härligt dag

klockan ringde 06.20 imorse, då var det bara att kliva upp ur sängen och göra lite te och fixa för att sedan knata iväg till trafikskolan och köra till södertälje kl 7.20. Det gick riktigt bra att köra idag, känns bra!

När jag var tillbaka i Trosa vid ca 12 så gick jag och Malin och fikade i väntan på att Malin skulle vara hårmodell kl 1. Efter att tag när dom hade börjat lite grann med malins hår så ville dom så gärna göra något roligt med mitt hår också och det fick dom ju så gärna göra. Så det slutade med att jag ställde upp som hårmodell idag jag också :D  

Det blev riktigt häftigt ! Färgade en "trekant" i knallrött, bubbelgums rosa, och knallorange, ( jag vet det låter jätte konstigt och inte snyggt alls, haha! Men det är riktigt häftigt och snyggt!)jag är helt tok nöjd! 

Men har inte ätit någonting på hela dagen och då överdriver jag inte, åt en liten tugga av en macka  som  jag verkligen inte tyckte om på fiket, men nu är middagen klar iaf, så den får bli frukost/lunch/middag. 

¡Ciao for now!

P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2008/02/19

Helgen blev som sagt lugn för min del, det var skönt! Tittade på melodifestivalen och bara njöt. Men snälla vad är det för musik? Sanna Nielsen var helt rätt att den gick vidare iaf, men kebabpizza lixom? hmm.

Igår ( måndag) så jobbade jag mellan 10.25.13.15 sen gick jag hem til milla där milla och pernilla hade fixat lite brunch ( dock så var jag mätt sen efter lunchen på jobbet! Men det var gulligt av dom)
Efter att vi hade ätit så gick vi ut på promenad i 1,5 timme med hundarna och Amalia. Det var trevligt men efter att solen hade gått ner så började det blåsa och det avr väldigt kallt, vi gick då vidare hem till milla igen och lämnade hundarna och togdet lugnt ett litet tag. Sedan så vandrade vi bort mot trossen och tog en fika där, trevligt! 

Någon/några timmar senare så knatade vi hem till milla igen och åt lite för att sedan gå ut på ännu en promenad! Det var lite kallt och vi var trötta efter allt ståhej, så vi skildes och och jag gick hem och kröp ner i sängen och tittade på tv.

Idag har jag jobbat i vagnhärad mellan 9-15-15.30, det gick bra, riktigt härligt väder ute idag så det var riktigt skönt att vara ute.

Imorgon ska jag till s-tälje mellan 7.20 - ca 12.15 och köra igen. Helt okej, men satan va trött man blir efteråt! 

Nu är jag trött och hungrig, så nu ska jag gå och ta lite frukt och se på tv ett tag.


¡Ciao for now!


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fasten your seatbelts and enjoy the ride!

Ja vad säger man?

Jag ska nog inte säga för mycket men jag känner mig nästan frisk idag : )

Mamma & pappa är i Slovakien igen, och Nicklas är i sthlm och festar, så här springer jag runt så gott som naken och poppar till Kat Deluna - Wine up och bara skrattar och njuter :p


Fast även ikväll så får det bli en lugn kväll för min del, så att jag blir helt frisk.
Så ikväll blir det mys framför tv med katterna och massor av svull ( Chips, vindruvor, melon & coca-cola såklart)

Nu är det bara en sak kvar att gör, komma på vad jag ska laga för middag ikväll.
Lutar åt att det blir wok, eller lite kött & morötter och så.
Något gott ska det väl bli iaf :)


So fasten your seatbelts and enjoy the ride!


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

; (

jag vill inte ;( mår så dåligt så jag inte vet vart jag ska ta vägen snart :(

snälla, snälla hjälp mig!

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Södertälyeaah!

Dit åkte jag 7.20 imorse för att övningsköra :) Det gick bra!

JAG ORKAR INTE VARA SJUK! Har så ont i huvudet hela tiden så att jag bara vill gråta, gör så ont så att jag nästan skulle kunna spy. Vad är felet? Såhär sjuk brukar jag aldrig bli, iaf inte såhär länge :/

hejdå!

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu får det vara nog!

Nu vet jag snart inte vart jag ska ta vägen längre, klarar inte av att vara sjuk längre.
Har så himla ont i huvudet hela dagarna, känns som om det skulle ha varit någon som har stått och dunkat in mitt huvud i en betongvägg i flera timmar. Det blir bara värre och värre, hostan försvinner inte, förkylningen förvisnner inte den heller & locken för mina öron är där hela tiden mer eller mindre.

Jag vill jobba när dom ringer och ber mig, jag vill träna mina dagar som jag ska träna. Jag vill ut och ha roligt, när alla andra ska ut och ha roligt. Jag vill bara vara frisk helt enkelt! Men det här om jag har åkt på verkar vara något som har kommit för att stanna ett taf, men har jag klarat mig i 2,5 vecka nu så ska jag väl klara ett litet tag till? Men inte för länge, snälla!

Idag försökte jag ha lite roligt och komma ut även fast jag mår som jag mår. (Det gick sådär, jag tänkte att om jag kommer ut så kanske jag mår lite bättre eller iaf inbillar mig att jag gör det, men inte det inte. )  Va nere på stan och fikade med Jessica & Sesse, sen kom Malin & Micke. Det var härligt att för en gångs skull vara lite utanför huset också. Och vilket väder, riktigt vår väder. Kunde till och med ha mina shorts på mig utan att frysa!


Nu ska jag ta och knapra mer läkemedel och vitaminer!

¡Ciao for now!

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dags att sova?

