som sagt

Så hade jag en kryssning inbokad, igår till idag. Finns sååå mycket att berätta men jag orkar inte skriva allt så jag sammanfattar det hela med att det var den bästa kryssningen någonsin & helt underbara människor. 

Tack allihopa, det var precis vad jag behövde : ) you know!








yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yes

Är bara tvungen att passa på och skriva nu medans det är reklam. Ligger i sängen och tittar på den nya "fortsättnings" serien 900210, love it! jag är en total serienörd. Fy fan va bra !






yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

så kan det gå

Lördagen då?

Jag hamnade i södertälje, hade faktiskt skit kul : ) Men det blev allt för mycket alkohol för min del vilket resulterade i dumma sms som jag knappt kommer ihåg & en rejäl jävla bakfylla.  Så Söndagen vart det sängliggandes hela dagen/kvällen. Men det var skönt att få vila ut också, det behövdes.

Klockan ringde 07.30 idag, då var det bara att kliva up ur sängen dra på mig mjukis kläder och raggsockor och dricka lite the för att sedan göra mig klar och dra mig mot jobbet till kl 9. Har alltså idag börjat på Vitalisskolan, på avdelningen Fyren. Förmiddaggarna har vi 6-årsverksamhet och eftermiddagarna fritids, så det är skoj :)
 
Jag själv gick ju från 6-årsverksamheten till 6:an där :) Så mycket välkända ansikten. Även skoj att många ut av barnen är mina tidigare förskolselever som börjat där nu. Kom nyss hem fick börja senare och sluta tidigare idag eftersom det var min första dag. Det har gått bra, men nu är jag trött, att leka och roa barn en hel dag kan verkligen ta på krafterna, jag är ju vanare med 1-3 åringar. Men jag trivs, mysigt att vara ute och leka med barnen i snön även fast jag nästan frös fötterna av mig :/ Måste lösa det..

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska åka och handla lite fetto mat till oss, kebabtallrik! Länge sen, mums! 
Ska försöka att inte lägga mig ner i sängen för då kommer jag nog troligtvis somna.. 




Skriver kanske mer ikväll.






yours only, 





P. Cederqvist



 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

kräsen petra

Det blev ingen utgång i Nyköping för min del igår, utan istället blev det en hemmakväll hos camilla med, camilla, ellen, yasmine & sesse, det sög ganska hårt kan man säga. Iallafall fram tills typ klockan halv 11 -11, då jag började bli allt för uttråkad, rastlös & trött. vilket resulterade i mycket skratt.

Fattar inte att man kan ha så sjukt kul när man är trött & rastlös. Det roliga med det hela är att jag kommer på mig själv i min spegelvägg med att jag sitter och ler när jag tänker på vad jag verkligen gjorde igår. Vilka sjuka skämt man kan komma på.

Har hört att ett tecken på dålig humor är om man skrattar åt sina egna skämt. Stämmer det ? För när jag tänker efter så skrattar jag inte bara åt andras skämt, om dom är roliga utan också väldigt mycket och ofta åt mina egna skämt. ajdå?

Men så vad ska man hitta på en kväll som denna då?

Camilla och Ellen ska hem till Alex för att bada jaquzzi och chilla lite, dom vill att jag ska följa med vilket jag inte ritkigt vet om jag är så taggad för. Visst det är mysigt att ligga i jaquzzin ute nu när det är snö men jag är varken speciellt bad eller chill sugen idag : /
 
Pratade med tess förut också, hon skulle leka med Sofia och ville att jag skulle vara med dom, dom visste dock inte ritkigt avd dom skulle göra, vilket är något so jag kan få panik av att inte veta vad man ska göra för det slutar ofta med att man bara sitter och glor då.

Pratade även med Sophie som ville att jag skulle följa med på sminkparty i Södertälje för att sedan ta en liten utgång där,.
hm, jag vet inte. inget av det här tilltalar mig speciellt mycket idag. Konstigt. 
men hade sminkpartyt varit i Nyköping hade jag varit tok på, men jag ahr börjat ha så himla mycket mot södertälje på sistonde, har intalat mig själv att jag inte ska gå ut där något mer då jag vet att jag nästan aldrig har tillräckligt roligt där.

Så vad ska jag hitta på?


