Hej pa er

Hoppas att ni har det bra dar hemma.. Jag har det riktigt bra har, men kanner att det borjar bli dags att rora mig mot Byron Bay.. Far se vilken dag det blir...

Ikvall blir det world bar  igen :)
Idag har det regnat heeela dagen sa jag har passat pa att tvatta lite och sedan har vi bara legat i soffan hela dagen och tittat pa film..

Har lagt upp lite bilder pa facebook.. Orkade inte lagga upp pa pixbox dar det var meningen, det tog sa lang tid...
Sa mamma nicklas far visa dig..


ha det bra dar hemma nu...


pusspuss 

 
yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

wow

Hm vet inte vart jag ska borja.. Kan borja med att saga att jag har det sa sjukt bra... Och att det ar riktigt jobbigt att skriva pa svenska har, nu ar jag helt inne i engelskan till och med nar jag tanker sa tanker jag pa engelska istallet for svenska..

Men eftersom att jag vet att vissa av er som laser ej kan engelska sa haller jag mig val till svenska da :)

Gardagen blev inte ritkigt som planerat..

VI [kte till Bondi Beach pa morgonenoch var dar ett par timmar. Nar vi kom tillbaka sa gick jag och Amina och kakade pizza, ( Sveriges ar nastan godare). Efter att vi atit klart sa gick vi och handlade lite alkohol..
Pa kvallen var det meningen att vi skulle ha bbq fest men det var inte sa roligt vader sa det stalldes in..

Istallet satt jag resten av kvallen pa hostlet med ett gang svenskar och spelade kort och drack ol..
Efter ett tag sa gick jag ut och motte Simon ( en australienare, riktigt trevlig pys) vi stte oss ute och skrattade tills vi grat genom att titta pa allla personer som gick forbi...


Kom i sang vid ca 1 halv 2 tiden tror jag..

Vaknade vid 7.30 idag som vanligt.. Gick da ner och vantade pa att dom skulle ta fram frukosten.. SUndertiden sa satt jag och pratade med en annan svenska tjej och en kille som jag inte har en aning om vart han kommer fran..

Vid 10 sa kom varan surflarare och hamtade oss och vi begav oss mot Palm Beach dar vi skulle spendera restenb av dagen med att surfa :)

Fan va kul det var, men jaklar vilka harda smallar jag har fatt. Kanner redan traningsvarken..
Jag agde.. Ar riktigt stolt over mig sjalv, det var bara jag och ca 2-3 st till som yckades flera ganger :)

Ikvall sa har vi bbq har pa hostlet, ska bli kul.. Men borde nog forsoka komma i sang ganska skapligt for imorgon borjar varan tripp kl 07.30 runt blue mountain, puuh... Kommer bli jobbigt men jag har hort mycket bra om det... Stackars mina fotter sager jag bara jag har 8 skavsar pa fotterna :p
aj aj...


Men nu ska vi ga och handla lite alkohol..

ha det sa bra dar hemma nu... saknar er...

puss pa er..

yours only,

P. Cederqvist

 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Skillnad

Igar sa gjorde vi en dagstur ner till Syndeys habour. Tittade bla pa operahuset och allt annat fint :) Sedan akte vi till en strand som jag inte kommer pa jusst nu vad den heter... Dar fick jag mitt forsta dopp har i australien :) Underbart..

HAr daremot brant mig som tusan, aj aj... Jag blir mobbad, men va fan det blir nog snart brunt istallet for rott... :P

Efter rundturen sa akte vi tillbaka till hostlet och jag tog det lite lugnt och handlade lite.. Sedan sa gick vi ut och kakade middag och drack oss fulla :P

Sen en snabb tripp tillbaka till hostlet for att fixa oss det sista och sedan ut pa krogen..
3 vaningar var det och full smockat med folk, och sa ar det varje dag har i australien, helt sjukt!!!

Traffade mycket trevligt folk..

Men nu ska jag kila upp till rummet och forsoka bestamma vad som hittas pa ikvall..

