Shout

I mitt senaste inlägg så skrev jag att jag höll på att bli sjuk, men gissa vad!? Det blev jag inte. Så skönt!!

I onsdags var jag på arbetsintervjuv, fick jobbet. Började inskolningen på torsdagen kl 07.00-16.00 och sedan även fredagen 07.00-16.00. Det gick bra och det känns bra, så himla fritt och skönt. :)

Efter jobbet i fredags så var det bara att bege sig ner på san för att handla alkohol inför kvällen..
satt hos mig och förfestade innan vi begav oss ner till tullen. Hade kul som vanligt :) 

när jag vaknade på lördagen däremot så var det inte lika roligt, mådde inte allt för dåligt men inte heller helt okej. Men hur som helst så begav jag, mamma, pappa, nicklas, robin & maria oss ut på sjön..  Helt underbart var det.. Så drickande kom igång ganska tdigt denna dag :p

när vi väl kom hem runt 8 tiden på kvällen så var vi alla så sjukt sega och jag kände att jag verkligen tvekade på om jag skulle gå ut eller inte, men efter att ha tagit en varm dusch och gjort mig lite i ordning så kände jag mig mer taggad.. Så klart att vi drog ut. Först satt jag, maria, nicklas, robin & ida här sedan gick jag och maria till tullen på en gång medans dom andra gick till fyren först..

Och jag kan bara säga att jag är så jävla glad att vi gick ut iaf. Fy tusan va kul jag och maria hade, kan inte förklara :) Oh så skoj!! Tullen stänger kl 2 och vi var hemma runt 4. Tog oss 2 timmar att ta oss hem från tullen? haha, sjukt! Så jäävla kul vi hade. Härligt folk,. Och tack så mycket för det resterande i helröret vi fick killar! :)

Idag när jag vaknade kände jag mig väldigt nervös inför att känna hur jag mådde efter allt ståhej igår, men till min förvåning så mådde jag faktiskt hur bra som helst. Första gången på riktigt länge :) Men bestämde mig redan när jag vaknade för att jag inte ville göra någonting alls idag utan bara vara. Och det har jag. Vi har legat i sängen exakt heeela dagen.. :) Mys pys, även bror och maria har legat där nere hela dagen också :p

Måste bara skriva det en gång till FY FAN VA ROLIGT jag hade igår... Tack för igår maria.. Det ska göras om massor av fler gånger :)

Imorgon och på tisdag så börjar jag inte jobba förrän 16-21, så det är skönt :)

Nu orkar jag inte skriva mer, nu ska vi fortsätta myspysa : )
 
ha det så bra .. 



yours only, 



P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

a long time ago

Har inte skrivit något sedan jag åkte från Australien, har inte haft tid eller ork.. har egentligen inte någon ork för det nu heller, men skriver lite ändå.

Håller på att bli sjuk, jätte tråkigt. Vaknade igår med att ena sidan av halsen var helt uppsvullen och att det gjorde fruktansvärt ont i ena örat. :(

Har verkligen ingen lust att bli sjuk nu, har inte varit sjuk på så himla lång tid och det ahr varit så underbart att för en gångs skull slippa vara sjuk så gott som hela tiden..
Så därför halsar jag treo för fullt just nu..

På Onsdag ska jag på arbetsintervjuv, tror att det är en vikarieposition men bättre än inget iaf. Vill jobba nu, behöver pengar och är alldelles för rastlös om dagarna..

men nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar väl kanske efter onsdag när jag vet om jag fått jobbet eller inte..



Ha det så bra tills dess..




yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()