Helena Karlsson

Helena kom tillbaka hit. Så jäkla tråkigt utan dig, kom tillbaka till mig.... Längtar till på måndag nu. Första gången jag vill att helgen bara ska ta slut..


yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

truth



alla är så jävla tråkiga, va skönt det ska bli att komma härifrån....

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

090228

Nu är det inte långt kvar, nedräkningen har börjat. 21 dagar...

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på vi får se. Är lite sugen på att dra ihop ett gäng och festa i trosa, sedan ner till sportbaren & sjunga lite karaoke, men vi får se hur det blir med det.. ( troligtvis inte eftersom att alla verkar ha blivit så tråkiga)

Har klippt av mig håret förresten, känner väl att det är lite som skulle behöva ändras men vi får se...

Skriver väl mer ikväll när jag vet lite mer eller imorgon.. 



yours only,



P. Cederqvist


 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

...........

Det här är hemskt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

helt fel

Något är inte som det ska vara, något är fel..









yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hot stuff

Igår kväll vid 7 tiden så tog jag bilen och åkte mot skidbacken. Där träffade jag upp camilla, malin & Christian. Vi skulle åka pulka =) Eller aa, christian åkte pulka. jag, camilla & malin åkte i svarta sopsäckar,. Haha det var skoj! När vi åkt några gången och var trötta på att gå upp för backen hela tiden så begav vi oss hem till camilla & malin och drack vam choklad med grädde & åt kakor och skorpor med ost. Mys!

Idag har jag varit på möte, det var inte så tråkigt som jag trodde nu när inte helena var med. Men självklart är det roligare när hon är med!

Nu ska jag straxt baka lite kärleksmums/snoddas. Mums.. 

Skriver väl mer ikväll .

Förresten bara 25 dagar kvar här i Sverige för min del!=D 





yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Come and kiss this pain away

Gårdagen spenderade jag  med att titta på film på datorn i sängen. Snöstorm ute vilket gjorde att vi inte hade några tv-kanaler som funkade. Pappa bestämde sig för att klättra upp på taket för att sopa bort lite snö från parabolen. Mamma varnar honom och frågar om han verkligen ska upp på taket nu när det är så mycket snö och halt. Men envis som han är så klart han ska det.

Mamma går upp och fixar lite på övervåningen och jag ligger i mitt rum. Några sekunder senare hör jag hur mamma skriker och hur hon springer ner och far ut genom dörren. Det var pappa..
Han trillade ner från taket.

Han kunde inte få stopp på den snabba farten så han åkte hela vägen ner, sedan rakt igenom taket på uteplatsen, vidare ner rakt på stolen som gick i tusen småbitar & sedan på något sätt lyckades han få ett jack i örat och ett jack som blödde i huvudet.
Som tur var, så var det inte så illa, han blev ju helt klart mörbultad, lite sår som blödde, stukade ena handen och lite svullen här och var men annars så var det ingen stor fara. puuh..
När chocken lagt sig så började vi allihopa att gapskratta åt det. och varje gång jag går ut och röker nu så börjar jag skratta när jag ser hålet i taket.

Även resten av söndagskvällen spenderades i sängen framför datorn eftersom att pappa trillade ner precis när han kommit fram till parabolen.

Jag somnade ganska sent inatt. Låg och tittade på mannen som kunde tala med hästar.. så sorglig.
Men somnade efter halv iaf.


Vaknade vid 9 tiden imorse och mådde inte så överdrivet bra. Låg kvar i sängen och mös, tittade klart på mannen som kunde tala med hästar.

lite senare så lagade jag lunch till mig och mor min..

Nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra, kanalerna i mitt rum funkar fortfarande inte. kanalerna på den andra boxen fungerar där uppe, så får väl ta och lägga mig där uppe i soffan och titta om det är något att se på...

Veckan ser ganska lugn ut för mig..
Imorgon är det möte, utan helena nu eftersom hon har flyttat=( fan va tråkigt!
Även på onsdag ska jag på möte lite snabbt. Sedan ska även camilla få klippa av mitt hår, det kan behövas, skönt om inte annat innan jag åker..
Helgen tänkte jag nog spendera med Helena! Så vi får se vad som hittas på..


skriver kanske mer ikväll, annars någon annan dag såklart.




yours only,


P. Cederqvist


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredag & lördag

Igår så åkte jag och helena först en sväng till nyköping för att lämna tillbaka lite kläder. Sedan åkte vi mot oxelösund för att hämta helenas nyckel till hennes nya lägenhet. Fin var den =)
Åkte sedan tillbaka och släppte av helena i vagnhärad så hon kunde åka med Ck en vända till oxelösund igen för att lämna lite mer saker i lägenheten.
Medans dom gjorde det så passade jag på att åka hem och ta det lite lugnt och duscha och fixa lite.

