this is so amazing

Onsdagskvällen spenderades hemma hos camilla med camilla & mirre. Planerade lite inför helgen och bestämde oss för att åka till Sthlm på torsdagen.

Så igår ringde kl 9 då var det bara att kila upp och göra sig klar för att åka till sthlm med tanken att nu ska vi shoppa loss, men som alltid när jag har den inställningen så hittar jag knappt något men det blev iaf lite:

  1. Ett par Nudie jeans
  2. Ett par tights
  3. Ett par Vantar
  4. En Mössa
  5. Ett grått linne ( bas, gina)
  6. Ett vitt linne  ( bas, gina)
  7. Ett rött linne ( bas, gina)
  8. Ett lila linne  ( bas, gina)
  9. Ett par röda hotpants
  10. Ett par svarta hotpants

Så är det..

Efter " shoppingrundan" så åkte jag och camilla hem till henne för att laga middag tillsammans, det blev kassler & ris på camillas egna lilla vis ; ) När vi hade käkat klart och fixat lite så kom sesse och fikade med oss : ) det var trevligt.


Nästan alla mina naglar har gått av, jag blir galen! Det är ju självklart att dom ska gå av längst ner också!

Hur som helst, ikväll blir det förfesta hos camilla sen utgång i nyköping..
Imorgon blir det förfesta i gnesta sen utgång i södertälje..

Men nu ska jag röra mig ner mot systemet och införskaffa mig helgens alkohol!

Dagens låt :  Nickelback - Gotta Be Somebody


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i helgen

så ställde man ju tillbaka klockan 1 timme som ni alla vet. Jag har hela tiden tänkt att yeah fan va skönt! Men nu när det är gjort så känner jag att nej usch det känns inte bra, allting blir helt fel, hade precis fått i ordning med mina mat tider och vanor, och är trött redan nu och klockan är inte ens 8 ännu.  Men det blir nog bra om ett par dagar när man har vant sig.

Åkte till Nyköping för att gå på ny öppnade City Gross med Helena, Melina & camilla, det var stort och jag kände mig mest virrig där inne.

Förövrigt så tror jag att jag håller på att bli lite små sjuk.. Men inget som hindrar mig från någonting.


Men nu det viktigare, helgen! vad händer? Det är ju halloween, vad ska alla göra ? Förslag? hör gärna av er, jag är helt öppen för förslag.


Nu ligger jag i sängen och försöker hålla ögonen öppna annars om jag somnar nu så kommer jag att vakna igen inatt och inte kunna somna om.. Och eftersom att det inte är så myclet på tv:n idag (som vanligt) så får det bli att titta på Rosabandet- Galan..

men hör av er om helgen gott folk!



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vad ska man säga?

Som sagt så spenderades fredagen i Nyköping, det var riktigt roligt.

Tog tåget med Helena till nyköping vid 19.18, gick hem till en tjej som hette Hanna, korkade upp vinaren och kvällen var på G.. Ett antal vinflaskor och shottar senare så var det dags att röra sig mot krogen. White Night var det där. Hade hur kul som helst, Jag och Helena stog på baren och dansade all night long.. Skitkul!

Klockan närmade sig stängning och vi vandrade till kebabhouse för att fylla våra alkohol fyllda magar med lite mat. När våra magar var mätta och belåtna så väntade vi på våran skjut hem, klockan gick och gick, Inget svar på mobilen. Klockan hann bli 4 och våran skjuts kom.. Hem till en varm säng!

Dagen efter, lördags morgonen var som förväntat, dålig!
Låg hemma i sängen fram till kl 8 typ, hoppade i ett bad för att se om jag skulle må bättre, vilket jag gjorde : ) Korkade upp dagnes alkohol och begav mig hem till Sandra. Vi gick sedan vidare till sportbaren, hade ont i magen för att gå dit, usch.. MEn, hade faktiskt oväntat roligt iaf. Dom stänger klockan 1, och där står vi fulla som det ska vara och är inte redo för att gå hem och däcka. Så jakten på efterfest började, then we found it! The perfect one.. Vi gick till någon kille, Stefan tror jag han hette. Vi hinner så mycket som komma in i hallen då vi ser att rummet brevid var ett gigantiskt badrum med jaquzzi, basu plasma tv och vad kan inte vara bättre? 7 tjejer som föreslår jaquzzi bad. vi får våranvilja igenom, där ligger vi i jaquzzin med 2 plattor öl och 2 plattor cider... love it! Efter ett tag så ser man att folk efterfolk trillar in, och alla in till oss i jaquzzin, folka hoppade i, och vi satt där resten ut av natten.. 