Sluta vara så jävla kräsen Petra!

på tal om ingenting så börjar jag jobba på vitalis på måndag kl 9. Det ska bli kul :)  Då jag verkligen hatar att behöva säga att jag inte kan jobba vissa dagar är inte efterlängtat. Börjar första dagen med att säga att jag inte kan jobba varken torsdag eller fredag. Men det har ju varit planerat länge så vad ska jag göra,? Inget jag kan göra åt. 

På torsdag har jag nämligen ett möte kl 10-12 sedan har jag ännu ett möte vid ca 14 tiden, efter detta möte är klart så är det bara för mig att bege mig mot Nyköping för att möta upp några gamla klasskompisar och sedan invänta våran buss mot kryssningen :) Så alltså så ska vi på Kryssning på Torsdag med Galaxy, ska bli kul! Julbord & jushow bjöds det visst på också : )




men men, nog skrivet här & nu, skriver väl säkert mer ikväll annars imorgon. 




yours only,



P. Cederqvist
 






  

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

börjar bli dags

Fredag 14/11: illamående, spydde, sömnproblem

Lördag 15/11: illamående, mardrömmar, sömnproblem

Söndag 16/11: Sömnproblem, mardrömmar

Måndag 17/11: illamående, sömnproblem

Tisdag 18/11: illamående, sömnproblem

Onsdag 19/11: illamående, sömnproblem

Torsdag 20/11: illamående, sömnproblem



Snart dags att uppsöka doktorn

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

make it happen

Den filmen såg jag precis, den rekommenderar jag om ni tycker om dansfilmer vilket jag själv absolut älskar : )
Funderar på om jag kanske ska börja dansa, vore sjukt kul. Är så sjukt sugen på att börja på the voice´s dansskola. Har ni något bra ställe att rekommendera?

Men helgen då?
Lutar nog åt att det kanske blir nyköping imorgon,hör av er om ni vill följa med.
Lördag kanske bio..? Madagaskar 2 ? Twilight?






yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

uhää










ännu en kväll/natt med illamående som resulterar i sömnlöshet, förstår inte felet
 







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

thevoice.se

Passar perfekt för mig just nu då jag är trött på varenda låt jag har på datorn, dessvärre spelas det en väldigt dålig låt nu.

Jaha så idag vaknade jag vid ca 10, det blir allt bättre och bättre med mina tider. hur som helst så var det då bara att få i sig ett äpple för att sedan gå ner på stan och möta camilla & malin för att sola & gymma. Det gick väl sådär att gymma om man säger så :p Inte för att det var jobbigt utan för att det var skapligt komplicerade maskiner dom hade införskaffat sig.

Har nu skit ont i "trampdynorna" på händerna (kom inte på vad det heter) ut av handtagen på maskinerna :/ Ni vet sådär som man alltid fick när man gick på gymnastiken och skulle hänga och klänga i alla ringar och stångar och skit.



Har kommit underfund med att jag måste försöka få tag i en häst och börja rida igen, fy satan vad jag saknar det. Det är så himla mysigt att rida ut barbacka i denna kyla och bara känna värmen från hästen. Man känner sig så otroligt fri, man glömmer allt som man annars går runt och tänker på hela tiden för just då finns det bara jag & hästen här & nu. Och när det är kallt så bara packa på sig massor av tjock kläder och se ut som skit utan att ens bry sig om det.
 Kommer ihåg alla mysiga uteritter man har gjort med kompisarna.
Nej usch vad jag saknar det!
Någon som vet nån som vill låna ut sin häst några dagar i veckan till mig? :)
Det här måste jag ta tag i!!



Jag är så sjukt taggad för Åre, hoppas. Pratade lite mer om det igår med sophie då vi även kom på vår tävling vi ska ha under veckan där uppe. Inget bang nu sophie, för förra gången vi hade en liknande tävling i nyköping så slutade det med att det bara var jag som körde & fick därför sluta ; )
 

Men så vad ska man hitta på idag då? Ganska skönt att träna på morgonen så man är pigg och har resten av dagen på sig att göra något. Skulle behöva åka och köpa en fin klänning eller fler.. 