När dom kom tillbaka senare på kvällen så gick jag, mamma, pappa, nicklas, helena, ck & limpan ner till sportbaren för att käka och dricka lite. trevligt & gott var det ! Jag, mamma, pappa, nicklas & helena knatade sedan hemåt efter ett tag för vi alla frös som sjutton. Satte oss sedan i köket allihopa och lyssnade på hög musik och drack vin & shottar. Vid tolv tiden så kände jag hur mina ögon gick i kors och bestämde mig för att sova eftersom att vi skulle upp tidigt på lrödagen.. Men när jag precis ska gå & lägga mig så kommer öje, så fick lov att vara vaken ett tag till, men det gjorde ju ingenting eftersom att man skrattar så mkt då =)Gav upp efter bara en liten stund och försökte sova. Men som jag redan anade när öje klev genom dörren så skulle det inte bli lätt att somna. vilket det inte heller blev. Men jag försökte. Låg och skrattade för mig själv i sängen när jag hörde vad dom pratade om ute i köket. Våra gamla minnen från när vi allihopa bodde i gula villan =) Det var en helt underbar tid. Något som man inte tror kan vara så bra, som taget ur en kollo film var det.
Men lyckades till slut somna och sov som en prinsessa natten igenom.

Klockan 8 imorse så började det pingla på telefonen, då var helenas sms terrande igång. Hon kom upp springandes och flög på mig i sängen.. Lite innan halv 10 så var det bara att bege sig först till trossen för att handla frukost, sedan vidare hem till helena för att käka och sedan packa in allting i släpet och i bilarna.. Det gick bra. Jobbigt & kallt bara..
När vi packat båda bilarna och släpet fullt så började resan mot oxelösund.

Väl framme så var det bara att börja packa ur allting igen, puuh va jobbigt. Jag och ck fick oss några skrattanfall, och jag har kommit på att vi verkligen inte skulle passa att jobba på någon flyttfirma.. När vi packat ur allting vi fick med oss så begav vi oss vidare till donken för att äta lite sedan tillbaka till vagnhärad för att packa in det sista och köra en sista runda, denna gån behövde inte limpan & ck följa med. Nu var det inte alls lika roligt att åka längre, blev trött efter maten. Men det gick ganska snabbt iaf. När även detta lass var urpackat så var det dags för mig och nicklas att lämna våran älskade helena där i oxelösund och bege oss hem mot trosa igen.. Usch då var det hemskt att åka, kändes som om vi åkte och åkte men inte kom någonstans.

Resten av kvällen har jag spenderat hemme med mys för mig själv. Åkte till trossen och köpte lite gurka & dip och la mig sedan och tittade på melodifestivalen.
Nu sitter jag och väntar på att filmerna ska bli klara. ska titta på den nya Fredagen den 13 först. Sen får vi se om jag verkligen orkar se en till..


 





 


Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!


Helena:


Jag älskar dig för den du är och den jag är när vi är med varandra & den underbara kontakten som vi har fått dom senaste månaderna. Älskar att vi verkligen alltid har så förbaskat roligt tillsammans no matter what we do!! "I don´t know.. Anybody father... Ö ö ö "


Kommer sakna dig så fruktansvärt mycket...



 



Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!

Camilla:

På senaste tiden så har vi inte träffats alls lika mycket, vilket inte är okej.. Men det jag älskar med oss är att vi vet båda två att vi alltid har varandra vad som än händer. Genom gott & ont! 6 år vi har umgåtts i stort sett varje dag nu, utan att ens bråka. Det är riktig vänskap vi har.. Jag älskar dig & kommer att sakna alla våra galna idéer & spontana påhitt! 
Det bästa med allt är att jag vet att även om det skiter sig för mig där borta så vet jag att jag har något underbart att komma hem till.





Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!

