränsen :p
Älskade det när vi gjorde det i gymnasiumet men då slapp man även  skolan :p  Men i dagsläget så skulle jag nog fktiskt inte sätta mig på en buss i flera timmar för att sedan åka några timmar innan man måste sitta på den förbaksade bussen igen :p Min rumpa orkar inte sitta så länge på dessa busssäten, kommer ihåg hur öm jag var sist :p



Men något ska man nog ta och hitta på, om inte annat så har jag nu skickat iväg alla mina tankar, frågor & funderingar om australien. Så väntar spänt på svar, är det så enkelt som jag tror att det är så drar jag ! Perfekt åka och surfa lite istället och komma hem till sommaren igen,. Perfekt! Precis i min smak!



Haha usch va jag babblar på här. jag skulle ju sova tidigt idag. På tal om tidigt, skulle ju ställa klockan igår så att jag skulle gå upp kl 10 idag. Klockan ställde jag, men gick jag upp? nej! När klockan gick igång imorse så var jag så trött så jhag förtog inte ens vart ljudet kom ifrån, låg där med helt vidöppna ögon och trodde att det var en dröm. Men efter ett tag började jag vakna till liv och förstå att det faktiskt var min klocka som ringde så stängde av den och somnade lika snabbt igen. Vaknade sedan kl 11.58 precis som de senaste dagarna..




Men helgen då? vad ska man hitta på?
Behöver verkligen hålla igen lite på pengarna den här månaden men blir nu inte åre resan av så kanske det kan luta åt en liten utgång imorgon också?  Vi får se!



På lördag blir det iaf sthlm kl 4 för att gå ut och käka med massor av folk, vi ska fira farmor som fyller år : )



Skriver mer imorgon, nu ska jag göra mig klar för sängen..









yours only,






P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i wanna start a fight

Sitter hemma framför datan ( ovanlig va?   och är så sjukt jäkla rastlös, pratar med Helena på msn, skickar massa olika blinkningar till vanadra. Så kul man kan ha!

Sitter även och kollar lite på jobb utomlands, funderar fan på att åka till Australien och jobba med fruktplockning bara för att göra något. Orkar inte vara kvar här! Någon som vill följa med ? Det var ett bra erbjudande, Dom garanterar en ett jobb innan man kommer dit, man får boende, alla visum och shit som behövs och det kostade bara 3000 någontin. Så varför inte? Go for it? Perfekt så är jag hemma till sommaren igen sen, kan ju inte bli bättre!


Jag och Helena funderar på att åka till donken och käka bara för att ha något att göra, onödigt jag vet men gott, som fan!
Vi får väl se hur eller vad det blir. Skriver väl säkert mer ikväll..






yours only,





P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

klockan

Titta, nu sitter jag ju här igen och kl är snart 3 på natten!  Inte acceptabelt Petra! Tänkte att jag ska ställa klockan och gå upp när den ringer imorgon, börjar nog dpck med en liten mjukstart på 10 tror jag :p

Igår när vi var hemma hos camilla så satt malin och spelade betapet på internet , såg lite roligt ut, och jag som älskar kluriga saker också. Så jag prövade det efter städningen idag och har nästan suttit och spelat det sen dess, beroende framkallande. Är inte så duktig på det ännu, vissa jag har spelat det mot tror jag faktiskt sitter med ordböcker eller något haha! Medans jag ligger på typ 200 poäng så är dom uppe i 500 typ :p haha! Jag är kass!

Men nu ska jag ställa klockan och sedan försöka sova lite.






yours only,







P. Cederqvist










(jag tycker att det var onödigt, till vilken mening? )

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

tycker det är jobbigt

Har lyckats vända på dygnet igen, somnar inte förran 3 halv 4 och går inte upp förrän 12 :/ Jag som precis hade fått in så bra vanor, men det är väl bara att börja ställa klockan igen då. Men så svårt att gå upp då när man vet att man egentligen inte behöver det.

Igår blev det en mys kväll hos camilla med camilla och hennes syster. :) Det var skönt att bara ta det lugnt, vi gick till trossen och köpte lite smått o gott. Eftersom jag inte käkat någon middag så köpte jag mig även billys pan pizza och hur duktig är man om man lyckas bränna en sådan i micron? Det lyckades jag med, nästan så att det började brinna i påsen :p