Blev utmanad att hoppa bomben i jaquzzin, vilket jag inte tvekade på en sekund.. Bra idé? Blåmärkena får tala för sig själva..  

Klockan gick och gick och jag kände att det var dags att börja vandra hemåt, kallt!
Kom i säng lite efter 6 & det var  tur att man drog tillbaka klockan 1 timme,.
Mår faktiskt riktigt bra idag. Vänta nu på att bror ska komma tillbaka från affären med min beställning så att jag kan äta en god frukost och sedan knata genom regnet hem till camilla.. 

 



yours only,


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This world can be a scary place

Åkte till Nyköping igår för att införskaffa mig lite nya kläder, hittade jag något? Nej! Kom hem så gott som tomhänt, köpte en hårfärg det var det ända. : ( Följde med Helena när hon tatuerade sig, hittade även då en början på den tatuering jag vill ha : ) Äntligen!

Ska på möte kl 14 så jag får pengar : ) Sen måste jag ner på systemet och inföskaffa alkohol till kvällen som kommer att spenderas i Nyköping : )


Skriver väl mer imorgon.


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

on and on

Imorse kom camilla hem till mig så käkade vi frukost tillsammans, segade lite framför datorn och bara allmänt va.
När camilla sedan hade gått så spenderade jag dagen åt mig själv, noppade ögonbrynen ( vilket verkligen behövdes), gjorde lite olika ansiktsmasker, tog ett varmt bad med tända ljus och lugn musik, sedan lite allmän kroppsbehandling och sist men inte minst manikyr & pedikyr : )

Kvällen spenderades på heron city med camilla,ellen, yasmin & sandra. Såg premiären på High School Musical, den var väl helt okej, skulle dock hellre ha sett på den hemma i soffan.

Imorgon bär det av till nyköping med Helena för att införskaffa oss lite nytt i garderoberna till bla helgen. Helena ska även tattuera sig, så då håller jag henne sällskap. Tror även att Malin skulle göra oss sällskap, kan vi ha den turen tro? : )

Helgen kommer att spenderas som så, fredagen blir det förfest hos någon av Helenas kompisar i nyköping, vet ej vem? Sedan utgång, white night på birges. Även Lördagen så beger jag mig till Nyköping för utgång där, den här gången på Oleary´s och med sophie & kanske några mer? Bara att följa med, ju fler desto roligare : ) 

  
Men nu ska jag bege mig mot badrummet & tvätta bort sminket sedan blir det nog en kopp the framför tv:n tills att mina ögon går i kors ( vilket kan bli väldigt snart).


Skriver mer imorgon, så får vi se om jag hittar något i Nyköping också.

Dagens låt är förvånansvärt :
  Agnes - On And On




yours only,


P.Cederqvist

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Without any doubt

Camilla sov med mig inatt.. Hon hade med sin "muskeltränare" (en sådan som man köper från tv-shop & går på reklam heela tiden) vi provade den, vi skrattade så att vi tjöt, men fy fan va ont det gjorde:p Min bror klarade lätt konsten att se ut som en "60-årig sönder rökt alkolist" med abstinens besvär..
 
Gjorde inte så mkt på kvällen, tog det lugnt la oss i sängen och tittade på tv, pratade om hur trötta vi var. Eller aa.. Camilla hann säga så mycket som "jag är trött" sen tok sov hon, det kan inte ens ha hunnit gå 30 sekunder innan hon somnade, med kläderna och allt på.. Så där låg jag vaken helt själv. Var riktigt läskigt trött men tvättade då bort sminket och lyckades bli pigg och på ett satans fest humör. Så satte mig och lyssnade på musik : ) Låg sedan vaken till ca 2. 

Vi vaknade vid 10 idag, gick upp och käkade frukost för att sedan ta det lugnt ett tag. Vid kl 1 Begav vi oss hem till lägenheten så att Camilla kunde borsta tänderna om och om och om igen inför hennes tandläkarbesök hon hade 13.50Följde med Camilla in till tandläkaren, det gick bra, hon va så duktig så : ) 

När vi var klara begav vi oss ner till fyren så att jag äntligen skulle få min lön sen i juni, och det fick jag : ) skönt!
Åkte förbi TK så Camilla kunde hämta sina tofflor där. Oscar var där och städade, pratade lite med honom. 