Melina:

Melina...Melina...Melina... Du är för jävla underbar & jag hatar att jag inte kommer att få träffa dig på så länge, det kommer hinna hända så himla mycket med dig innan jag är tillbaka. Du kommer inte känna igen mig när vi ses igen och det gör mig mycket ont att veta! Jag älskar dig!

Du har världens bästa mamma ska du veta! Ta hand om henne medans jag är borta...









Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!

Alexandra:

Vi har inte heller umgåtts så mycket på sistonde & jag hatar att vi är för dåliga på att göra det. Men huvudsaken är att vi vet vart vi har varandra, för det vet vi & det kan ingen ändra på! Saknar alla våra tokiga konversationer och upptåg..
Men det kommer massor mer sådana, absolut! Och det ser jag fram emot. 
 






Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!

Sophie:

Usch jag skäms över att skriva det här en gång till men det är faktiskt som så att även du & jag sophie träffas alltför sällan nu för tiden.. Vi har alltid roligt tillsammans och det vet både du & jag. Vi kan verkligen skratta åt allt och ingenting..!
Nu reser du åt ditt håll & jag åt mitt håll. Jag håller tummarna för att det ska gå bra för dig och att allt blir bra, för det förtjänar du varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund som går.

Det gör ni alla! Glöm aldrig det!







Nu är det inte långt kvar... kommer sakna er alla här hemma otroligt mycket! Men vi ses såklart igen!

Jessica:

Fy tusan på mig själv.. Ännu en gång, så är här ännu en ut av mina underbara tjejer som man alltid har fruktansvärt roligt med, som är en så otroligt go tjej, men som jag inte träffar så ofta längre. :( 
Även fast att vi inte träffas lika mycket längre eller pratar så känns det ändå på något sätt som om att vi gör det. Jag vet inte ritkigt hur jag ska förklara det. det bara är så. 
Vänskap helt enkelt! 




Godkväll!

yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

panik

Vaknade vid 8 av att det vibrerade på min mobil hundramiljoner gånger direkt efter varann. Förstog genast att det var Helena som var i farten med sitt sms terrande från nedervåningen.  Somnade iaf om. Lite innan 10 så började det vibrera i telefonen igen, återigen så avr det Helena. 2 minuter senare så hör jag hur någon springer uppför trappan i full fart slänger upp dörren och helt plötsligt flög på mig. Helena...
Då gav jag upp med mitt sovande. några minuter senare så begav dom sig mot min brors rättegång i nyköping, medans jag låg kvar och mös i sängen.

Vid halv 11 örjade det kurra ordentligt i magen, gick då och lagade makaroner & köttbullar. kröp sedan ner i sängen och tittade på barnhemmet, när den var slut så fortsatte jag mitt mys med att titta på ciao bella. När det var ca 10 minuter kvar på filmen så kommer min bror & helena inspringandes i mitt rum och flyger på mig och slår lite på mig. ( det är inte ovanligt). Bror trycker även på sovknappen på datorn och jag blir galen, det var ju bara 10 minuter kvar. men men. Helena ville gå & fika. Så jag & helena knatade först ner till sportis där jag köpte mig ett par nya gympaskor, vilket var mycket behövande. Sedan gick vi och fikade på nilssons i väntan på att mamma skulle komma hem med bilen. Vid halv 4 tiden begav vi oss mot media market för att köpa en platt tång och en universal tv dosa till helena. Begav oss sedan vidare till ikea och tittade lite grann. När vi var klara där och gick ut till bilen så upptäckte jag att det inte var någon luft kvar i ena daäcket, tyckte det kändes konstigt när jag körde men tänkte inte mer på det. Så vi körde till närmaste statoil för att pumpa däcket. ( vilket varken jag eller helena aldrig gjort tidigare)

Jag kände mig jätte dum som inte visste hur man skulle göra till en början. Så vi tänkte att "äh det kan väl dom som jobbar hjälpa oss med"
Så vi går in å statiol och frågar den unga killen som jobbade. Det svaret vi fick var "vet ni inte hur man gör? =O"
Smartskalle, tror du att vi skulle ha frågat då eller?
Han ville inte hjälpa oss hur som helst, så då får såklart fixar petra ta tag i saken med egna händer, haha! Men det var ju som tur var lätt som en plätt :p och förstog då lite han i kassans reaktion. ( Men tycker fortfarande det var sjukt dåligt personbemötande & service)