Eller om man kanske ska ta och göra hårinpackning, fotbad och noppa ögonbrynen lite kanske? 
Eller städa rummet från golv till tak kanske? nej usch det lär inte roligt :p




skriver väl mer senare



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

förstår inte

Även igår kväll mådde jag sjukt illa och kunde därför inte somna, försår inte vad det är för fel. Tror jag håller på att bli ritkigt sjuk, pappa är det nu. Men han är så duktig och tar sig upp till jobbet iaf, men går och lägger sig direkt när han kommer hem från jobbet vid 5-6.
Jag är så sjukt läskigt trött idag, usch!
Funderar på att ta en liten tripp till ung imorgon och prata med förhoppningsvis susanne om hon är där, så får vi se om jag kanske kan få lite hjälp av henne också. 
 
Jag och mamma har förövrigt bakat saffransbullar idag. Och jag har även varit på möte och ska troligen börja på Vitalisskolans fritids och årskurs 1. Ska bli spännande speciellt eftersom att jag själv gick där när jag var liten. Men vi får se.

Orkar inte skriva mer idag




yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

cold outside

Träffade Sophie imorse, vi gick och fikade. Det passade riktigt bra med en kopp varm choklad i denna vinterkyla. Sjukt kallt ute idag. Vi tog oss sedan en liten promenad och inväntade att sophies buss skulle komma.

När Sophie vandrat till bussen och jag hem så var mamma så snäll och stekte hamburgare till mig, medans jag brände ut filmen Step brothers på skiva. Så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska sluta babbla i telefonen så vi kan gosa ner oss i min sänge och se den : )


Tror tyvärr att jag håller på att bli riktigt sjuk, känns som om det är någon som är på väg att bryta ut i min kropp, inte bra :(
Jag orkar och vill inte vara sjuk nu! När jag väl blir sjuk så brukar det vara skapligt duktigt på att stanna ett bra tag också.. 

Det är bara att hoppas.

Nu ska jag ta och göra mig en kopp the och sen se filmen, skriver säkert mer ikväll.














yours only,



P. Cederqvist



 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

weekend

Fredag:

Åkte & hämtade Camilla i Gnesta och begav oss mot Safiren för att simma, sola & basta. Inte lika skönt som jag hade hoppats på dock.
Begav oss sedan hem till mig så Camilla kunde klippa min bror och mamma och sedan få i oss lite mat innan vi skulle hem till Camilla för att bara ha en lugnt kväll. Då ringer Mirre och vill att vi ska följa med till Nyköping och se när Million Styles hade spelning på Tellus, så jag och Camilla pratade ihop oss lite och bestämde oss för att åka, men eftersom att vi skulle ha en helt alkoholfri helg så körde jag. Camillas fredag vart dock inte helt alkoholfri men min var.
Vä  ute på Tellus, det var verkligen stans mysigaste ställe men helt värdelös musik och spelningen var inte bra den heller. När Million Styles spelat klart så begav vi oss hemåt, jag hade ont i magen ut av vad jag trodde var hunger hela vägen hem men när jag väl kom hem och skulle försöka få i mig någon mat så gick det inte som jag ville. Så jag struntade i att äta något och gick och la mig för att försöka sova istället, vilket inte gick då jag hade så ont i magen och mådde illa, så tvingade mig upp ur sängen för att göra ett nytt försök med att få i mig något att äta. Skulle precis ta första tuggan men det tog emot så slängde det direkt, gick och la mig, snabbt upp ur sängen igen och in på toaletten för att spy,  vet ej vad felet var. usch!
Efter mycket om och men så lyckades jag iaf somna.




Lördag:



Sov sjukt jävla dåligt, vaknade nästan varje timme och mådde dåligt. Vaknade till vid halv 5 helt genom svettig, så kravlade mig upp ur sängen och så gott som kröp nästan in badrummet för att svalka mig.
Någon timme senare när allt var i ordning igen så var det bara att försöka somna igen. Lyckades och vaknade till vid 10-10.30.

Låg kvar i sängen ett bra tag och bara tog det lugnt eftersom att jag fortfarande mådde sjukt illa och minsta lilla rörelse hade lett till en akut resa mot toan  :/  
Begav mig senare mot trossen för att inhandla mig en yoghurt till min mage, sedan vidare till Camilla för att dricka lite the. Alex var där på besök, länge sen sist, mycket trevlig kille!
Efter ett tag åkte Alex hem och jag och Camilla spenderade ett x antal timmar i soffan.
Bestämde oss för att laga Tacos till middag, vilket vi gjorde, mums. Ellen och Cissi kom även på besök, mycket skoj hade vi!

Efter ett tag så kom även Daniel förbi och nu var vi härjade, Skönt att bete sig som ett barn ibland.