Sedan åter hem till mig för att dricka lite the och äta lite skorpor och gotta oss. La oss sen i soffan för att titta på "Mamma Mia"  som Camilla inte hade sett, den är helt okej förövrigt!
 
Nu gick Camilla hem för en stund sen och lämnad ensam kvar så sitter jag nu här framför datorn och försöker skriva detta blogg inlägg. :p Så roligt har jag alltså! ( :

Ska snart ta och fylla på med nya värmeljus här inne, sen tända alla ( det är jobbigt, det är måååånga), sen hoppa i ett varmt bad så jag kan krypa ner lite mysigt framför datorn och se ett nytt avsnitt av One Tree Hill sen :  ) !!

Men först, köra bror till vagnhärad..

Kommer troligen att bli uttråkad ikväll så då kommer nog ännu ett blogginlägg. :p


Dagens låt : (  Även idag! ) Takida - handlake Village


På återseénde!



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trötter

Söndagen blev en slapp dag, mamma kom in och väckte mig vid 12 och frågade om jag ville äta frukost med dom.
Låg kvar i sängen och myste lite för att sedan kravla mig upp och äta mys frukost med mamma, pappa, bror, Helena & Melina. Det var en bra start på dagen.

Busade sedan med Melina tills hon blev trött. La henne i vagnen för att gå ut och gå så hon skulle få sova, gick ut på en lång promenad. Men inte ville hon sova, hon satt bara och klappade händerna och skrattade :)

Resten av dagen/kvällen spenderades i soffan framför tv:n med allihopa. Mys!

Klockan ringde 09.30 imorse. Kallt som satan var det då här hemma så packade på mig raggsockorna och massor av kläder gjorde en kopp the och inväntade Helena & Melina. mamma fick vara barnvakt eftersom jag och Helena skulle till Gnesta. Var i Gnesta en stund och fixade och donade. Begav oss sedan hemåt för att gå ner på pappas och käka lunch. gott gott.. 

Gick sedan hem och tog det lugnt, bakade lite kladdkaka, tittade tv och så.. 

Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att Camilla ska komma. Hon sover kvar med mig ikväll : ) 

Skriver kanske mer senare.. 


Dagens låt  :  Takida - Handlake Village


yours only, 


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nykter

För första gången sen i början av mars så har jag inte druckit en droppe alkohol denna helg : )


Fredagen spenderades i Gnesta, Johan hade inflyttningsfest så drog dit sen vidare tll hotellet hade faktiskt riktigt roligt även fast jag var nykter :) Dom kan få en att skratta!

Idag hade Karin 25-års fest, det var dock inte så roligt när man inte kände det mesta folket som var där så det slutade med Gnesta även idag. Hem till Mange denna gång. Det var skapligt med folk och det var skoj och allas humör var på topp! Planen var att följa med ut på hotellet även idag men sket i det och åkte tillbaka till Trosa och Karins fest, det var fortfarande inte roligt, så jag begav mig hemåt med min extrema ryggvärk. (som förövrigt har gått över nu)
 
Har sedan dess suttit och luffat framför datorn.. Inte ett skit på tv som är bra och går att somna till .. Så det får musiken lösa.  Imorgon då? En bio tur eller en seg dag med film i Gnesta kanske? Det tar vi som det kommer imorgon.



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

Helg igen, så vad ska man hitta på?

Hade tänkt att ha en nykter helg men vi får se hur det blir med det, är riktigt sugen på att gå ut i nyköping imorgon. idag får det nog bli nykter iaf, kanske bio. Vi får se hur det blir..

Håller just nu på att fixa naglarna, målar lite fransk manikyr och ska sätta på lite dekorationer också. pilleri pill jobba kan man ju säga.. Medans jag gör det så har jag sällskap av min bror som klipper och färgar daniels hår :p 

Men nu har nagellacket torkat så nu ska jag fixa klart med dekorationerna.. 

Skriver säkert mer senare.. 




yours only,


P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

utan dig är jag en spillra

på ett mörkt och stormigt hav.



Det är läskigt va besatt man kan bli av en annan människa! Jag ska inte säga att jag är besatt men det är ett sug som jag blir galen av, som ett röksug men inte ett beroende. Jag tror ni förstår vad jag menar.