Vi begav oss nu vidare till en affär som enligt mamma skulle ligga i hallunda. ( En ganska härlig affära, utländsk, skit billigt). Som också är den enda affären där vi hittat billigt rosa toalettpapper.
Men vi lyckades inte hitta affären utan vi fick oss en rejäl visning av Hallunda istället. Efter ett tag fick vi nog när vi sett hur hela hallunda såg ut. Ringde mamma och fick tillslut fram vart det avr. åååh! hur enkelt som helst om mamma bara sagt det från början istället för att lura in oss i hallunda... ;)

Så i affären så finns det bara en bal med rosa toalettpapper kvar. Då kan man ju inte rikskera att någon annan tar den utan den slänger helena sig på direkt och får därför gå runt och släpa på den resten av vistelsen i affären..
Såg förövrigt så jäävla gulligt ut när hon släpade runt på den. Balen som består av rosa toalettpapper & som är nästan större än helena själv. haha!

När vi väl var klara så var jag överlycklig över att vi äntligen var på väg hem.

Camilla skickade ett sms och frågade om vi skulle fika, självklart sa jag! Var ett tag sedan nu..
Så plockade upp henne i vagnhärad och åkte sedan vidare hem till mig och åt god mat & tittade på gamla kort & längtade tillbaks..


Nu ligger jag här i sängen och har nyss tagit ett varmt bad. Ska snart försöka sussa lite för imorgon blir det en lång dag med gullungen..

Ska föst åka till tippen och slänga lite skit, sedan ska vi packa in lite flyttkartonger osv i mammas bil och röra oss vidare till oxelösund för att hämta helenas nyckel till hennes nya lägenhet.. Även gå på stan en snabbis för att lämna tillbaka lite onödiga klädköp också..

Sedan ska vi tillbaka till trosa igen för att köra ytterligare någon vända till oxelösund, då även med Ck också. Får se o vi kanske äter ute någonstans i nyköping också.


men nu ska jag försöka hitta något på tv att sussa till.

Godnatt!


yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

090218

Idag har jag inte gjort så mycket. Hade tid på ungdomsmottagningen kl 3 så var där och prata lite med henne om australien och så.
Åkte sedan lite senare till vhd för att hämta upp Helena & Nicklas. När vi kom hem så lagade jag & helena lite mat, korv & pommes.
Efter att vi ätit upp och var helt proppmätta så lyckades Helena övertala mig att följa med henne och gå till trossen & tillbaka. Så det gjorde vi, hon handlade en godispåse och jag handlade en annanas. När vi var på våg hem så kom jag fram till att jag ville göra smoothies så vi rappade på så att vi skulle hinna ner till konsum på 10 minuter dför då stängde det.. Köpte en laktosfri yougurt med vaniljsmak och vandrade sedan hemåt.
Tittade lite på tv och inväntade att greys skulle börja. I första reklamen så gjorde jag iordning ett varsitt glas smoothie till oss och dekorerade det så fint med annansskivor & äppelskivor!! :) ( smakade dock inte så överdrivet bra)

Nu ligger jag i sängen och försöker hitta något på tv:n som man kan somna till.

Imorgon är det dags för min brors rättegång, så bara att hålla tummarna! Det går nog bra!

Nu ska jag tittar runt lite mer innan det är dags att stänga av datorn och sussa.

Godnatt!


yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090217

Klockan ringde 09.20 imorse, så då var det bara att kravla mig upp ur sängen och göra mig klar för att först plocka upp helena hos hennes farmor och sedan åka vidare mot vårat möte. Som vanligt även denna tisdag så var det helt onödigt, jag och helena satt och spelade luffarschak och hänga gubbe, gjorde någora lopper som helena fick busa lite med också. =P

När mötet var klart så begav jag mig hemåt för att tag det lugnt en liten stund innan det var dags att åka och jobba. Blev halvdag idag pga mötet, så jobbade bara mellan 1-4 vilket var väldigt skönt. När jag sedan slutat så gick jag hem till helena och busade lite med mellisen, lite senare kom även min bror och far dit för att fixa helenas dörr. Jag begav mig så småning om tillbaka mot trosa för att först hämta upp mamma på jobbet sedan ner och handla lite på konsum.