Imorgon blir de Bondi Beach hela dagen, denna gang med hog solskyddsfaktor >P Sen pa kvallen sa blir det barbeque fest pa ett av taken har :)

ha det sa bra sa lange


yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

lattnad

Sent igar kvall hade dom kommit fran flygplatsen och lamnat mitt bagage har pa hostlet. En jatte lattnad!
Igar blev det en lugn kvall, satt har pa hostlet och drack lite vin och pratade skit.. Gick och la mig vid 23 och vaknade sedan vid halv 6 imorse och kunde inte somna om, gick och tog en dusch lite snabbt sedan gick jag och handlade en varm macka ( vilket ar det forsta jag atit sedan i lordags) sa jag vet annu inte hur maten ar har, men pratatde lite med nagra svenska tjejer igar som berattade pa ett ungefar.. Dom serverar lasagne med pommes, men det far val ga bra :P
Nagra ut av tjejerna hade varit pa IKEA har om dagen for att ata kottbullar med mos, aven da sa hade man undrat om dom ville ha pommes till. Lite skumma har nere :P

Fick aven veta att det finns ett svenskt cafe har nagonstans, dar man kan handla kanelbullar, kexchoklad och annat svenskt... Sa vi far se nar jag blir sugen pa lite svensk mat igen...
Ikvall sa ska vi ga ut med gruppen och kaka och titta runt lite...

( Helena & Nicklas, jag sviker inte varan grupp, denna gruppen kan inte ens mata sig med varan. Den har gruppen ska vara overlyckliga over att jag har tillkommit :p)

Men nu ska jag titta runt lite mer pa internet skriver val mer nagon dag,

ha det sa bra dar hemma sa lange...


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

G'day backpackers

Dar sitter jag just nu.. Antligen frammer efter den hemska flygresan..
Varsta jag varit med om.. Stort bolade och spydde resan igenom.. har inte kunnat ata sen i lordags.. Och allt blir ju inte battre av att dom tappat bort mitt bagage ocksa... jaavla skiit.. Imorgon ska vi till stranden och till operahuset osv och jag kommer doo av  varmeslag.... Inte kul....

Har varit riktigt fint vader har idag, och imorgon ska det bli annu finare... Och dar kommer jag sta utan alla mina fina nykopta bikinisar... 


Men men.... 

Idag har vi mest legat inne pa rummet.. Ar helt vimsig i huvudet pga tidskillnaden som ar 11 timmar framat...  Har gungat i hela kroppen idag, ackligt..
 
Nu sitter jag och dricker lite vin, men ska nog snart dra mig tillbaka till rummet sa att jag ar pigg och kry till imorgon...

Skriver mer nagon annan dag..

SAknar er alla dar hemma, vet inte hur lange jag blir kvar, men vi far se..


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Då var de dags

Om ca 1 timme så beger jag mig upp till arlanda.. Nervositeten har inte ritkigt kommit ännu, vilket är jätte skönt. Men den är på G känner jag.

Nu är allt så gott som packat och jag hoppas verkligen att jag inte har glömt någonting.
Har packat i en jätte stor backpacker väska, och med tanke på att den väger ett x antal kilo så ramlar jag nästan omkull baklänges när jag sätter på mig den, se hur kul som helst ut. kommer ligga sprattlandes på rygg som en jäkla skalbagge någonstans..

Ska nu ta och leta upp alla mina små sötnosar och ge dom hundratusentals pussar innan jag åker..

Ni får ha det så jätte bra allihopa & önska mig lycka till...

Hör gärna av er lite då och då, kan ju skicka ett mail och uppdatera mig lite om vad som händer här hemma i Sverige medans jag är på Andra sidan jordklotet..


Ha det så jätte bra nu allihopa. Saknar er redan..


yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

sista natten

i min egna säng. Kommer sakna att sova i min egna säng som är så förbaskat skön att sova i..

Nu ligger jag här, en sista gång på ett bra tag.. Känns ganska hemskt på ett sätt måste jag säga, men finns massor av fler saker som gör att det känns bra.

Lillen ligger brevid mig nu och har redan hunnit somna, ska snart göra honom sällskap i drömmarnas land. Kommer sakna det här... 

18.55 imorgon så går planet. Efter alla mellanlandningar i bla London och Hong Kong, så kommer jag att vara framme i Australien Måndag den 23 kl .07.15 Australiensk tid.. Alltså söndag kväll Svensk tid. Kommer ta ett tag innan jag kommer in i dygnsrytmen. Men lättare nu när jag ska ställa fram klockan. Kommer nog bli väldigt svårt sen när jag ska hem igen och lyckas vända tillbaka dygnet ca 11 timmar :O
Men det får jag ta då..

