charm up your life

Fredag:

Var som sagt på bio..


Lördag:

Började med att gå ner till bolaget och sedan vidare på lägenhetsvisning. Efter visningen så stannade vi på sportbaren en liten stund. Jag och Maria knatade sedan hem och snackade lite skit. Hoppade sedan i ett bad och väntade på att milla och sophie skulle komma. När dom väl kommit hit så började vi göra oss redo för party.  Satt här hemma och drack och snackade skit. Gick sedan vidare till hojklubben. Cover up började spela kl 24. kul kul.. Vid 3 tiden så drog jag och sophie hem. Skönt att det inte blev så sent.

Somnade så fort som huvudet hamnade på kudden..


Söndag:

Mådde riktigt bra när jag vaknade. Jag och sophie segade en liten stund innan vi gick ner till krilles och käkade.. Första måltiden denna helg. Inte bra att slarva så mycket med maten när jag vill gå ner i vikt :/

Vi gick sedan hem igen och la oss i sängen och fulade. Min bakishumor är nog den bästa:p
Vi bestämde oss för att vi skulle drapå bio och se daybreakers.
Dock så gick dagen så sjuukt långsamt, känns som den längsta dagen i mitt liv.
Vid 7 tiden så åkte vi hem till sophie så hon fick byta kläder och fixa. Åkte sedan vidare upp till heron och jag hade så sjukt j'vla ont i magen :( Tror det är den jävla magkatarren som spökar :(

Kände att min hjärna inte riktigt hängde med i allt för seriösta stunde så vi bestämde oss för att se på Old Dogs istället vilket var riktigt tur. Gapskrattade non-stop genom filmen. :) bakishumor is the shit!

När filmen var slut så körde jag hem sophie och begav mig hemåt..
När jag är vid svängen in till häradsvallen så flyger jag upp ur sätet och blir livrädd..
Där kommer jag i full fart och helt plötsligt så står det ca 6 stycken liftare i mörkret, svartklädda från topp till tå och viftar som jävla idioter, tvärnitar, hann knappt se dom. Har nog aldrig kännt mitt hjärta slå så snabbt och hårt. När jag kom hem var jag fortfarande helt skakis i hela kroppen och hjärtat slog. det ända positiva med det var att magvärken försvann..

När jag väl lugnat ner mig så kröp jag ner i sängen och somnade till beck..


Idag:

Vaknade vid 10 och skulle bara ligga och dra mig lite. Somnade visst om och mamma väckte mig vid 12.. hoppsan, jag som skulle ringa massa samtal idag. crap! Får göra det imorgon istället..
Nu ska jag snart se på lite film tror jag ahr 6 filmer på datorn som jag inte sett ännu. :)

 

 

ha det bra..

 

yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Some memories never fades

Jahapp så bio blev det igår! Vi var 10 st som gick och såg snabba cash sen så gick nicklas och maria på en annan film. Så 12 stycken var vi som åkte upp. :) Filmen var helt okej, tycker nog dock att den var lite för seg och att man faktiskt lika gärna kunde sett på den hemma.. var nog en lite mer "soffliggar/tittar film"..

Efter bion var slut så satt vi kvar på heron ett tag innan vi begav oss raka spåret hem. Jätte pigg och uttråkad när vi kom hem så jag och Maria tog en tripp till sille och handlade lite. Sedan kröp jag ner framför tv:n och tittade tills jag somnade!


Nu har jag nyss vaknat.. Inte sovit så överdrivet bra i natt heller! Crap!
Ikväll så blir det party :) Sophie och Milla kommer också, skoj! Så nu är frågan vart man skall förfesta.?? Men det löser sig alltid =)


Nu ska jag fixa och dona lite och måste ner till bolaget också..


ha det så bra..




yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

i want you to know

Har precis färgat ögonbryn + fransar igen! Hatar mina ögonbryn, dom vill inte som jag vill. Det ena ser ju värre ut än det andra.. Hur som helst..

Drömde i natt att det var vår ute och man kunde gå i sköna vårkläder. Var super glad när jag vaknade för solen lös in i mitt rum, när jag efter ca 5 min hade vaknat till liv så vaknade jag till verkligheten med snö, snö och jaa en jävla massa snö.. Usch! Så himla trött på vintern nu. Nu vill jag ha vår & sommar.. Men den som väntar länge väntar alltid på något gott..

Ikväll blir det bio med en hel bunt tror vi är ca 14 pers som åker :) Vi ska se snabba cash, dock inte bror och maria som ska se något annat. Men det kan bli trevligt. 


Just nu sitter jag och önskar att man kunde bränna ner låtarna från spotify till en skiva.. (för det kan man väl inte?) Hade varit super skönt, så enkelt att hitta alla låtar man vill ha där också.. 

Skriver säkert lite mer ikväll när jag är hemma igen.. 
ha det så bra så länge :) 



yours only, 


P. Cederqvist


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

New new new

designat om min blogg!




yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dream on

Hej på er!

Idag blev det en tripp till södertälje för att fika med Sophie, även milla följde med ett tag. Trevligt! Efter att vi fikat klart så gick jag och sophie och tittade lite i affärerna, och jag fick såklart en tröja med mig hem. Jag som inte skulle..

Sen jag kom hem så har jag lyssnat på hög musik och fixat lite i rummet.. Blev på party humör såklart, tusan! Men får se om det kanske blir lite party på lördag iaf. Imorgon hoppas jag på att det blir bio, får höra med Malin så dom inte har ändrat sig..

Förövrigt så är jag så himla sugen på att samla ihop ett gäng och åka och köra paintboll, vore skoj! Även kanske åka till boda borg igen snart? Det var så skoj sist (+ att vi vann).