När vi kom hem så kände vi hur trötta vi blev och hur lusten att laga mat bara försvann, så vi ringde pappa och bestämde oss för att han skulle köpa med sig kina mat hem. Det var första gången jag faktiskt tyckte att det var gott =)

Nu ligger jag i sängen min och fryser som attans, får inte upp någon värme alls just nu..
Ligger förövrig och tittar på halv åtta hos mig och inväntar på att den nya säsongen med navy cis ska börja & sedan andra avenyn..


yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

090216

Vaknade vid ca 8 halv 9 imorse, trött som en mus. Tittade lite på tv åt frukost och tog det lugnt.
Vid halv 2 tden begav jag mig mot vagnhärad för att hämta upp Helena & Melina och sedan bege oss mot södertälje för att shoppa lite på rusta, jysk & jula.

När vi var klara där så begav vi oss hemåt, först förbi helena för att lämna hennes saker sedan vidare hem till mig.
Jag, helena, nicklas & melina gosade ner oss i soffan och tittade på Patrik 1,5 =)
När vi sett klart på filmen så var det middagsdags. Efter en stund skjutsade jag hem sötnosarna till dom. Den ena gullungen somnade nästan direkt när vi börjat åka medans den andra lite större gullungen nog mest satt och tänkte på sina kakor som hon skulle köpa och sedan mumsa upp när hon kom hem..

Jag begav mig hemåt igen, kröp ner i sängen framör tv:n med mamma och tittade på halv åtta hos mig & 90210.. Sen lite annan skit som vanligt..

Imorgon är det åter igen möte sedan börjar jag jobba kl 1..

Så nu ska jag titta lite på navy cis tills jag somnar..




yours only,






P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

burr

Usch va kallt det är ute, inte skönt alls! Längtar massor till värmen, ska bli så skönt! Ska tänka på er här hemma när jag ligger på stranden med en drink i handen eller när jag står på surfbrädan och ska försöka lyckas surfa utan att drunkna eller bli uppäten av en haj..
Det har varit några hajattacker nu dom senaste dagarna, väldigt läskigt. Usch! Men jag håller mig längst kanten tror jag :p


Hur som helst så åkte jag till södertälje vid 1 tiden för att träffa sophie, vilket var alltför länge sen! Så jag åkte hem till henne och vi bestämde oss för att göra june sällskap på kevins bandymatch, dom vann! :) När matchen var klar så begav vi oss och käkade pizza, usch jag höll på att spy :P

När vi hade ätit klart så begav vi oss hem till sophie igen och hon visade mig runt lite i deras nya lägenhet. Jätte fin! =) Helt underbar utsikt också..
Sedan satte vi oss på sophies rum och tittade på en massa roliga filmer och lite gamla kort =)
Vid halv 7-7 tiden så begav jag mig hemåt.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att bones ska börja..

Fryser lite, tror jag ska göra ett fotbad lite senare,..



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090215

Så har ännu en helg bara glidit förbi..


Fredag:


Tog det lugnt på dagen, tittade lite på film och så. Efter ett tag vart jag på sånt sjukt skratt humör, så jag terrrade Helena på sms och hade skit kul för mig själv :P

Vid 7 tiden så kom Helena & Ck hem till mig för att börja dricka lite innan vi skulle röra oss vidare till christian på fest. Vi gick hem till christian och det var sjukt kallt. vi hade skoj men det var tyvärr inte så mkt folk.. Men vi dansade, brottades och hade kul.

Jag nicklas & helena knatade hemåt lite innan kl 1, för vi var hungriga..
Så när vi kom hem så vräkte vi i oss mat alla 3, däckade sedan så skönt i sängen.


Lördag:

Vaknade ganska tidigt, mådde inge vidare. Men efter lite god frukost så bestämd jag och helena oss för att ta en promenad till trossen för att handla klorin till mamma. Det var underbart skönt väder ute man blev så glad. När vi kom hem igen så la vi oss i nicklas säng och tittade och skrattade åt när han spelade xbox.
Vi funderade på vad vi skulle baka för något men kom sedan fram till att vi inte skulle baka..  Det var dags för att käka lunch så jag gick upp och stekte korv och gjorde french hot dog till oss alla.. Det var gott.

Jag och Helena begav oss sedan till vhd för att hämta hem gullungen.
Sen vidare till trossen igen för att handla svull till kvällen.  Vi bestämde oss för aatt vi ville gå och mata änderna, så vi köpte bröd.
När vi kom hem så matade vi gullungen lite sen klädde vi på oss igen och gick ner och matde änderna, roligt.. Helt galna var dom.. Och jag älskar att melina inte kan prata men att hon har lärt sig att säga bla peepee. Så gulligt.