Åkte hem från Camilla vid 2 tiden typ, somnade väl vid halv 4 .


Söndag:

Drömt mardrömmar precis hela natten, har även inatt vaknat varje timme men utan att mått dåligt och istället varit skit pigg. Men lyckats somna om efter ett tag varje gång och en ny mardröm började.

Mötte Camilla nere på stan och gick och solade, gick sedan hem och har sedan dess spenderat så gott som hela dagen här hemma i lugn och ro. Skönt!


Imorgon hade jag tänkt att ta en fika vid 12 tiden med Sophie här i Trosa, mys!


Jusste, som sagt så skulle jag & Camilla ha en helt alkoholfri helg vilket jag såklart hade men inte Camilla någon av dagarna ; )

En sak ni ska lära er om Camilla är att om hon säger en sak så gör hon faktiskt nästan alltid motsatsen till vad hon sagt :p Och det är fakta+ sanning :p Eller hur Camilla? har jag inte sagt det varenda gång också? :p 


Men nu ska jag se lite mer på tv innan det blir sovdags.




yours only,



P. Cederqvist 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

öppen för förslag

Även idag vaknade jag vid 12. Gick då upp och gjorde en god frukost till mig och mamma. Sedan åkte jag och mamma och lämnade in bilen på biltvätten under tiden lallade vi runt inne på trossen. Åkte sedan ner på "stan" för att uträtta lite ärenden, vi var mest oseriösa och skrattade oss genom alla ärenden. Vi åkte hem och jag började baka pepparkakor medans mamma skulle börja med middagen, då vi kommer på hur mycket saker som saknas som det var meningen att vi skulle handla men glömt bort tack vare våran oseriösa "shopping runda". Så vi stog i köket och tittade på varandra som 2 fån och började genast gapskratta igen, det var den middagen det. Så vi fick göra om middags planerna men det gick ju bra det också. Skulle även tvätt min vinterjacka då vi kom på att vi glömt att köpa tennisbollar vilket som var meningen när vi var inne på sportaffärn, men vad gjorde vi där då? Eftersom att vi kom ut tomhänta? Jag blev galen iaf, jackan måste verkligen tvättas så jag löser det på mitt egna sätt, hittade en tennisboll sen fick jag använda mig av mina vita tygskor som är oanvända. Så lite kort och gott så har det låtit som ett monster har velat ta sig ur våran torktumlare nere i källaren. Hoppas att resultatet blev bra, annars får mamma köpa mig en ny jacka, gärna en peak är jag lite sugen på. Men vi får se.. Orkar inte kolla resultatet på min vinterjacka ikväll.




Camilla kom hit och åt middag med oss, trevligt :) Sedan efter ett tag så knatade vi hem till camilla för att fika, då även med Ellen och Yasmine, också trevligt! 



Har funderat på vad vi ska göra i helgen, men har verkligen ingen aning.
Imorgon blir det iaf, troligen hämta Camilla i Gnesta för att sedan bege oss till safiren och simma, sola, basta och göra lite olika inpackningar. Skönt. Men då återstår kvällen/natten, vad ska man hitta på då? Vi får helt enkelt ta det som det kommer. 
På lördag blir det nog en snabb shoppingrunda kanske, eller om man kanske ska göra den över internet istället? ja, jag tror faktiskt det.  Sedan är även den kvällens planering tom! Öppen för förslag helt enkelt.
 



Nu blir det tv. 





yours only,



P. Cederqvist


 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

wonderful

Dagen i ära har spenderats lite här & var med Sophie :)