Dagens "fular mig till låt" : Pitbull feat Akon - Shut it down

 


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

förälskade

Hej på er!


Klockan börjar bli mycket och jag är inte trött så tänkte passa på att skriva några rader.

Idag har det varit Onsdag och jag har varit väldigt seg. Vaknade vid halv 9 tiden imorse. Gick upp och fixade frisyr på mamma som skulle iväg, det var jobbigt när man så gott som halv sov. Hur som helst, kröp sedan ner och gosade lite med katten och råkade då somna om såklart.. Crap. Vaknade igen vid 12 och kunde inte hålla ögonen öppna utan somnade om igen till klockan 1, då jag fick släpa mig ur sängen för att komma upp.. Jobbigt när man har sådana dagar. 

Hur som helst. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, skönt att vara ensam hemma ett tag. Lyssnade på hög musik och la mig i ett varmt skönt bad och färgade ögonbryn + fransar. Fixade lite mysigt i rummet, tände massor av ljus sedan sett tv och film och bakat sockerkaka. 
I stort sett vad jag har gjort denna dag.. (varit ute och handlat också, men inte så intressant, det heller)

 
Nej men hörre ni.. Det här var inget jag orkade mycket med, har ju inget vettigt att skriva om dagarna heller :p

Musiken som rinner ur högtalarna just för tillfället är : Nicklas Strömstedt - Sista Morgonen

Godnatt



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

just pull the trigger

Idag har varit en lugn men mysig dag..

Camilla kom hit på förmiddagen, så drack vi lite the och snackade skit några timmar innan vi begav oss först hem till millas mamma för att klippa meja. Sedan gick vi vidare hem till Malin och svullade i oss lite godis, tittade på gamla bilder och pratade ännu mer strunt. Trevligt & riktigt skönt att komma ut..

Efter ett tag så åkte jag och camilla hem till mig igen och åt lite god middag och snackade lite mer strunt och tittade tv.. Hennes man kom och hämtade henne vid 8 tiden.
kröp då ner framför datorn och tittade på det nya one tree hill avsnittet och njöt.. Laddade även hem nya wallander filmen som ska ses lite senare ikväll om jag orkar.. Nu sitter jag och väntar på att PH ska börja..  

Imorgon blir det upp lite tidigare för att fixa fin frisyr på mamma som ska iväg.
Resten av veckan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, verkar inte bli något jobb ;(
Fredag lutar det åt att det blir bio, helst med massor av folk, vore skoj.. 
Lördag lutar det åt att det blir party party. Cover Up spelar på hojklubben.. Kan bli okej. Men mycket kan hinna ändras innan dess. 

Förresten så är förkylningen jätte mycket bättre idag!

Toppen toppen toppen... Dit jag är på väg nu! Försöker tänka mycket på mig själv nu.. 


Dagens låt: Rihanna-Russian Roulette




yours only,


P. Cederqvist

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka & nya utmaningar

Förra veckan slutade inte så bra eller roligt.. Läskigt va tomt det är utan mitt hjärta, att en sådan liten kan göra så stor skillnad.. Men eftersom att jag haft dig sedan jag var en liten snorunge så har du satt dina spår.. <3


Idag har jag inte gjort så mycket speciellt, är sjuk och har sådan fruktansvärd mensvärk som vanligt, så har inte så mycket ork. Följde med mamma och handlade en sväng.. Sedan gick vi ut och gick och matade änderna. När vi kom hem så la jag även ut mat till den nu mera ensamma lilla ekorren ( var två innan simba fick nys om dom) , jag är ju bara för snäll! Även de 3 små underbart söta rådjuren har fått mat :) Jag måste ju bara komma till himlen när jag dör? ;) haha!

Är ganska uttråkad för tillfället + att värktabletten håller på att sluta verka, inte så bra kombination.. 

Förövrigt, så sjukt trött på vintern, vill ha vår och sen sommar nu! Nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen... Cosy!

Nej men tänk er en stor kall öl mitt i sommaren, kan det bli bättre?  Hade önskat att poolen vore klar till i sommar, men det kommer nog ta några år i denna takt...

Nej usch, hade inte så stor lust att skriva idag, är bara så rastlös och uttråkad.. Ovanligt eller!?

 

yours only,

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

positivt eller negativt?

Det har varit en händelsrik helg. både på det positiva och det negativa. Tyvärr så mer negativt än positivt..

Fredagen började bra och jag var taggad till 100 för kvällens party.. När jag varit vaken i några timmar så får jag veta att pappa måste avliva mitt härta. Då sjönk partyhumöret rejält. Men såklart ville jag inte det, så det gjorde han inte.. När party humöret var lite bättre igen och hade börjat dricka så ringer det från sjukhuset att farmor har åkt in.. crap! Hur som helst så blev det bättre senare och jag hade även fast alla tråkigheter jätte skoj på fyren! :)

Lördagen vaknade jag och var sjukt bakis och jätte ledsen.. Men även idag fick älsklingen vara kvar så jag fick gosa med henne..



Och idag så var det tyvärr dags att sluta skjuta upp på det. de två skotten jag hörde gjorde riktigt ont i mig.. Redan läskigt tomt utan mitt hjärta!

Har sovit så sjukt jävla dåligt den här helgen med all skit som har hänt, och inte nog med det så har jag lyckatsgå och bli sjuk också. Satan det som var så länge sen, trodde jag skulle slippa...

Men men. Kan nog inte "halka ner" så mycket mer nu i det "svarta hålet" , nu är det dags att allting börjar gå lite uppåt för mig! The botten is nådd! 

ha det bra 

yours only, 

P. Cederqvist  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

pain in my heart

Det hugger i mitt hjärta! ;( <3

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()