Gah, det gör mig galen! Men det är bara att uthärda.



yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

rythm of the night

Har varit sjuk sedan lördags, vet ej vad för sjuk men någon elak bakterie har jag fått i mig iaf :/ Trodde jag var frisk här om dagen men icke sa nicke. idag har jag mått bra nästan hela dagen sen råkade jag somna till framför en film och då mådde jag skit igen sen när jag vaknade, så det går i vågor men på väg att bli bättre..

Helgen ser ut att bli nykter för min del, måste få kontroll på min kropp igen!

Dieten har ju inte gått som jag hade hoppats, slutade med den i lördags då jag blev sjuk.. Så vi får se hur det blir med det.

Ska försöka ta tag i mitt liv snart, jag lovar ; ) Många som tror att det är skönt att vara hemma så gott som varje dag men nej där tror ni så fel det blir väldigt långtråkigt i längden när man har gjort allt man kan om dagarna. De flesta tror nog att jag ligger i sängen från när jag vaknar tills jag går och lägger mig, men där tror dom fel.  Men visst att vissa dagar är lat dagar då jag kanske spenderar något för många timmar framför tv och ser på repriser och filmer. Men som sagt inte dag ut och dag in.. 

Men jag skulle vilja jobba lite mer på dagis nu tills jag kommit på vad jag vill göra, blir så segt med att bara hoppa in lite ibland, men tyvärr så finns det inte så mkt att göra åt det med tanke på att hon är helt omöjlig att få tag på.

Har suttit och tittat igenom massor av olika utbildningar men har ännu inte kommit på vad som är rätt för mig!

Känns just nu som om ingenting passar för mig.. Jag vet att man kanske inte hittar rätt på en gång men jag känner inte att jag har tid att börja för att sedan sluta och för att sedan börja på nytt för att sedan sluta igen, den riktningen passar inte för mig. Och jag har kallat mig själv för kräsen, men vaddå kräsen? Ska inte behöva känna att jag är kräsen vad det gäller ett jobb, jag ska trivas och tycka att det är roligt att gå dit och inte känna det som pest och pina.. vad är det då för mening? Inte fan väljer jag ett jobb som gör så att jag går dagen igenom med magont och inte vill somna på kvällarna för att då veta att när jag vaknar igen ska jag gå ännu en dg med magont. nej usch..

Funderar på att ta nått ut av dom där jävla utlandsjobben, va enkelt det är.. ( ja enkelt om man bortser från att jag skulle ha sån otrolig hemlängtan till en början iaf )

Vi får se vad det blir helt enkelt..
Tiden får tala för sig själv..


yours only,


P. Cederqvist



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

please

kill me........ jag orkar inte ;(

no longer yours only,

Petra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

några timmar senare...

Blev pigg nu på kvällskvisten så hoppade i ett varmt bad, skönt!

Dag 2

Min vikt idag 07/10/08 är 55.8



yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bara att hoppas

Började jobba kl 7.45 efter att ha haft en riktigt dålig natt med fruktansvärda sömnproblem :/ Så det blev en slitsam dag men det gick ändå bra..

Pappa åkte på magsjukan inatt så nu är det bara för mig att hoppas på att jag klarar mig undan denna gång... Trodde alla vi hade fått stå ut med det tillräckligt förra gången. Det var hemskt, alla 4 som tävlade om toaletterna. Kaos!!

Eftersom jag inte varit så pigg idag så har jag inte varit på humör  varken för att ställa mig på vågen eller leta efter ett måttband. Men det kommer.
Så som ni märker kommer jag nog inte att skriva upp min vikt, omkrets osv här varje dag.. Ska försöka så gott jag kan och räcker inte det så kommer jag vilket fall som helst att skriva ut hur alla dagarna har sett ut när jag är klar.





yours only,

P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 1

Okej.. Börjar om på nytt idag med att bli av med lite "kroppsfett"

Det är inte att gå ner i vikt som jag är ute efter då jag är ganska nöjd med den men jag kommer ändå här med att skriva upp min vikt dag för dag. För att kunna se den eventuella skillnaden.

Min vikt idag  06/10/08 är 56,8

Ska mäta lite sen när jag lyckas hitta ett måttband och skriva ut det med.


Yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...........

Jaha så nu har man lyckat bli sjuk, verkligen inte roligt! but that´s life!

Orkar faktiskt inte skriva mer än så idag, jag är sjuk!



yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()