Har inte riktigt packat klart ännu, det sista får jag packa klart imorgon, ska även ta en sväng in till skärholmen och köpa en väska jag sett.

Men nu får det vara nog skrivet för mig ikväll, vet inte när jag kommer att skriva nästa gång, Kanske imorgon men annars så får vi se när jag nästa gång sitter vid en dator..

Hursom helst om ni inte har uppfattat det tidigare så kommer jag alltså att skriva här i bloggen.
Bilder kommer jag att lägga upp på PetraaC.pixbox.se kanske även på facebook det får vi se..

Godnatt nu allihopa och ha det så bra nu så hörs och ses vi.. 


yours only, 


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

nära, nära & ännu närmare

Nu är det nära.... Snart Lördag.

Men först..

Torsdag, den spenderar jag med lite shopping i skärholmen med mamma, ska även träffa mormor & lasse =D
Fredag, EMD.... Kan man få ett bättre avslut ? :)







yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

ursäkta

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera här men det är bara att vänja er.
För på Lördag så lämnar jag Sverige och kommer då inte att sitta vid datorn så ofta, mer än när jag måste lägga in bilderna och prata lite med familjen osv.
 

Hur som helst, nu har min sista party helg i sverige varit. Den blev inte alls som jag tänkt mig fredagen var heltokej om man bortser från allt bråk. Men jag hade ändå kul..
Lördagen var bara tråkigt, helt värdelös.
Söndagen var helt okej, lugn & skön med bio och mys.

Nu kom jag nyss hem. Idag har jag först avrit på möte och fixat så att jag får pengar sen när jag är i australien.
Vid halv 2 så gick jag ner på stan och träffade Sophie & Mange, vi gick och satte oss på pappas så dom kunde äta pizza. När dom ätit upp och vilat magarna lite så gick vi vidare till nilssons där vi mötte upp Malin & lilla snuttan Nicole. Vi satte oss inne på nilsson och fikade och har suttit där fram tills nu. Trevligt!

Resten av denna dag blir bara lugn.

Imorgon vet jag inte riktigt hur det blir, meningen var att jag skulle åka in till nyköping och gå lite på stan och träffa Helena & Melina innan jag åker. För det måste jag ju.. Helena måste få en jätte kram och Melina måste få tusentals pussar och jag måste få höra hennes skratt innan jag åker..

På torsdag så tänkte jag och mamma åka till skärholmen och shoppa lite där.

Fredagen vet jag inte ritkigt vad det blir, men lugnt iaf tror jag. Sista dagen så ska försöka att spendera den bra.

På lördag så skjutsar mamma och pappa upp mig till arlanda och tar farväl av mig där, kommer gråta som en idiot men det blir bra.
Sedan så börja min lååånga resa mot australien. Ska först sätta mig på ett plan som ska till London, sedan ska jag sätta mig på ett plan från London och vidare till Hong Kong, Sedan ska jag åter igen på ett plan och åka från Hong Kong till Australien, så jag är inte framme i Australien förran på måndag tidigt på morgonen. Jobbigt... Men det ska gå..

Nu funderar jag på om jag ska färga håret idag eller om jag kanske väntar med det och gör det på fredag istället, vi får se..

Skriver väl kanske något mer innan jag åker.

Förövrigt så kommer jag att behålla den här bloggen och skriva här när jag är borta, sedan så har jag fixat en pixbox där jag komemr att lägga upp alla bilder. Men vill ni kommentera bilderna osv, så måste ni bli medlemmar där också. Llägger ut den adressen någon annan dag i veckan..




ha det så bra tills dess.


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fy

Va dålig jag har varit på att skriva här de senaste dagarna. Fy på mig!
Så vad har jag gjort då?


Har inte gjot så mycket har legat hemma med sprängande huvudvärk sedan i måndags. Riktigt hemskt. I Tisdags gjorde det så ont att jag spydde pga värken..
Igår mådde jag lite bättre på dagen så jag gick hem till camilla och umgicks med henne.. mys!!
Resten av kvällen tog jag det bara lugnt med min sprängande huvudvärk som kom tillbaka..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog bara vila och ta det lugnt så jag är pigg & kry till helgen som jag längtar så otroligt till. Det är även min sista helg som jag kan festa i Sverige på ett bra tag..

