Jultider

Oj va tiden bara flyger iväg. Det äver 2 månader sen jag skrev sist. Hoppsan! 

Sitter och funderar på vad som har hänt under den tiden, men det är nog inte så mycket speciellt som har hänt. Mitt hjärta har lämnat denna kommun och flyttat till Södertälje. förra fredagen så packade vi in det sista i släpet och började flytten. Det var fruktansvärt kan jag ju då säga. Morgonen började med att alla som skulle hjälpa till aldrig dök upp utan jag och camilla satt som två fån på golvet i hennes lägenhet båda utan bil med dragkrok. Efter mycket om och med så lyckades vi låna en bil. Så då bar vi in allt som fick plats i släpet och åkte mot Södertälje. Då började helvetet. 

Camilla har nämligen flyttat till en lägenhet som ligger högst uppi huset utan hiss. Fy tusan! Vilket jäkla träningspass! Aldrig varit så slut i kroppen. Satans trappor! 

Hur som helst allting gick bra och jag stannade kvar och hjälpte till att få i ordning i lägenheten till sent på kvällen. 

Lördagen så blev det utgång i Södertälje, Först satt vinågra tjejer hos camilla och drack och snackade skit. Sedan gick vi vidare till hamnmagasinet. Sjukt kul som vanligt =) 

Söndagen så var det julmarknad här i Trosa så jag , camilla & helena begav oss hit för att gå på den. Mys.. Efter julmarknaden så åkte jag och camilla till lägenheten i vagnhärad och flyttstädade den. pust! 

Helt slut på kvällen. 


Den här veckan har varit ganska så lugn, jobbat och fikat med sesse och linda.

ikväll blir det jobba igen.

Helgen har jag helt planerad, skönt.

Imorgon bär det av till nyköping i hopp om att hitta någon klänning till på lördag. Lördag så är det party på fyren som Mackan och Christian har hyrt :) Söndag så tänkte jag ha lite bakmys och baka pepparkakor, lussebullar och mitt årliga pepparkakshus :)

Nu ska jag dricka min kaffelatte och fixa lite innan det är dags att åka och jobba..

Ska väl försöka skriva igen snart, ha det så bra tills dess!


yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()