: )

Nu är det snart helg igen : ) Folk frågar hela tiden hur det kommer sig att jag längtar så mycket till helgerna?
Lätt svarat, för att vi har så förbaskat roligt på helgerna! Det hände någonting den där helgen när sommaren började och sedan dess så har jag haft så sjukt roligt varenda helg : ) Och det ska jag fortsätta med att ha, önskar bara att veckodagarna kunde vara lika roliga dom, men dom är mest sega när man hela tiden går och väntar på att det ska bli helg.

Så vad har man för planer för den här helgen då?

Jo dom ser ut som så att imorgon så åker jag och sophie upp till sthlm och tar en runda på stan för att sedan gå och käka på mongoliska innan vi beger oss mot odenplan för att gå och se på musikalen footloose : D
Jag har inte varit på musikal på nästan ett år nu så det är verkligen på tiden! : ) Hade dock velat se den även när det var Måns Zelmerlöf som hade huvudrollen men det går lika bra med Brolle Jr också ....
 
På lördag blir det utgång i södertälje med Sophie, June och gänget : ) Ser jag fram emot, är så otroligt fest  & danssugen : )
 
Söndagen blir somvanlig en skön slappdag, kanske bio? Det tål att tänkas på.
 

Förövrigt så spenderade jag hela dagen med Mellis ( Melina) igår, fy satan va jag älskar den gullungen... 

Har haft så otroliga sömnproblem den här veckan vet inte vad det beror på, konstigt  : (

Och förövrigt igen så saknar jag att ha någon ibland, men ibland inte ; ) haha! 
har pratat ganska mycket med Sophie om allt det här på sistonde och det har betytt mycket.. Skönt att prata med någon som förstår och känner samma sak men som också kommer med de bra svar man vill och behöver höra. Inte många som kan eller gör det.. 

men men .... Nu ska jag snart försöka sova ( om det går : / ) så att jag orkar med morgondagen : ) kommer bli skoj och mys : ) 
    

på återseende,

your´s only,

P. Cederqvist   
  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag - Måndag

Fredag:


Idag var jag på massage nere på stadshotellet, det var underbart skönt. efter det så var det bara att skynda mig hem och börja fixa lite inför kvällen. Gick hem till Camilla för att börja förfesta för att sedan dra oss vidare mot Nyköping.
 
Utgång på oleary´s blev det :) Sjukt kul! Har aldrig tyckt om att gå ut i Nyköping förut men har faktiskt haft så sjukt roligt nu dom senaste gångerna . 



Lördag:

Vaknade ovanligt tidigt idag :/ 
Jag & Camilla gick ner på krilles och käkade. Gick sedan hem till camilla och la oss i sängen och segade och försöka komma på vad vi skulle göra på kvällen. 

Det bar senare på kvällen av till Gnesta för att festa med lite grabbar där : ) Det var trevligt, hade faktiskt oväntat roligt ett tag :p  Gick till hotellet vilket jag vet verkligen brukar suga, men som sagt med rätt folk så kan man ha roligt hursomhelst och varsomhelst. Hade skit roligt, fick en ny beundrare :p 70+, och på väg att få hjärtattack, men jag tyckte han var härlig iaf.

När hotellet stängde så var det bara för oss att knata hem till camillas jobbar kompis och sova, camilla däckade på en gång, amanda drog till någon grabb vi träffat tidigare på kvällen vilket lämnade mig till ännu en vaken natt med sömnproblem.
(Somnade vid ca 6 på morgonen)



Söndag:

Vaknade vid 8 typ och ville bara försvinna. Ingen Amanda hemma ännu, gick inte att nå henne på mobilen. Så vad gör man? Ja efter mycket om och men så tog jag och camilla vårat pick&pack och åkte hem iaf, ( körduglig? skulle inte tro det!)
Väl hemma hos mig kröp vi ner i sängen och myste framför tv:n i väntan på att mina föräldrar skulle åka iväg så vi kunde få lite lugn och ro till att laga våran egna bakis mat :p Vilket vi absolut gjorde kan jag lova! (Åt inget mer sen den dagen, usch)

Camilla gick hem och duschade och fixade, jag låg kvar i sängen och var allmänt seg. Camilla skickade senare sms och frågade om jag ville köra henne till gnesta vilket jag absolut inte hade någon ork till, men efter lite luft så visst varför inte, ringde sophie och kom överrens om att vi skulle gå ut och gå.

