Tobias Jylhä <3

Helt ofattbart! Önskar att det vore en hemsk mardröm jag snart ska vakna upp ur. Och det första jag då skulle göra är att säga det jag känner för dig, det alla andra redan vet & antagligen du också, men som aldrig lämnat denna mun.. Att det skulle hinna bli försent innan jag själv förstog det är inte vad jag trodde eller hoppades. Ett hål i mitt hjärta som gör så fruktansvärt ont.  
Kan inte ta in att vi nyss stog och pratade och nu är du borta och vi kan aldrig prata igen. 

Du är saknad!! <3


 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

den 24 maj 2010

Var ett tag sedan jag skrev, har inte haft så stor lust men även inte haft någonting att skriva om..

Har väl egentligen inte hänt så överdrivet mycket sen sist jag skrev. Fått fast jobb vilket är fruktansvärt skönt, och schemat är helt perfekt för min del! Nu är det bara att fundera, vänta och se om det blir en flytt till Thailand i höst! Vi får se, vi får se.!

Förövrigt så har jag under natten till idag blivit sjuk! Förstår inte vart det kom från så plötsligt! Hoppas det försvinner snart bara. Den kommande helgen så öppnar tullen så då kan det nog bli lite fest. Hoppas på att det är fint väder så blir det grilla innan :) Sjukt sugen på grillspett och klyftpotatis.. Och Majskolvar, muuums. :p 

Nej nu kanske ni frstår varför jag inte har skrivit på sistonde? :p Har ju inget att skriva om, allt är som vanligt.. Tråkigt va? det tycker iaf jag! 


nu ska jag jkrypa ner och försöka somna till beck. Känner på mig att det kan bli en jobbig natt. Imorgon blir det nog en liten sväng till nyköping och titta lite. :)


Godnatt.. 

 
  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()