Så imorgon kommer janse och hämtar mig och nicke vid 11-12 tiden så beger vi oss mot oxelösund hem till helena.. Då ska jag passa på att busa och leka massor med melina innan hon ska till sin pappa. Vid 3 så ska jag, Helena, Ck. Nicklas, Janse & Limpan vara på boda borg. Det kommer bli skoj.
När vi är klara där ( när vi tjejer vunnit över killarna alltså) så går vi väl hem till helena och börjar dricka lite och äta middag. Sedan kommer det folk till Helena eftersom att hon ska ha inflyttningsfest. Tror att vi drar in till nyköping sedan senare på kvällen och går ut där..
När vi sedan vaknat på lördag och ätit lite god frukost allihopa så beger vi oss tillbaka till trosa för att börja göra oss i ordning osv, sedan eger vi oss till hojklubben och spenderar resten av kvällen där med lite liveband osv. :) Kommer blir skoj..

Nästa vecka ska jag bara försöka ta vara på dagarna jag har  kvar. Och prov packa lite ska jag göra. Måste även ta mig en sväng till gina och köpa byxorna om dom passar och ahr kommit in, kanske lite annat smått och gott också :) Men det får vi se då..


Nu tänkte jag nästan försöka vila lte en stund har sovit sså fruktansvärt dåligt inatt, vaknat varje timme och inte kunnat somna om på en halvtimme. Hemskt har det varit & varmt!!

Skriver väl mer efter helgen..



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag

Oj va tiden har gått snabbt. Nästan en vecka sedan jag skrev sist. Så jag får väl dra en liten sammanfattning.



Torsdag:

Jag och Helena bestämde oss för att vi skulle överraska min bror.

Så på eftermiddagen åkte jag till Nyköping för att först gå på stan och handla lite Helena & Melina. Köpte bla 3 bikinisar..
Efter att vi gått klart på stan så begav vi oss mot oxelösund för att hämta lite saker till helena och melina.

Våran överraskning var att helena och melina skulle följa med mig tillbaka till trosa och sova hos oss. Utan att säga något till nicklas.

Så vi klurade på hur vi skulle få allting att funka. Och vi lyckades, när vi väl var i trosa så åkte vi och handlade lite gotte på trossen, sedan åkte vi vidare hem. Smög in i garaget och försökte få melina att vara tyst men hon skrattade bara hela tiden.. Jag smög upp i förväg för att titta vart nicklas var, han var på våningen högst upp. Så jag sprang ner till helena och melina igen och berättade det..

Vi smög upp för alla trappor och stack upp melinas huvud i trappen, peter vad även här. Peter började skratta och nicklas förstog inte ritkigt varför så han tittade runt då ser han melinas och helenas huvud sticka upp vid trappen han började skratta och vart glad. Men det tog någon timme innan han fattade att hlena och melina verkligen var där och skulle sova kvar.. :p

Resten av kvällen så mös vi och bestämde oss för att åka till stockholm på fredagen och shoppa..


Fredag:

Jag, Helena, nicklas & mamma tog tåget till Stockholm för att shoppa.
Köpte bla ett par jeans och 2 st tröjor.
När vi gått på stan hela dagen så vart jag helt slut i kroppen och kände att jag inte mådde bra alls.
Så vi satte oss på en pub och drack öl och inväntade pappa så vi kunde åka hem med honom..

När vi kom hem så var det bara att äta lite middag, sedan göra sig iordning för att gå hem till dutta som fyllde år. Vi satt där och snackade skit ett tag innan vi gick till sportbaren sedan vidare hem.

Lördag:

Jag, Helena, Melina, Nicklas, Ck, Limpan & hans två äldsta barn gick ner till hamnen för att mata änderna, mysigt mysigt..

På eftermiddagen så åkte jag, helena, nicklas & ck och handlade middag på trossen. Sedan vidare hem hit för att äta. jag var dock inte ett dugg hungrig med tanke på att jag hade mått så dåligt hela natten och dagen. Usch va ont det gjorde...

hur som helst. Även denna kväll så gick vi hemm till Danne och satt där och snackade skit och lyssnade på musik, sedan vidare till sportbaren. lite mer folk denna dag, det var helt okej. Men inte överdrivet roligt eftersom jag ändå var nykter..