Så åkte till gnesta, släppte av camilla, åkte hem till sophie och ställde bilen där för att sedan gå ut på en promenad. Det var bra, skönt, underbart. Behövdes!!

Så 2 timmars promenad i solen med Sophie var ju inte helt fel :) Det är mycket man hinner prata om på 2 timmar.
Det ska vi göra oftare tycker jag.



Måndag:

Idag har jag inte gjort ett skit lite kortfattat. Åkte hem till camilla ett litet tag och snackadet lite skit med henne och sesse, men annars ingenting idag.




För övrigt så längtar jag till helgen.
Fredagen åker jag och Sophie upp till Sthlm för att ha en mys dag med shopping, middag & musikal :)
Lördagen blir det utgång med tjejerna i Södertälje!













P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

dude

Redan Fredag och jag har ingen aning om vad som ska hittas på idag..

Igår jobbade jag mellan 7.30 - 16.00 det gick bra och var roligt : ) Sen var det bara att åka ner till Trosa igen och hämta ut biljetterna till nästa Fredag :) Vilken bra dag vi kommer ha! 
Sen bar det av hem till camilla för att se idol och snacka skit, det var roligt, mycket gamla minnen som man bara inte kan sluta skratta åt som kom på tal. 


Funderar på om jag ska gå ner och sola kanske? 

Ska på massage kl 5 idag det är mycket efterlängtat : )



Kvällen är fortfarande ett frågetecken. Så det är bara att höra av er.

P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

one day

Onsdagen har mest bestått ut av socialt umgänge för min del. Åkte till Gnesta på förmiddagen för att spendera några timmar med Sophie på bla thekannan, det var mys :) Åkte sedan tillbaka mot Trosa med ett sanbbt stopp i vagnhärad för att plocka upp Sarah och sedan åka till camilla och dricka the, titta på idol, efterlyst & för att allmänt snacka lite skit.

Så lite kort så har dagen alltså varit helt okej...

Nu ska jag försöka få i mig frukost/lunch/middag lite snabbt innan jag måste krypa till sängs för att komma upp och jobba imorgon, En dag vilket jag känner kommer bestå mest ut av huvudvärk tack vare barnen : / Men det är väl aldrig fel det heller? 



P. Cederqvist 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ett sista för ikväll

Dags att hälsa lite på kudden straxt, ögonen börjar gå i kors.

Tittar för tillfället på Americas got talent, inte så överdrivet bra faktiskt, ganska överskattat. Men all cred till Hanna som ursprungligen kom från Danmark som sedan med en väldigt stark vilja lyckades komma från Danmark till en annan del av världen för att söka sin lycka som sångare. Synd att hon inte kunde sätta en enda ton,.. 

Jaha så nu är snart måndagen slut och jag vill redan att det ska vara helg igen.. 

Har ingenting planerat för helgen mer än massage på Fredag. Ska bli riktigt skönt. Tack mina älsklingar för den underbara presenten, ska njuta av den till 110% det lovar jag.
 
Måste även tillägga, Camilla Flygare, Sophie Andersson & Petra Cederqvist, vilket jävla bra team vi är ! ; ) 

Längtar till den 26:e september då jag och Sophie ska på musikal, det var på tok för länge sen jag var på musikal sist. 
Och den 27:e september gäller det igen tjejer,  då vi gör södertälje stad osäker igen.
Den 30: oktober drar vi tjejer till erotikmässan, kommer bli skoj. 

Men nu är det nog dags för mig att sova. 