När vi kom hem igåen så kröp vi ner i soffan och tittade på film och väntade på att maten skulle bli klar. Sedan åt vi mys middag allihopa. mums va gott det var..

kl 8 så mös vi ner oss i soffan allihopa och tittade på melodifestivalen, helt okej denna gång..

Det blev en mysig lördagkväll framför tv:n :)


Söndag:

Vaknade idag vid halv 10. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, så det återstår att se..

Skriver väl kanske lite mer ikväll eller annars en annan dag..



yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090212

Var & tog bort mina stygn idag, underbart skönt :) Har inte kliat någonting efter det...

När jag kom hem så lagade jag lunch till mig och mamma, och la mig sedan och tittade på film. The women hette den, inte bra alls. Medans jag tittade på den så blev jag sugen på att åka till nyköping och titta lite. Så jag drog med mig helena & melina och åkte dit..

Som förväntat så fanns det ju inte så mkt så jag köpte bara , 2 tröjor & 2 linnen från gina, ett till par fin mjukisar från h&m och även en gullig lång t-shirt från barnavdelningen på h&m. Skönt att man kan börja handla där, om inte annat så är det billigare, haha!!


Imorgon blir det party, meningen avr att vi skulle åka till nyköping som vanligt, men denna gång har vi bestämt oss för att stanna i Trosa eftersom att vi ska på hemma fest istället, det var väldigt länge sedan så det kan bli skoj :)


men nu ska jag fixa lite innan alla program börjar på tv:n...



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090211

Igår gick jag upp kl9, jag och helena skulle vara på möte kl 10. När vi väl var på mötet så var det som förväntat, helt onödigt.. Jag satt mest och kladdade på ett papper.

När mötet var slut så vandrade vi ner mot krilles för att käka. Efter att vi käkat så knatade jag hem till mig och helena hem till hennes farmor. Mamma låg och tittade på tv i min säng, ovanligt :p

Jag satte igång med städningen. När jag städat en liten stund så kom jag fram till att jag ville möblera om, så det var bara att sätta igång. Höll nog på i några timmar, puuh det var jobbigt, helt slut i kroppen när jag väl var klar.. Men bra blev det iaf :)

Efter att vi käkat middag så kröp jag och mamma ner i sängen för att titta på film, den sög! Kunde lista ut exakt vad som skulle hända innan det hände och vem som var mördare osv innan man fick reda på det. Kass.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, helena skickade sms och ville hitta på något, så ska väl träffa henne och Mellisen sen iaf :)

Imorgon ska jag till vårdcentralen kl 10 för att ta bort mina stygn, ska bli så jääkla skönt. Usch va det kliar..

Men nu medans jag väntar på att gullungarna ska komma hit så ska jag försöka laga någon lunch och kanske titta lite på film...


skriver kanske mer senare, om inte så en annan dag..



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090209

Denna dag har varit en härlig dag.

Gick upp vid 10. Såg vilket fint väder det var ute och blev genast på topp humör. Vid 1 tiden kom Helena till Trosa och vi bestämde oss för att gå ut och gå lite och sedan ta en fika. Men med tanke på att det inte finns så mnga ställen att gå i Trosa så blev det en liten tripp till Trossen. Vi hade bestämt oss för att vi skulle baka kladdkaka, men på vägen till trossen så kände jag för att istället baka bullar.

När vi väl kom fram till trossen och stog inne och läste receptet så vi visste vad vi skulle behöva handla så hade jag redan ändra mig och var inte alls sugen på att baka bullar längre. Såg då när vi vände oss om att hyllan bakom oss var full med massa olika sockerkakor, muffins mm. Längst ner på hyllan såg jag att det stog våffel paket. Så vi bestämde oss för att vi skulle laga våfflor med grädde, sylt & glass och äta till frukost/lunch. Överst på hyllan fick jag sedan syn på chokladtårta så även det bestämde vi oss för att baka. 

När vi handlat klart allt så började vi knata hemåt igen. När vi hade gjort klart våffelsmeten så inser vi att mitt våffeljärn slutat fungera, jävla skit. Så vi tog oss en sväng hem till Helenas farmor och lånade hennes. Sen åt vi våfflor för fulla rullar :)


Lite senare framåt kvällen så bakade vi våran chokladtårta, den vart helt gudomligt god.. 