Vaknade kl 12 idag (:s) då var det bara för mig att slänga i mig en knäckemacka, ställa mig i duschen och sedan göra mig i ordnig för att bege med mot Gnesta för att träffa Sophie, vilket var allt för länge sen.. Så åker till Gnesta plockar upp Sophie hemma hos henne och beger oss ner till thekannan för att fika. Vi satt i några timmar och pratade om allt och ingenting, killar, resan till Åre, resor utomlands, jobb, pinsamheter, ja allt helt enkelt medans det hela tiden blev mörkare och mörkare ute. Lika svart som natten var det nu ute och vi bestämde oss för att åka en liten sväng eftersom att vi inte fick komma hem till Sophie förrän efter kl 17. Men eftersom att åka bil runt i Gnesta inte ger så mkt så beger vi oss hem mot Sophie iaf och bestämmer oss för att ställa bilen där för att sedan gå ut på en promenad och prata ännu mer skit. Så det gör vi, kommer dock bara så lång som  ner till Intersport. Där går vi in för att titta om Sophie kanske kunde hitta någon fin vinterjacka, jag hittade min tröja ( en röd feecetröja) jag vill ha, ska ha.! Men efter ett bra tag ut av provning av jackor mössor, vantar så får vi för oss att vi istället ska åka till Södertälje och titta om vi hittar något där. Så vid kvart i 6 tiden så begav vi oss mot Södertälje och in på först Stadium, där jag på en gång när vi kommer in ser tröjan igen :) en nästan likadan fast dubbelt så billig, jag blev överlycklig, men var den fin? nej såklart inte! Så det sket sig för min del, men Sophie hittade iaf en jacka på en gång : ) Vi gick vidare till intersport för att se om jag kunde hitta tröjan där kanske, men icke sa nicke. Så funderar på om jag ska köpa den jag hittade på Intersport i Gnesta iaf kanske? hmm.. La iaf undan den tills fredag morgon. 



Vi började känna att det kurrade lite i våra magar, så vi begav oss tillbaka till Gnesta för att äta på arena, jag åt såklart deras mumsiga kycklingsallad medans sophie åt sin nachotallrik, som tydligen var väldigt stark, då hon fick några attacker? haha!  Drog vidare till videorullen så Sophie kunde få hyra några filmer, 3 st blev det efter en x antal tid, förvirringar & skratt där inne :p  Upptäckte att klockan nästan var 21, och jag hade ju tänkt att se på Greys, men hmm aa kanske. Så skjutsar hem Sophie och står ute och pratar och segar ett tag till, sen är det plattan i mattan hem  för att hinna se ett tag på Greys iaf..





Tack för en tok bra dag Sophie!




Så.. nu sitter man här, pigg somvanligt :/ hatar att jag alltid ska bli pigg till den här tiden!

Funderar vad jag har på schemat för imorgon, ner till sportaffären en snabbis för en liten snabbtitt där, men sen då? Jag vet att det var någonting men kommer inte på vad det kan ha varit.. Det kommer nog fram sen. 




Och på tal om ingenting fy satan va taggad jag är för våran Åre resa, som jag ska med på! ; )  




Ja jusste, skickade in min mobil på lagning igår, vilket jag vet kan ta flera veckor, suck! jag blir galen på den mobilen jag har nu, batteriet suger, det finns absolut inget stavningsprogram på den så det tar evigheter att skicka ett jävla sms, blir så irriterad varje gång så snart slänger jag iväg skiten, galen!







Men nog för nu..



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

This is real, this is me

( Varning)



Jag har alltid varit den som har varit lite tillbakadragen, blyg & inte alltid haft det helt lätt. Jag ska inte säga att jag har haft det svårare än någon annan men jag har haft det svårt med mig själv.  Men det ändrades, dels med åldern, dels med hjälp av träning. Nu är jag inte tillbakadragen, visst jag kan fortfarande vara blyg vid vissa tillfällen men, vem är inte det?
har gett mig ut på " den stora marknaden" för att hitta mitt, mitt rätta jag, mina rätta kompisar, min kärlek, mitt rätta liv, min lycka! Men vad gör man när man blir sviken gång på gång på gång? Hur många gånger klarar en människa av att resa sig upp igen efter att om och om igen fått benen avhuggna bit för bit? Hur länge orkar den glada sidan visas utåt? För när den dagen kommer då jag inte kan verka glad mot omvärlden, mina vänner, alla, vad är det  då för mening+ jag visar inte min "deprimerande" sida utåt, då jag vet att jag är så mycket sårbar, det är inget jag riskerar! Kan någon säga mig det? Hur mycket orkar man? Jag vet att jag klarar mycket fysiskt men psykiskt....Det är bara en tidsfråga! Och när man väl har sjunkit så lågt att man sitter och trackar ner på sig själv istället för stadiet innan när man trackar ner på andra för att må bättre själv, hur långt har man då kvar? Hur mycket mer orkar man?  Vilket leder mig till tankarna runt, vad är meningen med livet?

Den dagen någon kan komma med en bra förklaring, bra hjälp, fakta. Då är ni hjärtligt välkomna att berätta för mig!