P. Cederqvist

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ams = pms

Idag har jag spenderat så gott som hela dagen i sängen ska ni veta :( det kanske låter skönt men det är det inte, jag hatar det. Man känner hur en hela dag bara försvinner ur ens liv, hur meningslöst och deprimerande som helst känns det. 

Måste säga att jag är stammis på arbetsförmedlingens hemsida nu, inte okej! Finns det några jobb där då? nej..
Så vad gör man, jag som inte ens vet vad jag vill jobba med? Vill jobba med barn det är roligt, men den utbildningen har jag inte och nu när dom har blivit väldigt hårda omd et så går det inte mer än att vara vikarie och det funkar inte för mig att inte veta om jag ska behöva jobba imorgon eller inte, det funkar inte så för mig om jag ska kunna ta tag i mitt liv på något eller annat vänster. Jag måste kunna planera om det ska funka, inte ha mobilen brevid kudden för att vara beredd på att svara om det ringer kl 6 på morgonen för att sen slänga mig upp ur sängen och åka dit där jag
behövs, det går helt enkelt inte! 

Och utbildningen, nej det är inget jag vill göra, jag vet att jag inte kommer att vilja jobba med barn så länge så att det är värt att gå en utbildning på minst 1 år... Så vad gör man? nej inte vad gör man utan vad gör JAG!? 

Det här fungerar inte längre hel enkelt! 

Måste ske en extrem förändring av min vardag...
 

(Ni är välkomna med förslag..) 

Dagens låt: Jordin Sparks - Tatoo



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

: /

Vad gör man när man verkligen inte vet vad man vill jobba med? :/
Jag är kluven i miljoner bitar just nu...



Namn: Petra Cederqvist
Födelsedag: 9 September
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Mörkt
Längd: 167 cm
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungfru
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Nej

Favorit:
Sport: Ridning
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar 


Har du någonsin:
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Använt droger:  Ja
Retats: Ja

THIS OR THAT
Cider/Öl:  Öl
Pepsi/cola: Cola
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött
Tv/film: Beror på
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt
Mtv/vh1: Mtv


SENASTE DU
Skrattade: Igår
Grät: Vet inte
Filmen du såg: Get smart
Drog ett skämt: Igår
Sjöng en sång: Idag

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Ja
Tagit droger: Nej
Kysst någon: Ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Ja
Sovit bredvid någon av samma kön: Ja
Haft sex med någon: Ja
Badat utomhus: Nej
Bakat: Ja
Viljat dö: Nej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

flown away

Det är precis vad dagarna och tiden har gjort, flugit iväg.
 
2 april, ja det är ett tag sedan. och vad säger man vad har hänt? vad har jag hållit hus? med ?

Allting går så snabbt, så snabbt så jag hinner bli rädd, är det normalt? Jag måste göra någonting, någonting så att jag hinner med det jag vill göra. göra något som jag kan titta tillbaka över och vara stolt och glad över att jag hann göra. Något som tar mig ett steg uppåt på den stegen som utgör det jag lever för.


Men det kommer jag att återkomma till, så nu har jag en lång tids bravader att förkorta ner i detta blogg inlägg.

Hm, think think think..


Oh let´s start with april 19 , because it´s a very special day, And that because in 19 april 1990 there was a girl born her name became camilla. ; )

Äntligen var det dags för camilla att bli myndig, det man väntat på väldigt länge då det känns som om hon aldrig skulle bli 18, men även den dagen kom som sagt.

 
Och det var så våra äventyr började.
I och med att camilla blev 18 så satte våra härjade helg liv igång rejält.


Dagarna gick och gick.. och vet ni vad, jag kom nu på att jag skiter i att återberätta det som har hänt, det är för mycket  dessutom så  finns allt dokumenterat... you know ;) 


!! notification, har skaffat ett hårt skal som jag nu kommer att hålla väldigt hårt för att inte bli sårad pga assholes. Tar allt som det kommer och har bytt syn på det mesta. notification end !!



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()