Söndag:

Blev en lugn söndag, bakade lite muffins och svullade lite..

Jag ocg mamma kröp ner i sängen framför datorn och tittade på en superdålig film, sedan somnade jag till en annan.


Måndag ( idag):

Hittills har jag inte gjort så mycket idag, lagade hamburgare till mig och mamma förut.
Nu ska jag snart åka till mammas jobba för att ta en passkopia och sedan faxa iväg den och visumet till australienresan.
När jag är klar med det så ska jag hem igen och rensa i alla mina garderober. Sedan ska jag vara så snäll och skänka bort det imorgon när dom kommer ohc hämtar det.. Men det blir nog inte så mkt med tanke på hur mkt jag hatar att slänga och rensa ut kläder :p 

Inte långt kvar alls tills jag åker nu... Håller på och kollar runt på olika resdagböcker för att se vilken som är enklast och bäst att skriva och lägga upp bilder med. Har skaffat ett medlemskap på pixbox, där kommer jag nog att lägga upp alla bilder, sen tror jag att jag faktiskt kanske har kvar den här bloggen eller gör en ny och skriver här. Verkar enklast så..

Nu orkar jag inte skriva mer hejdå 


yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

beeeebiiis

Som sagt så skulle jag och sophie ner och fika på stan förut, men eftersom att vi båd var hungriga så blev det krilles istället. När vi satt och åt så berättade sophie att hon hade skrivit till Malin och frågat om hon ville komma ner och fika med oss. Men eftersom att skruttan äntligen har kommit till världen så blev det inte så. Så då bestämde jag att jag och sophie skulle gå och handla lite fikabröd och sedan åka hem till malin och fika där istället om hon ville det. Och det ville hon absolut :)

Så vi åkte hem till Malin och jag smet genast in i deras sovrum för att titta på snuttan. Och där låg hon så liiiiten och oskyldig, lilla nicole. Så underbart fin =) När vi satt oss till ro i soffan så vaknade lill snuttan och var sedan "med" oss under resten av fikat :) naaw vilken underbart söt & fin liten tös...

Efter några timar så skjutsade jag Sophie till bussen och begav mig sedan hemåt och tittade på film och tog det lugnt.

Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt skönt bad med tända ljus och ligger och tittar på tv. Väntar nu på att Greys ska börja, sedan blir det sovdags.

Skriver väl mer imorgon..




yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090304

Vaknade vid halv 10, gick då upp och åt lite frukost. Kröp sedan ner i sängen framför datorn och tittade på film.. Splinter hette den, inte speciellt bra..

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 1 halv 2 då jag ska ner och fika med sophie på stan. Trevligt...


Skriver väl mer ikväll, ska gå å banka litepå badrumsdörren nu så att nicklas och helena skyndar på med sitt plaskande....
 
(usch va jag är nervös nu)




yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

obehagligt

Nu är det inte lång tid kvar & det börjar kännas äckligt nervöst.. Obehagligt som tusan...

Idag har jag inte gjort så mycket mest myst med "gruppen" :) Passar på så mycket som möjligt nu de sista dagarna.
Min sista helg som jag kan roa mig i Sverige ( 13-14) ska jag spendera med party..
Fredagen den 13 så ska vi först ett gäng till boda borg och ha skoj, vi tjejer ska vinna över killarna.. Efter det så ska vi äta gott och festa satan. Lördagen blir det party för fulla rullar i Trosa.
Resten av dagarna kommer det nog att bli mest mys hemma med familjen..

Men kommer ju såklart skriva som vanligt dag för dag här tills jag åker :) Så var iinte oroliga..


Godnatt!




yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

sammanfattning

Lördag:

Jag & CK bestämde oss för att vi ville festa. Så vid 6 tiden så var det bara att börja göra sig i ordning. En stund senare så kom hon och limpan hit så satt vi i köket och snackade skit och dra. Efter ett tag kom också janse & sebbe. När klockan närmat sig 10 så gick vi ner till sportbaren där det var karaoke. Det var mycket folk ute och det var helt okej. Jag och ck sjöng såklart bäst som vi är. :p

När sportbaren stängde vid 1 tiden så hade vi alla på sportbaren tänkt att dra till mc klubben för att festa vidare men det visade sig att det inte skulle öppna ännu på ett tag, så vi drog hem en jävla massa till joel och festade vidare där.