( och gott folk, få inte för er det värsta, så illa är det inte, men ni vet ju kanske själva? man har sina perioder och idag är det definitivt en sådan dag då jag vågar visa hur jag mår, tycker och tänker när jag  inte mår bra)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

me heart you

Jaha, så min bror gick och tränade. När han kom hem igen så kom han inklampandes i köket där jag stog med sista plåten bullar på väg ur ugnen.

Han blandar i ordning ännu en proteindricka och står och hulkar på nytt. Kom även en fortsättning på vår "konversation" från det tidigare blogg inlägget.

Nu kom jag dock fram till att jag faktiskt ska börja hasa mig ner till gymmet, när man ändå går gratis (så varför inte?) Men jag har inte sagt när, bara att jag ska. (eller vi säger kanske)



Jag är läskigt uttråkad och inte ett skit är det på tv:n eller, får nog bli sovdags snart istället





yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snopen

Står i köket och bakar bulldeg för fulla rullar, då min bror kommer ner i köket och hulkar sig över sin äckliga  proteindricka. När han väl fått tillbaka andan igen så kommer detta ut ur hans mun:




Bror - " Varför tränar inte du  på gymmet nu på dagarna för?
            "
jag menar, då kommer du bli ännu smalare och få mycket snyggare kropp till sommaren, det är faktiskt 8 månader kvar till sommarsäsongen"



Jag - "
eehm, ööh, aa, alltså, aa nej jag vet inte.. så mkt folk, hmm. typ.. tråkigt.."







Hittade detta gamla kort på datorn som jag delar med mig av idag.
Här hade vi det skönt, vi tog båten tidigt på morgonen och begav oss hit för att äta lite lunch & bara ta det allmänt lugnt. Spenderade hela dagen här vi 4:a , efter lunchen låg jag i den gigantiska soffan och drack öl och läste en vad jag kommer ihåg tokigt bra bok. (jag vet ju vart jag har fått mitt öldrickande från)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

kom igen nu

Skriv era blogg adresser så är ni gulliga : )

Idag blir det bullbakning för hela slanten : )



Skriver mer senare idag ...





yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

too bad

Som jag skrev i bloggen igår så bakade jag igår. Tog även bildbevis. Glömde doc att nämna en sak igår när jag skrev, det är kul att baka men bara när man får göra det i lugnt & ro och att alla inte ska pilla på allt och vara i vägen :p Igår fick jag min lugn och ro medans jag bakade, mendäremot när jag hade ställt in själva "kakorna"i ugnen så var det ju självklar någon som var tvungen att öppna ugnen och titta vad det var, och ni som bakar vt ju att det har väldigt lätt att sjunka ihop när man gör så. Så vad tror ni mina gjorde? Ja precis, dom sjönk ihop! Vilket gjorde att jag tappade lusten helt :( Visst att det är samma smak och dom är verkligen sjukt goda, men vill ju gärna att dom ska vara lite fina också annars är det ingen mening med besväret som man gör.

men men...

(som ni kanske ser så tycker mina katter mycket om att göra mig sällskap då båda två verkligen tror att jag är deras mamma)

 





Tänker inte ens sätta ut resultatet, för usch va hemskt fula dom blev :p



My sweethearts <3





yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

leave with me

( VARNING FÖR ETT INLÄGG MED SJÄLVÖMKAN & FRUSTRATION!)

Usch jag har kommit fram till vilket tråkigt, alldagligt, vanligt, ruttet liv jag har. Jag är så himla trött på det här.
Jag önskar att jag vore lite modigare för då skulle jag inte vara här längre, då skulle jag utforska världen ensam, jag vill göra det nu men inte sjäv, men vem skule man åka med nu lixom? Mitt umgänge är inte riktigt ut av den "sorten" har jag kommit fram till.. :p

Men jag ska samla på mig krafter sen ska jag fan iväg, som jag och pappa satt och pratade om igår kväll att det är nu eller aldrig, snart kommer man inte kunna flyga till andra länder längre.
Mamma & pappa funderar på att dra till Thailand i början av nästa år, passa på medans det går, oljan är snart slut = flygplanen är det första som läggs ner. Jag ska också iväg, vill inte vara här.. Funderar på om jag kanske ska röra mig mot Thailand, Thony har ju öppnat en bar &  restaurang där. Jag vill åka till b.la.  Australien, Thailand, USA, Hawaii, Afrika, ja säg någonstans jag inte skulle vilja åka?  