Idag tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt också och ta hand om mig själv eftersom att jag håller på att bli sjuk & har en så fruktansvärd mensvärk, det är inte vanlig mensvärk. Men ont gör det!  Men så när jag ligger i min säng och tittar på film så hör jag hur katterna springer runt och busar i hela huset och inte alltid men ofta så slutar det med att något flyger ner i golvet och går sönder. Krasch hör jag, då har simba såklart vält ner den jävla vasen i golvet så den gick i tusen små bitar och vatten exakt överallt. Så det var bara ner på golvet och börja skura. När jag väl fått upp allt glas så kände jag att när jag ändå var igång med städandet så kunde jag lika gärna fortsätta med det inne i mitt rum, och nu skulle jag göra det grundligt. Så fram med en bunke med rengöring och vatten i. Började med mina svarta hyllor, ( inte ett bra tips om man inte orkar damma i princip varje dag, dock så är ju hela mitt rum inrett med svart och vinrött.) inte att leka med. Sedan gav jag mig på mina persienner som var fruktansvärt skitiga :S Skurade även bla. elementet, fönsterbrädan, allalister och dörrar, tavlor. ljusstakar/skålar/koppar. Sedan blev det lite allmän styädning, bädda sängen, dammsuga, putsa spegelväggen mm.

Så nu när jag äntligen är klar så har jag precis satt mig i lugn och ro och dricker en kopp te och väntar på att tvätten ska bli klar.

Petra har alltså varit duktig idag!

Men nu ska jag ta och tända alla ljus här inne i rummet så det blir lite mysigt också :)

Förövrigt så längtar jag till kryssningen 15/1 och såklart till åre resan 1/2-8/2! Och jag är så sjukt sugen på att shoppa men det får vänta ett tag.




yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då vad det dags igen

Den 15/1 drar vi på kryssning på galaxy: ) Om jag vore ni skulle jag boka och dra då med, kostar endas 80 kr/hytten ( alltså 20 kr var på 4 om ni inte förstog det, haha)


Förövrigt så började nya avsnitten av one tree hill i usa igår. Så idag kom det ut så att man kan ladda hem det i sverige och det har jag självklart gjort så det ska jag gotta mig med ikväll :)



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bake bake bake

Jaha och så var det söndag. Vaknade ganska tidigt imorse, har inte sovit så bra eftersom att jag håller på att bli sjuk.
Camilla kom hit vid ca halv 11 tiden tror jag, vi la oss i sängen och camilla somnade till ett tag medans jag låg och tittade på reprisen av körslaget.

Efter ett tag bestämde vi oss för att gå ner till Magnolia och fika, jag, camilla, helena & nicklas. Men när vi kommit ner och nicklas hunnit beställa så märker vi att det inte fungerar att betala med kort, så vi bestämde oss för att hålla nicklas sällskap medans han fikade upp det han köpt och sedan knata upp på stan och fika någonstans där. Dock så var inte Nilssons öppet & eftersom att ingen av oss tycker det är specielt mysigt på hannahs på vintern så bestämde vi oss för att skita i det istället. Camilla var ndå tvungen att vandra hem och släppa in sin syster i lägenheten så jag och helena gick hem och funderade på vägen hem om vi kanske skulle ta och baka. SÅ när vi kom hem gjorde jag i ordning en ostfralla med sallad, ost, skinka, gurka, tomat & en kopp the och satte mig och tittade igenom min bakbok jjag fick i julklapp ( leilas bakbok). Kände inte riktigt för att baka något när jag mådde som jag gjorde men bror min lyckades övertala mig ändå.. Så gav boken till han & Helena så dom skulle få bestämma vad dom ville ha, det blev Hi-hat cupcakes. Det är som en slags chokladmuffins, med citronmaräng ovanpå och doppad i chokladdopp. Så jag och Helena begav oss mot Trossen för att handla de ingridienser som saknades och sedan en snabbis mot vhd för att hämta dvd.n hos Helena. 

Eftersom att det var - 13 grader ute när vi åkte så tog det först och främst en evighet att skrapa rutorna & det var ju isgata ute så råkade hamnade på fel sida av vägen, Så det blev väl lite chicken race där om man säger så :p Men vi skrattade bara iaf.. Måste varit dom sämsta och mest slitna vinterdäcken :p  Kom ju hem helskinnade iaf.

Nu har vi precis bakat klart för en liten stund sedan så snart ska jag gå och provsmaka en tror jag allt. Tog även lite kort, så ni kan se hur dom ser ut. ( Dock inte så dom skulle sett ut om det skulle ha varit leila som bakat dom, men jag tränar på det, övning ger färdighet).