Vid 3 tiden fick jag nog och började knata hemåt..


Söndag:

Vaknade halv 8 av att pappa började slipa i nya badrummet. ( Inte precis så man vill vakna dagen efter) Som tur var så mådde jag inte alls dåligt när jag vaknade, utan jag mådde faktiskt riktigt bra. Ck ringde vid kvart i 10 tiden och sa att vi skulle bakis käka någonstans på stan & att hon och limpan skulle gå in till trosa från henne ute på stensund när dom var klara. Vid halv 12 så var dom inne i Trosa och vi gick ner på stan för att möta upp Linda och sedan käka någonstans. Men när vi väntat en liten stund så ringde Linda och bad oss komma upp till henne istället för att min bror,pata, robin & ida var där. Så vi gick upp till Linda. Kul att se hur alla där mådde dagen efter när man själv mådde toppen =)

Efter mycket om och men så knatade vi till pappas för att käka, vilket gick sådär när vi väl var där. :p 
Jag och ck kom fram till att vi skulle gå och köpa korvbröd och sedan gå ner i hamnen för att mata änderna. Då säger pata att vi första ska gå till nyängen för att hämta torsten, rocca & Bira ( 3 st stora hundar)..
Så vi knatar dit och hämtar dom, sedan "går" ( jag flög mest som en vante efter hunden) vi vidare ner mot stan för att handla korvbröd. Tyvärr så var korvbrödet slut så jag och ck lyxade till det och köpte ett jätte pack med bröd.
Sedan knatade vi ner mot hamnen, först ett stopp på Magnolia för att köpa kaffe och ta med oss, sen matade vi änderna. 

När allt bröd var slut och vi suttit i hamnen ett tag så bestämde vi oss för att gå och lämna tillbaka hundarna. 
Limpan gick hem till mig för att hämta bilen så han kunde hämta upp mig och ck sen när vi lämnat hundarna. 
Vi åkte vidare hem till ck på stensund för att hämta lite saker, sen vidare till vagnhärad för att släppa av limpan. 
Sedan tog jag och ck en tripp till trossen och handlade lite innan vi åkte hem till mig för att dricka te och vila benen. 

det var en ritkigt rolig och skön dag, jag och ck skrattade dagen igenom åt allt och ingenting, kan ju inte säga att humorn var på topp denna dag.

Somnade redan lite innan halv 10 på kvällen hur skönt som helst..


Måndag:

Vaknade imorse vid ca halv 10 och var hur trött som helst.  Började med att direkt när jag vaknade boka klart allt för resan, så nu är allting betalat & klart, bye bye sverige den 21 mars så lämnar jag landet...

Mamma hade bestämt sig för att inte åka till sthlm. Så jag tog bilen och åkte mot oxelösund. Åkte hem till Helena & Melina. Busade med melina tills det var dag för robert att hämta henne vid ca kvart över tre.
Då åkte jag och Helena in till Nyköping. Meningen var att jag skulle shoppa ganska mycket. MEn med tanke på att det inte finns speciellt mycket sommarkläder att köpa nu & att det började tok snöa ute så blev det inte mycket handlat för min del. :(
Måste ju verkligen ha sommarkläder & speciellt en bikini eftersom jag åker snart :/
Vi bestämde oss för att börja åka hemåt istället.

När vi kom hem så satt vi i köket och pratatde lite skit innan maten var klar. Tacos... mmm..
Sedan körde vi ner min bror till konsum för att handla lite smått o gott.
Kröp sedan ihop oss i soffan och tittade lite på tv tills alla kanaler slutade att fungera. Jahopp. Jobbigt.
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film som precis är klar =)

Imorgon blir det möte, helt onödigt för min del eftersom att jag snart åker, men jag behövder pengarna så lika bra att gå.
När jag kommer hem från mötet så ska vi nog ta och baka lite muffins..  Men det skriver jag väl mer om imorgon..

Godnatt!





yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()