Någon som vill följa med? Vi drar, planera eller inte planera, jag skiter ärligt talat i vilket, jag vill bara här ifrån nu! Vi kan lifta, flyga, tågluffa till franrike? Jag är inte svår övertalad, för jusst nu känner jag mig som en öppen bok, helt förutsägbar och det är inget jag tycker om.... Don´t want it  to be like that! 

Så trött på det, vill vi veta en annan sak som jag är trött på?

Det här, det jag gör nu i jusst detta tillfälle, sitter här och klagar och klagar över hur tråkigt mitt liv är, men gör ingenting åt det! uhä jag spyr på mig själv när jag inte vågar stå på mina egna ben. Men världen är stor, det är en stor förändring om man alltid har bott i en liten sketen byhåla med vad är det ? 11.000 invånare i Trosa Kommun,..  Det är en stor skillnad..
Ska försöka börja bearbeta mig själv, ta ett steg i taget.. Inte för snabbt men inte heller för långsamt. 
Klockan är halv 4 och jag sitter i min pyjamas, usch!  Har panik i höga nivåer.

pack your bags and follow me somewhere else, pleas i am begging you on my knees.






yours only,
 

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

galen

(Skrev precis ett inlägg, skulle spara det men så la allting av, jag blir galen! Måste lära mig att kopiera innan jag gör något... )



Som ni kanske förstår så blev det ingen bakning igår heller utan även igår så blev det utgång i Nyköping. Det var skoj!
Men idag blir det bakning, jag lovar! Var faktiskt precis nere och handlade alla ingredienser som saknades. Jag älskar att baka! Synd bara att jag inte är lika förtjust i att äta det men det är ju ganska bra det också, annars skulle jag väl rulla fram. Men det är ju alltid lika trevligt att ha något som man kan bjuda på när det behövs och höra vad folk tycker om det : ) ( om inte annat så har man ju en far som älskar att äta mina bakverk med en kopp kaffe och en bror som allmänt bara äter allt men som fortfarande ser ut som om att han tok tränat på gymmet i flera månader även fast han inte gjort det, så då är den stora frågan, vems gener fick jag?) Har satt kameran på laddning så att jag även kan ta lite bildbevis så att ni får se!


Ska röja upp lite i köket innan jag sätter igång så hinner kameran ladda lite mer innan det är dags..





yours only,


P. Cederqvist
(bagerskan,haha!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

så kan det gå

Blir inget bakande för min del idag, får ta det imorgon.

Kom upp ur badet nyss och såg att jag hade blivit sms terrad på mobilen av Helena och Camilla. Camilla fick vara ledig imorgon och Helena ville ut i Nyköping :) Vilken tur man kan ha!

Så ikväll bär det av till nyköping iaf :)



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

baksugen

Det är precis vad jag är, jag älskar att baka, det är kul. Synd att jag inte tycker om att äta det lika mycket, men det är  ju bra på samma gång. :)
 


Men då är nu frågan vad jag ska baka för något, det står mellan det här:



 Cupcakes
None  Chokladmuffins
 Pollymuffins
 Kladdkasmuffins
 Browniekaka med walnötter ( i mitt fall blir det med karamellströssel )



Kan inte riktigt bestämma mig så ni får vänta och se vilket det blir.  ( Förslag!?)



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

tacksam

Idag är jag så himla tacksam för att må som jag gör, bara förkyld & hostig men det är absolut ingenting mot hur jag mådde igår, det vill jag aldrig mer vara med om... Vilken hemsk upplevelse!!



Så vad ska man hitta på denna helg då? Känns som om att det kanske får bli lite lugnt för min del.. dessvärre är jag ju riktigt sugen på att gå ut i nyköping men så blir det nog inte, vi får se..



Men nu ska jag kila upp och äta lite :)


yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fy faaan!

Fick i mig en rejäl överdos av morfin inatt = den här dagen har varit den värsta i hela mitt liv ; (

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tjejkväll

Tro det eller ej men jag är sjuk igen : (
 


Ikväll är det tjejkväll i Trosa så går väl ner och tar en titt, kanske en öl? :) 
Får se om det kanske blir middag på Kina med tjejerna också.



Don´t feel good at all :(



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hjälp

tiden bara flyger iväg, redan 2 november :O

Halloween igår, jag var katt ; )

Orkar inte skriva för tillfället.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()