regret

Usch jag kanner mig verkligen inte pa topp humor idag... Framtiden som kranglar och spokar... Vet varken ut eller in vad jag vill gora med mitt liv... Eller jo jag vet att jag skulle vilja borja plugga till hosten, men som det ser ut nu sa blir det inte av... Angrar sa mycket att jag inte skotte skolan mer ordentligt nar jag hade chansen.. Och ar sa javla sur pa mig sjalv for att jag inte bytte linje nar jag visste att jag borde gjort det.. Da hade allting varit annorlunda nu..
Blir det inte plugga i host sa ska jag nu satsa jarnet pa att jobba och skaffa ihop pengar och dra ivag nagonstans igen.. Sa far det nog bli.. Jag ar ju sa duktig pa att skjuta upp allt det viktiga, kanske rent av bast pa det.. 

Nu tanker jag krypa ner och titta pa den nya BECK filmen... 

ha det sa bra.. 


yours only, 

P. Cederqvist
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

this might be the one

Nu har jag varit dalig pa att uppdatera igen. Och det ar jag visst pa att gora idag ocksa kanner jag.. Var visst inte sa sugen pa att skriva. men men.. Here it goes..

HAr val inte hant sa mycket spannande pa sistonde. Det gamla vanliga, det har vart helg alltsa party. Det har varit vardagar, som inte har spenderat pa sa aktivt satt. 
Gjort lite piroger som forovrigt blev riktigt javla goda om jag far saga det sjalv :p 

Idag har jag varit nere med camilla och kakat lunch pa sportbaren.. Ska snart aka och jobba, . Tyvarr sa kommer jag inte ut med bilen, javla skit. Sa far ta bussen. bla.. Blir iaf jobb 16-21.. Har lyckats fa ihop lite over 81 timmars jobb denna manad, en bra borjan. Hoppas pa mer.. 

Helgen vet jag inte riktigt vad som hittas pa, nasta helg blir det jobb lordag 8-21 och sondag 8-21.. Alla hjartans dag pa sondagen ocksa, sa lika bra att jobba..

Nej det har far racka for nu..

ha det bra

 

 

yours only,

P. Cederqvist  

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()