Usch va dåligt jag mår! Och hjälp va synd jag tycker om mig själv :p

Skönt att man kan få lite "komplimanger" även när man är sjuk, även om det inte är dom bästa ;)

"Om du skulle du vara en meny på McDonald skulle den heta McLäcker."  Ja det är väl bara att tacka och buga!

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inne på andra veckan

Jaha nu är jag inne på andra veckan att vara sjuk. Riktigt jobbigt och tråkigt! Jag vill träna, jag saknar det, det har blivit som ett beroende ; ) ( kom ihåg att jag skrev det där, haha )

När jag ändå bara är hemma och är sjuk så spenderar jag dagen med lite plugg, plugg & plugg!

Skrev ett ganska så långt inlägg nyss men det raderades tydligen. =/ Så nu har jag ingen lust att skriva om det, var ändå inget viktigt..

men för övrigt så var dagens goda gärning när jag och mamma var nere i hamnen och matade änderna, hel galna blev dom, bet oss i tårna och hade sig. Men ganska charmiga också!

men nu kallar filmerna.

¡Ciao for now!


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sick, sick, sick..

Idag har jag verkligen inte mått bra, usch!


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

: )

Vid halv 10 imorse så kom mamma in och väckte mig, då var det bara att slänga på sig mjukiskläder och bege sig mot sthlm för att köpa en ny dator till mig och även ännu en till tv det andra vardagsrummet: )  Det gick bra, men satan va mycket folk det var överallt!

Jaha så nu är det lördag (eller egentligen söndag) och jag sitter hemma, framför min nya dator som jag verkligen är jätte nöjd med! =)

Men den riktiga orsaken till att jag sitter här nu är för att jag är sjuk och har ingen ork  att göra någonting kan knappt gå så trött jag är i kroppen, har ingen smak och absolut ingen lukt det kan nästan inte bli värre!! Jävla sjukdomar att finnas! 

Tittade förövrigt på melodifestivalen idag, det blir bara sämre & sämre och hur röstar svenska folket på han christer va fan han nu hette, usch! Amy Diamond gick iaf vidare till finalen i globen, bra det kan behövas lite yngre folk! 
Titanic på tv:n nu, snart slut bara det sorgliga kvar, den är helt okej den filmen. Kanske inte toppar mina listor precis men va vet jag? jag har ju inte den bästa film smaken heller ;) 

Nej fy bubblan va jag pratar massor av strunt nu! Men det är så förbaskat skönt att skriva på det här nya tangent bordet :) 

¡Ciao for now!



P. Cederqvist
 


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

One tree hill

Min själ brinner för one tree hill ; ) Är det fel? Om det är det så spelar det ingen roll för jag tycker som jag tycker och resten skiter jag i :p 

Morgonen har spenderats i sängen för att titta på några nya avsnitt som jag hade laddat hem av one tree hill (såklart). Om ca 2 minuter så är dom följande avsnitten färdig laddade och då är det dags för att se på dom. 

Var nyss ute och provkörde en bild som tillhörde mina föräldrars kompis, den var helt underbar att köra.. Helt perfekt!!

Träning igår det gick sådär, skulle nog inte ha tränat när jag har mått som jag har på sistonde, får se hur det blir med träningen imorgon.
Men en positiv sak är ju nu att eftersom att jag har laddat hem och tittat på dom nya avsnitten av one tree hill redan så kan jag ju börja träna på söndagar också :)
Så det blir det träning måndag,tisdag,onsdag,fredag & söndag för min del :D Men ska nog försöka bli lite friskare innan jag börjar ta i seriöst igen.

Men vet ni vad nu är one tree hill klara, så uppdatetar här kanske lite senare om inte , så blir det väl en annan dag .

¡Ciao!



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Humöret försvann

Usch, när jag skrev det andra inlägget nyss så var jag hyffsat glad, nu är jag mest irriterad!!

Blir ingen körning imorgon, dom ringde alldelles nyss och sa att dom var tvugna att avboka och att det var ganska viktigt för att det var någon som var nära som skulle köra upp, men va fan? det är väll inte mitt problem att den inte hade bokat en tid tidigare? Det tycker jag var lite dålig stil att ta bort min körning bara för att dn ska få!!

Nej usch nu är jag inte alls på bra humör!!


FY!!!

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt

Förlåt mina kära läsare,haha! Jag höll visst inte mitt löfte om att jag skulle skriva här oftare så bra =/
Och jag ska inte förneka att jag inte har haft tanken på att sluta skriva här och ta bort min blogg, men nu blev det inte så iaf : ) (Så lätt ska ni inte slippa mig)

Sen sist då? Vad har hänt?

Ärligt talat så har det fakiskt inte hänt något speciellt alls. Det är skit tråkigt helt enkelt:!! Jag har iaf varit duktig och hållt mitt löfte om friskis & svettis.
Går nu 4 gånger i veckan och tycker fortfarande att det är skit roligt : )
JObbar för tillfället bara som vikarie på olika förskolor och jag trivs som attan, helt underbara små knoddisar :)
 
På tal om ingenting så är jag fortfarande helnöjd med mitt hår, men det växer däremot som ogräs :O Färgade håret igår, mörkbrunt såklart :p

Nästa torsdag så är det alla <3-dag, det känns ju lite sisådär :p
Vad tycker ni om alla <3-dag? Vem delar ni det med i år?

Imorgon har jag körning i södertälje, 07.20 ska vi åka, suck! Det är jag och någonfrån vagnhärad som kör?
Hemma igen vid halv 1, hoppas jag iaf.
Så önska mig lycka till : )
 
Oh förresten på lördag ska jag och mamma åka och handla en ny dator till mig : ) det kan behövas den här är så himla ful :p

¡Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()