Men vi bestämde att ingen skulle få smaka på tårtan förrän vi ätit middag.  Vi åt mys middag med schnitzel, pommes, god sås, "sallad", mm.  jag, mamma, pappa, nicklas & helena..

Kröp sedan ner framför tv och har spenderat resten av kvällen där.

Jag och mamma har mest legat och brottats och härjat hela kvällen, kommer sakna det så sjukt mycket när jag åker.. Men inget man kan hänga upp sig på.. Men va tomt det ska bli här hemma när jag åker. Och vad mina pojkar och min flicka ska sakna mig och jag dom. Dom som sover hos mig varje natt, dom som lyckas att överhuvudtaget få mig att somna :S Yngsta pojken ligger hos mig här nu och sover så sött.

Tänk om dom inte tycker om mig lika mycket när jag kommer hem igen, va ledsen jag skulle bli då.. Även dom är min familj. ( Klart dom kommer!)
Men det löser dig :)

Hur som helst så blir det troligen den 21 mars jag åker.. Så får jag sova på hostel en natt eller dag eller vad det nu är när jag landar.
Kommer vara så sjukt uttråkad på planet, tar över 18 timmar att flyga, plus att jag ska landa i London & i Hong Kong :/ Ska ha med mig sååå mycket pysselböcker och korsord på planet :p
Och på något eller annat vänster så ska jag även lyckas att vända på dygnet , 11 timmar framåt :O hjälp säger jag bara!

Men men... Nu ska jag se klart på navy cis och sedan ännu ett navy cis efter det..
Godnatt gott folk!



yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

090208

Idag hade jag kommit hem om Åre resan hade blivit av, men det blev den ju inte.. Ganska skönt faktiskt :)

Har inte skrivit sedan i onsdags. Så det får bli en sammanfattning. 


Torsdag:


Gjorde inte mycket, var hemma och tog det lugnt och var fyllechaufför.
 

Fredag:

Fixade en massa ärenden på dagen. kvällen blev det utgång. Först förfest hos helena sedan vidare mot Nyköping där vi träffade resten av folket. Hade sjukt kul . Jag och CK dansade non stop :p

Lördag:

Sov sjukt dålig, så vaknade och kände mig helt förstörd. Åkte ut till Stensund och hämtade CK och Helena för att sedan bege oss vidare mot Nyköping och käka och handla lite på city gross.
Inte många seriösa stunder då inte haha, skrattade mest hela tiden vilket sammanfattar denna dagen utmärkt, skratt!
 
Begav oss hemåt , först till vhd för att släppa av CK som skulle låna Helenas lägenhet. Passade även då på att packa ihop och få med mig alla mina saker hem.

Jag och Helena åkte vidare mot Trosa. Stannade till på Trossen för att försöka komma på vad vi ville ha att mumsa på till kvällen. Efter mycket oseriöst flummande och skratt så kom vi fram till att vi ville ha fruktsallad. Så vi plockade på oss lite annanas, melon, vindruvor oach all annan frukt.

Åkte sedan hem, åt lite grann, hoppade in i duschen och kröp sedan ner oss i soffan och tittade på melodifestivalen. Dålig!

Så det blev en lugn & skön lördag, men har nog aldrig haft så roligt av att bara vara hemma en lördag, fan va vi skrattat! Om ett skratt förlänger livet, då är vi fan odödliga nu ; )


Söndag:

Idag kom min bror in och härjade i mitt rum ock skrek att det var frukost.. Jag blev galen eftersom jag trodde klockan var jätte lite. Men pallrade mig upp iaf och ser då att klockan är halv 2, vilket jag inte trodde på. Trodde det var min bror som spelade mig ett spratt och hade ställt fram klockorna, men inte det inte.. Usch det var lite läskigt, men det gör inget. var ganska så skönt, har sovit som en gud inatt.

Efter frukosten så gick vi upp och la oss och tittade på film, haha så himla gullig film :p

Lite senare på kvällen så åt vi mys middag hela familjen och nu ligger jag här i min säng och tittar på Bones :)

Jusste ni som inte har sett på nyheterna eller läst tidningen så brinner det katasrofalt i Australien :/ Hemskt, men det gör inte mig ett dugg jag åker ändå. Hej då nollgradiga, slaskiga, regninga, gråa Sverige & Hej Australien, sol, 47 grader, bad, sandstränder, surfing, party & allt va det innebär :)!

