Mute

Det gick som det brukar att jobba i helgen, bra alltså. Hade en hejdundrans träningsvärk efter mitt extra hårda träningspass i Fredags, så lite svårare att röra mig men det är bra. Jag gillart! 
Efter jobbet i Lördags så plockade jag upp Malin & Linda i Vagnhärad och åkte sedan vidare till Statoil i Järna där Sesse plockade upp oss.
Åkte upp till heron och åt sushi och såg på bio. Jag som den facebook nörden jag är & min bäste facebook nörd Sesse fick som vi ville och såg därför på The Social Network ;)
Filmen var helt okej & jag önskar att det var jag som hade kommit på Facebook!

Efter bion så var det bara åka hem och sova. Sen jobb igen på Söndagen, dagen gick bra men så långsamt!

Idag har jag varit ledig och är även det imorgon. Och fan så skönt det var att få sova till 09.30 idag, kommer inte ihåg när jag sov så länge senast. Slängde på mig kläder och ansikte och begav mig med mor till Nyköping. Där köpte vi presenter till min Melpa som fyller hela 3 år på Fredag & som vi firar lite på Lördag :)  
Sedan åkte vi ut til Jysk där jag skulle titta på ett köksbord som jag sett på internet, så det blev det. Sen på vägen ut så står det en stor fin spegel som var så fin och för ett bra pris, så det slog jag till på också, tur att min nyckelpiga till bil är ganska så rymlig inuti, faktiskt större än vad man tror när man ser den. Sen att jag inte såg ett skit från höger är ju en annan trafikfara! Väl hemma så blev det en smörgås och en kopp kaffe innan gymmet, där jag körde på jävla bra idag också :D Duktiga jag!

Imorgon blir det nog inte många hästkrafter gjorda för min del, blir nog film mest hela dagen & träna såklart.


Förövrigt så är jag helt kär i Jay Smiths tolkning av Madonnas låt Like a prayer.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=SaAUYolmIuQ&vq=medium#t=20




yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let your feelings show

Nyheten idag är såklart att jag har gått och blivit med lägenhet,. Orkade inte "vänta" längre på den jag egentligen skulle velat ha så jag tackade ja till denna lägenhet.
Det blir uppe i Gropen. En 1:a på 42.5 kvm och med en helt okej uteplats. OCH..wait for it...wait... WALK-IN CLOSET! (bättre?) (om man vill kalla det för det haha) Egentligen är det en klädkammare och ett förråd inne i lägenheten men jag ser möjligheterna ;) Det känns bra, har alltid funderat på hur fan jag ska få plats med alla mina kläder, när jag flyttar,.

Jag som har längtat så länge efter en lägenhet och varit så grinig på Trobo för att jag har fått vänta känner mig nu lite hm.."rädd" är inte rätt ord men använder mig av det iaf. Känns underbart med en så bra uteplats, men bottenvåning är också lite sådär med tanke på att jag är mörkrädd och hör minsta lilla ljud. Kommer nog ta ett tag att vänja in mig med att bo där. Och utan mina katter som är mina bebisar och sover med mig varje natt, hur ska jag kunna somna utan dom?

Men i övrigt så känns det kanon, fin lägenhet som jag tror jag kommer lyckas få så mysig så att jag trivs,.

I helgen är det jobb som gäller, hela helgen. Känner mig inte ett dugg taggad, måste erkänna att jag känner att jag tröttnat rejält på att jobba helg. Men vill fortfarande inte ha ett måndag-fredags jobb heller. Känner att jag skulle behöva börja titta på lite andra jobb,. Trivs verkligen hur bra som helst med min brukare men det är för långa pass för att göra så pass lite. det sliter ut en mer än vad man tror. Blir som en zombie, förr har inget hindrat mig från att göra något roligt även fast att jag jobbar den dagen eller dagen efter men nu funkar det verkligen inte, jag orkar inte och det är så tråkigt. Känns som jag lever för att jobba och inte jobbar för att kunna leva.
Jag vill ha tillbaka min fritid, mina äventyr och påhitt..

Jusst nu är det bara en sak jag längtar till är så glad för att jag äntligen ska göra det men så nervös på samma gång,.


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

when the night's so long

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()