Thank god it´s friday....

Så äntligen är det fredag igen :)

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 12 för då ska jag och malin ner på stan och fika och babbla lite skit :)
Ikväll blir det friskis & svettis igen, har längtat som en tok, har fått tränings abstinens :O
Passet ikväll är 30 minuter längre än det vanliga, så det blir skoj!! : )
Men jag ta nog och uppdaterar lite senar för jag orkar faktiskt inte skriva här.

Bye bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ZZzzzz...

Idag har jag varit trött precis hela dagen. Zzzz..

Min dag har mestadels spenderats här framför datorn med en massa plugg tyvärr :/ Det har gått riktigt bra även fast att jag har varit så otroligt trött.
Inget friskis & svettis idag tråkigt nog, jag har lixom fått som ett beroende av det :) Det är verkligen skit roligt! =)
Imorgon är det ju tyvärr inga pass som jag kan gå på , men på fredag så är det ett lite mer anstängande pass som okså är en halvtimme längre, så det lutar åt att det får bli det passet! Känner att det behövs, har kännt mig så otroligt tjock idag? Vet inte hur det kommer sig att jag har känt så som jag gjort idag, emn obehagligt var det iaf..

Var nere på stan med Sophie förut och så passade jag på att hyra en film till mig och mamma, dessvärre var den inte lika bra som förväntat, helt ärligt så var den faktiskt väldigt seg :/
"Kärlek på menyn" hette den förresten!

Nej usch jag är så himla trött idag så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva och det jag skriver blir bara en massa tråkigt och väldigt ointressant strunt prat..

Så nu blir det godnatt för mig gott folk.

ZZzzzzZZZzzzz

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagen den 22/1-07

SItter här och har precis pluggat klart för tillfället, väntar på att klockan ska bli 18.10 så att jag kan börja vandra mot bussen för att åka till vagnhärad och gå på friskis & svettis.
Vet verkligen inte hur det kommer att gå idag med min träningsvärk sen gårdagens pass! Utan det får ni veta mer om sen när jag kommer hem igen.

Ciao for now!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It´s been a long time

Vet inte vart eller med vad jag ska börja. Så mycket som har hänt sen sist.


Nytt år, nya möjligheter & nya äventyr!!

Sommren gick snabbt ska ni veta, men den var bra, riktigt bra ska ni veta! Dessvärre så var det inte så mycket sol men med rätt sällskap så gjorde det ingenting. 

Men hur tillbringade jag hela sommern egentligen och med vem/vilka? 

Dagarna tillbringades utifrån vilket väder det var ute. Var det sol och jag var ledig så passade jag självklart på att sola & bad. När det regnade då? Jo då hade vi så kul som att typ sitta ute under partytältet och spela olika spel, dricka kaffe, röka vattenpipa och bara prata en massor av strunt med varandra.

Sista dagarna i Juli till första dagarna i Augusti så åkte jag och Camilla till Bulgarien : ) Det var helt okej, kan säga så mkt som att det räckte gott och väl med en vecka där nere! Men gud vilka underbara och gulliga människor man träffade : )

Dem jag kom närmast var grabbarna från Varberg, som sedan i oktober kom upp till trosa för att hälsa på oss, ( dessvärre så var det bara en ut av de killar vi träffat i bulgarien som kunde komma upp för att träffa oss, sen var det ju 6 andra killar med, alltis lika roligt att träffa nya kontakter.)

Men vet ni vad jag kom på nu? 

Jag kom precis fram till att jag inte tänker sitta och berätta mer från vad som hände förra året, utan jag börjar på en ny kula nu :) Nytt år, nya möjligheter & nya äventyr som sagt! 


Så då skippar vi det där från sista delen av förra året nu och berättar lite kortfattat om vad som har hänt hittils detta nya år! 2008!

Ja ni,  nyår firades i björnlunda och det vart en hel lyckad kväll/natt :)
Flera fester har besökts, vissa roliga andra inte!
Förra veckan så tog jag mitt förnuft till fånga med att börja röra lite på mig så jag började på friskis & svettis. 
I Torsdags så åkte mina föräldrar iväg till Bratislawa där som spenderade helgen vilket leder rill inga föräldrar hemma = fest hela helgen! 

Så torsdagen blev det väl mest till att ta det lugnt med camilla, min bror och co. 
Fredagen kom snabbt och det nalkades för fest!
Folk trillade in en efter en och jag stod i min pyjamas fortfarande ( ovanligt? ) 
Camilla väntade på att Robin Löf så hon kunde börja klippa honom innan det blev alltför sent och alla allt för fulla. 
Robin kom, camilla klippte. 

Jag fick ryck, ville klippa av mig håret, sprang till datorn på övervåningemn och satte mig ner för att leta efter frisyrer, hittade ett antal, sparade bilderna och skickade ner dom till min dator. Visade för camilla. 
Camilla kirrade biffen ;) 
Nu var jag helt plötsligt korthårig och folket fick en chock när jag kom vandrandes ut i köket, sminkad, påklädd och ny friserad ; )
Höjdpunkten på festen?? ; ) 


Men nog pratat för idag tycker jag allt, dags för mig att inta duschen.
 
Och jag lovar att jag ska börja uppdatera min blogg lite oftare nu så ni inte behöver vänta ett helt år tills nästa inlägg kommer!

Så vi börjar och avslutar väl med vi hörs imorgon ;)


Godnatt!






 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()