Tror förresten att det blir den 23 mars, så hinner jag umgås lite mer med familjen och så. Och helena flyttar ju nu så ska hjälpa henne har jag lovat, sen den 13 mars så är det inflyttningsfest och innan det så ska vi till boda borg ett gäng och ha skoj! :)



men nu ska jag se klart på bones..


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090204

Idag har jag inte gjort speciellt mkt, bara färgat håret busat med melina osv.

Imorgon tror jag att det kanske blir lite jobb  vi får se..

I helgen så ska jag mamma och pappa gå igenom allt om australien så att vi kan boka och göra klart det sista & vaccinera mig måste jag nog göra också.


men skriver mer om det i helgen antar jag.


nu ska ja strax försöka sova..


 

yours only,



P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090203

Igår opererade jag bort 2 st födelsemärken som jag inte tyckte om. Det gick såklart bra. Ena fick sys 2 stygn. trodde det skulle börja göra skit ont när bedövningen hade släppt men det gjorde det inte. Gjorde lite ont på kvällen i det som syddes men inte mkt alls och inte länge.

När jag gick och la mig så hade jag hoppats på att jag skulle kunna somna lika snabbt som kvällen innan. Så jag tog en ipren och lite hostmedivin, men kunde inte somna utan hann känna när hostmedicinen började verka. Efter som det är en så pass stark hostmedicin med morfin i så blev jag helt varm, dåsig & illa mående. Hemskt var det så gick upp och stoppade fingrarna i halsen men förhoppning om att jag skulle må bättre, men inte det inte..

Gjorde ett nytt försök med att somna, lyckades till slut.

När jag vaknade imorse så hade mamma och helena varit och handlat smarrig frukost. Efter frukosten så var det bara att börja göra mig iordning för att åka mot vagnhärad där jag skulle bli inskolad på ett fritids. Det gick bra och jag stormtrivdes där.  Jobbade mellan 12-16 idag, så det var skönt eftersom jag varit så himla trött idag.

Nu har jag precis tittat klart på nya one tree hill och ska nu krypa ner i sängen och titta på bolt. Sen får vi se om jag och mamma kanske tittar på Body of lies sen när hon kommer hem .. 


Veckan ser ganska lugn ut för min del, skönt.


yours only,




P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 mars eller 23 mars

Igår var en riktigt säng liggar dag för min del, låg i sängen från att jag vaknade tills det att jag vaknade idag.

Mådde inte bra alls igår och värre blev det på kvällen. Kände vid 11 halv 12 igår kväll hur jag fick ont i huden på hela kroppen och förstog då att febern var på väg. Frös som tusan så la mig i ett bad. har aldrig badat i så varmt vatten men ändå frös jag :S

När jag kom upp visste jag inte vart jag skulle ta vägen, gjorde så ont och frös som tusan. Tog på mig pyjamasen tog en sked hostmedicin och kröp ner i sängen, stänge av tv:n, la mig i fosterställning och somnade på stört. Sov sen faktiskt riktigt bra hela natten, vaknade några gånger av att jag var törstig, men kändes som om jag var helt frisk.

Men sedan när jag gick upp vid 10 tiden så upptäckte jag att frisk var jag verkligen inte, men har faktiskt inte mått lika dåligt idag. Idag är det mest hostan som är jobbig, blir helt kallsvettig när jag hostar och kan inte andas.

Så har jag tur så är det på bättringsvägen nu.

Idag ska jag till doktorn 15.15 och titta på mitt födelsemärke som jag vill ta bort.


Ska försöka ta tag ordentligt i Australien resan i dagarna också, Och försöka bestämma och titta upp vilken dag jag ska åka, Antingen så åker jag så att jag är där den 11 mars eller den 23 mars. Så vi får se vilket som passar bäst..



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

usch

Igår blev det en lugn hemmakväll för min del, orkade inte göra mig i ordning.
Natten har varit ett helvete.. Har hostat och varit helt täppt i näsan :( Har knappt kunnat sova..
Nu mår jag skit dåligt, har blivit sjukt förkyld :( Ont i lungorna som tusan, genom täppt i näsan, förkylnings huvudvärk och allt som hör till :(

Så även idag får det bli en lugn dag/kväll hemma för min del..






yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()