tjejer prat om allt

mest om kukar..

Jahapp, så är det redan Torsdag (Fredag om 6 minuter). Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls, har varit riktigt uttråkad, städat lite, tvättat, handlat. Ja det är väl så gott som det jag har roat mig med idag..
Efter Idol så ställde jag mig i en varm dusch. Efter det så tände jag alla ljus i mitt rum. myspys :) Har även fått min mens nu,. weii., får se hur det går nu då...

Nu ligger jag och tittar på big brother som vanligt varje kväll :)

Imorgon så blir det utgång i Södertälje med massor av folk. Och Sophie har kommit hem så hon följer med också. Skoj!!

Nej nu börjar andra avsnittet av big brother.

Skriver väl mer imorgon..

Ha det så bra tills dess...



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

is this love or

is it fake?


Jaha, så var man här igen. Är på blogg humör idag, har ingen att prata med för tillfället så får skriva det jag tänker istället..


Som jag skrev i inlägget förut, så var meningen att jag skulle bädda sängen så fort alla lakan var torra i torktumlaren. Det var dom för länge sen.. Har inte orkat bädda och tända ljus ännu. Struntar i att tända ljus, är så himla varm av mig idag så då kommer jag troligen avlida av värme här inne.. MEn bädda ska jag ta och göra när som helst.

Nu börjar big brother. Har blivit beroende av det ;) Även fast jag vet vem som vinner så måste jag titta :p


Det här var ett riktigt onödigt inlägg! Eller hur ? ;D


Ha det bra ,..


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

klumpeduns

Sitter hemma hos klumpen, kom nyss hit. Hon står och gör sig i ordning, vi ska snart röra oss ner till trosa och hitta på något innan hon börjar jobba kl 6.. Ikväll blir det nog bara lugnt för min del, ska hämta mamma ikväll och så ska jag väl se på de två följande avsnitten av big brother :) Blivit helt beroende.. Och är verkligen så sjukt sugen på att vara med i big brother. ( om jag själv fick bestämma vilka som var med i huset såklart)


nej nu orkar jag itne skriva mer skriver kanske mer ikväll..

Ha det så bra allesammans..






yours only,



P. Cederqvist

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

oj

Tänk va snabbt det gick att bli glad igen



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Let me be myself

Har designat om min blogg lite, tyckte att det var på tiden,. :)

Fyllde år igår, det var en bra födelsedag, lugn men bra,. Fick massor av gratulationer,. =) Camilla kom hit vid 4 tiden, sen vid 5 tiden så gick jag, camilla, bror, mamma, pappa & farmor ner till kolgrillen och käkade,.. mums,..
När vi kom hem så bakade mamma klart tårtan, tyvärr så avr jag alldelles för mätt för att ens smaka,..

Vid 7 tiden så kom Ellen och Sesse hit också,.. Vi gick då ut och satte oss på baksidan och fikade lite, drack te, rökte vattenpipa och snackade massa skit och skvallrade,. :) Lite efter kl 10 så begav sig Sesse och Ellen hem,. Jag och camilla kröp ner i sängen och tittade på tv,.


Idag har jag inte gjort så mycket, har ont i halsen :( Men har iaf klippt gräsmattan och sen hjälp mamma med att skruva ihop massa saker från ikea,.

Tror och hoppas på att min mens är på väg, känner mig så känslig, som om jag kan börja gråta för minsta lilla,. Men det är bra om den kommer nu, vill att den ska komma nu,.

Det är redan Torsdag,. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra i helgen, blir nog bara lugnt, ska på dop på lördag i Stockholm,. Men annars så är inget planerat. Så boka mig om ni vill ;)


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, åker kanske hem till hjärtat ett tag, vi får se vad jag orkar, känner för och har lust med efter maten,.


Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här också,. Vi får se hur det går,. Förr uppdaterade jag flera gånger om dagen men det har jag inte speciellt mycket lust till nu och för den delen så har jag nog inte så mycket att skriva heller, händer inte så mycket under vardagarna,.


Ha det så bra nu,.





yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

it´s in my blood

Har inte skrivit på ett tag nu,.. Har inte orkat,. I torsdags kväll kände jag mig lite hängig,. Senare på fredag dagen så var jag sjuk,. Genomförkyld,. Bestämde mig för att ha en nykter och sängliggandes helg,. Gick sådär va ? :p
På fredagen var jag så snäll som jag alltid är och var fyllechaffis åt bror och tobbe,.. Tog ett jävla bra tag att köra dom ska ni veta,.. Men det var väl spännande ;)

På lördagen så kom mormor och lasse hit. Jag mådde skit, ännu mer förkyld än dagen innan,. Ingen smak och ingen lukt gjorde så att jag inte kunde äta heller, så hade inte mycket energi till någonting. Men hur som helt, det var jätte fint väder ute så satt på baksidan med, mamma, mormor, nicklas, lasse och pappa. Då kom vinet fram,.. Så drack lite vin och bestämde mig för att jag ville festa på kvällen :)

Så efter mycket om och men så begav jag mig till vagnhärad, hem till frida och robban för att förfesta lite innan vi begav oss ut till sund till garagebaren,. Blev bjuden på shottar och öl hej vilt,! Så man kan väl säga att jag blev,. pruttfull.. för det blev jag,. :p
Hjärtat kom ut efter att hon slutat jobba också,. :)

Var hemma vid 5 på morgonen, tiden bara flög i väg :) Men jag hade kul!!


sprit måste ju ha varit precis vad jag behövde med tanke på att jag faktiskt blev friskare av det :O Fick däremot hosta, inte så skoj. Men det var absolut värt det,.

Nu längtar jag tills vi ska på kryssningen, kommer ha så roligt :) åh va jag längtar,...

men nu orkar jag inte skriva mer,.

ha det bra,.


(födelsedag imorgon)



yours only,
 

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()