Annars så har dagen mest varit lugn för min del. Riktigt skönt, det behövdes eftersom att jag håller på att bli sjuk. Usch!
Veckan ser också ut att bli väldigt lugn för min del. Men hur lugn den blir får ni läsa mer om när jag skriver i veckan!













yours only,





P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lite från fredagens äventyr

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I love you i´ll do

Igår blev det utgång i Nyklöping. Började dagen med att ligga och slöa ett bra tag i sängen. Fick för mig att jag ville att vi alla skulle äta tillsammans hos Helena. Så jag tittade i lite olika kokböcker men utan resultat, kom efter ett tag fram till vad jag ville laga för mat., vi kan kalla den " Petras rätt" ; ) 
Åkte sedan ner på stan för att inhandla kvällens alkohol och alla ingridienser som behövdes till maten. Sedan vid 6 tiden så körde min mor upp mig och Nicklas till helena i Vhd där jag satte igång med att laga maten. C.K hjälpte mig med att rensa fläskfilén medans jag hackade alla gröönsaker och fixade marinad, ris & sås. När maten äntlligen var klar så satte vi oss tillsammans vid borde för att äta. Väntansfull väntade jag på deras miner efter första tuggan. Positiva miner, dom tyckte om det allihopa :)

När vi hade käkat klart så var det dags för mig at börja gör mig i ordning efersom alla andra redan var klara. Men jag ville inte att mina kläder skulle luka så mkt mat eftersom att jag skulle laga den.

Medans jag stog där och gjorde mig i ordning så trillade det in lite mer folk och efter en stund kom även camilla och lite senare så kom även sesse också.

Lite efter halv 11 så började vi rra oss mot nyköping där vi skulle gå ut på bmb. När vi kommit till nyköping så fick vi höra att det var stängt vilket jag inte trodde på för fem öre, så jag knatade bestämt dit ändå. Och där ser man inte var det stängt inte. Men det var inte mycket folk alls men vi hade skit skoj ändå. När det var dags att gå så blev det lite tjaffs tyvärr, but that´s life! Vi kanatade då ner mot vipen för att käka lite innan vi skulle åka hem.


Men lite kortfattat så var det en lyckad kväll.

Ikväll tänkte jag faktiskt dra med mig helena, nicklas och sen de som vill till heron för att se på bio, ska nog se på " Vi hade iallafall tur med vädret igen". Tror det kan bli bra.



skriver säkert mer ikväll.







yours only,






P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nyårsdagen

Som ni kanske förstår av mina inlägg från gårdagen, så blev ingenting som jag trodde. Var tillslut inställd på att bara ligga hemma, med en hög av filmer och massor av svull. Men efter en god middag och mycket funderande så tog jag, milla & sesse vårat förnuft till fånga och bestämde oss för att träffas och dricka oss redlöst!

Så gjorde mig i ordning vid 9 tiden för att sedan bege mig mot vhd för att hämta milla. Parkerade bilen hos milla och gick sedan vidare hem till daniel där han och tobias satt och drack sig redlösa. Det var trevligt, klockan tickade på & plötsligt så var det dags att klä sig varmt för att sedan gå ut och smälla en massor av raketer och kramas gott nytt år med allt folk! Efter ett tag så bestämde vi oss för att bege oss ut till Camilla på Stensund där det var fest i det utmysiga huset. Det var roligt, dansade och stojjade runt. Efter ett tag så började folk ta taxi hem men jag bestämde mig för att sova kvar. Kände mig så trygg så kunde lika gärna sova där. Satt framför brasan med gitarren och sjöng , så himla mysigt!  Somnade väl vid ca 5 - 6 tiden och drömde en massor av konstiga drömmar. Vaknade sedan vid 9 när Pata kom inklampandes. Jag måste ha sovit riktigt djupt för musiken dunkade på nästan högsta volym natten/morgonen & dagen igenom. Kravlade mig upp ur sängen och mötte många glada grabbar som hade trotsat deras sömn och varit uppe restyen av natten istället. Kröp ner i soffan med dom och pratade mest en massor av ski i väntan på att Camilla skulle vakna. Städade lite undertiden så snäll som jag är. Inte kul att vakna och se sitt hus som en stor soptipp. När camilla äntligen vaknat så satt vi alla och myste och pratade om gårdagen och vem som hade gjort vad egentligen.

Vid ca 1 eller 2 tiden så bestämde vi oss för att åka in till Trosa för att käka. Så vi satte oss först på Kinarestaurangen och drack lite öl för att sedan gå vidare till sportbaren och käka och dricka lite mer,där blev vi sittande till ca 6 tiden på kvällen. Det var roligt, skrattade så mycket så jag fick så ont i halsen och käkarna.

Vi funderade på hur vi skulle spendera kvällen, funderade på att åka på bio, emn det vart för jobbigt, sedan ko vi nog mest fram till att det fick bli en slapp kväll med att hyra film tills vi kom på att det var stängt. Jag kände sedan att jag för och främst ville hem och duscha och byta om lite mer. Så jag gick hem och la mig i ett bad och tittade sedan på film med mamma, dock så sov jag nog filmen igenom..


Nu ligger jag  sängen och funderar över hur min kropp egetligen mår. :/ Ska nog ta och göra mig en kopp the och krypa ner framför tv:n.

Imorgon blir det nog utgång i nyköping. Men det skriver jag mer om imorgon isåfall!

Jaha så det sista jag har kvar att säga är väl God fortsättning. Hoppas att 2009 blir lika bra som 2008 var! : )







yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()