va ni ar daliga

(ni klagar pa mig att jag ska uppdatera min blogg oftrae, men inte tusan skriver ni dar hemma i era bloggar. Jag ar anda i Australien sa jag har en bra ursakt ;) )

Okej sen sist da....

Sist jag skrev sa var det varan sista dag i surfers paradise. Vi tankte att vi skulle sla till pa stort och festa jarnet den kvallen ocksa.. Vilket vi gjorde. Skapligt for mkt dricka vart det for min del.. KOmmer inte ihag nagontiing fran den kvallen alls. och var full till kl 2 dagen efter. Varsta dagen pa lange, hemsk bussresa ocksa. uuusch...
Men jag far skylla mig sjalv..
Det laskiga med att dricka goon ar att man kan fa sanna jakla minnesluckor aven fast att man inte ar speciellt full.. Inte bra...

Hur som helst. Vi akte vidare till Brisbane och ar har nu.. Det ar ett jatte frasch hostel, har legat vid poolen hela dagarna nu, det ar for varmt for att gora nagonting annat pa dagarna...
I veckan som kommer ska forhoppningsvis aka och borja jobba med lite fruktplockning... Ska bli kul, vi ar ett stort gang fran detta hostel som aker isafall :)
 
Igar hade jag min forsta alkoholfria kvall pa jag vet inte hur lange.. Kandes riktigt bra faktiskt, kom i sang ganska skapligt och mar bra idag.. Perfekt..

Idag firar dom Anzacs day har, sa allting ar stang overallt, jaavla skit. Jag hade tankt att jag skulle gor en jatte god kycklingsallad idag, men det gar ju inte nu =( Vad ska jag ata ikvall da =/

Men men ...

nu ska jag nog ta och ga ut och lagga mig vid poolen nagra timmar...

ha det sa bra dar hemma...


pusss o kram


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

usch va jag ar dalig..

Jag ar verkligen sa himla dalig pa att uppdatera har, aven fast att jag faktiskt ar inne pa internet lite da och da.. Mend et ar sa trakigt att skriva blogg nu... Maste ocksa erkanna att jag har varit riktigt dalig pa att ta kort.. Jatte trakigt... Men sa ar det.. Ska forsoka bli battre pa det...


hur som helst,..

Nu ar jag i Surfers Paradise, kom hit igar..
Blev en utekvall har igar, riktigtroligt, kom hem vid 7 imorse:)
Ikvall blir det nog annu en utekvall tror jag men jag behover vila en liten stund forst..
Nu ska vi straxt bege oss ut och titta runt lite grann ..
Imorgon aker vi vidare.
Vi aker da till Brisbane..
Dar ska jag ch lina forsoka hitta nagot jobb...
hoppas hoppas..
behover jobba lite nu...
Men det loser sig...
nu borjar jag ma lite daligt, bara 5 timmar somn efter en sadan tuff utekvall ar for lite for min del.
men man vill ju inte sova bort hela dagen...


Nu orkar jag inte skriva mer...
Jag saknar er alla dar hemma har faktiskt lite hemlangtan ibland. Men inte sa farligt...

ha det sa bra nu. och ta hand om er.

puss o kram..

yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090412

Javla skit... Skrev precis ett langt utforande inlagg, men nar jag skulle kopiera det sa forsvann saklart allting... Far val forsoka komma ihag och skriva det jag skrev...

okey here it goes..

Igar var en harlig dag.. Vaknade vid ca 8 gick da ut och satte mig och tog en kopp varm choklad och laste lite i min bok,.
Vid 10 tiden sa gick vi och la oss vid poolen och lag dar i nagra timmar. Skont.. Meningen var igar att vi skulle ga och mata koalir men jag kande att det skulle bli for stressigt att gora det igar sa jag bestamde att vi ska gora det idag istallet...

Sa isatllet sa lag vi kvar vid poolen nagon timme tills det avr dags for att laga lite lunch.. Gott..
Nar vi hade atit klart och vilat magarna en liten stund sa gick vi ner pa stan for att kopa lite mat och alkohol...

Nar vi kom tillbaka till hostlet igen sa var det bara att hoppa in i duschen och sedan borja gora sig klar for kvallen som bestog ut av BBQ & utgang..

Igar var vi aven tvugna att chexka ut fran vara rum eftersom att klantiga som vi ar glomde att saga till att vi ville stanna nagra dagar langre, och da var det fullbokat. Sa vi fick flytta in i huset brevid isatllet och bo i "vardagsrummet" vilket jag ar riktigt glad over. Det ar stort och det ar bara vi 3 som sover dar.. Sa det ar skont. har sovit som en liten angel inatt.. Dock sa har jag lyckats bli forkyld.. Mindre roligt. Men det ar varst pa mornarna, sedan marks det knappt av pa dagarna..
 
Men hur som helst..

Nar jag hade gjort mig redo for kvallen sa satt vi oss ute pa varan courtyard och borjade dricka.. Blev lite rund om fotterna efter forsta cidern sa jag kande attjag skulle ta det lite lugnt dar tills jag fatt mat i magen..
Maten var sagt att den skulle vara grillad och klar till kl 7, men eftersom att vi var sa manga som skulle ata sa hann klockan bli 8.30 innan vi fick mat..
Men det gjorde inget, det var det absolut vart att vanta pa...

Vid mitt bord sa satt det aven 2 stycken australienska tjejer som avr valdigt trevliga och roligt. Sa bestamde oss for att vi skulle haka pa dom 2 och deras 2 tjejkompisar ut pa krogen. Sa nar vi atit klart sa fick magen vila en liten stunde innan det avr dags att knata ner mot krogen..

Det var en hur mysig krog som helst, ligger precis langst havet. Med palmer och sant mys.. Sa vi satt ute och drack pa den gigantiska altanen hela kvallen. Dansade ingenting, vilket var jatte trakigt, emn det var inte sa speciellt bra musik sa vi fick sitta och ta en massa fula kort och skratta istallet.. Det avr skoj..

Vi var inte kvar dar alltfor lange med tanke pa att det inte var sa bra musik och sdan fora att de 2 australienska tjejerna skulle upp tidigt for att bege sig ehm till newcastle.. Dom ville att jag skulle folja med och bo i deras hus, men jag vill ju aka uppat, men vi bytte nummer och sant sa vi far se om jag aknske aker tillbaka nagon annan gang innan jag aker hem till Sverige igen.. 

Men men... 

Idag ska vi iaf ga och mata koalorna, det ska bli kul... 
Har aven fatt reda pa varfor koalor ar sa himla sega, lite roligt.. Vill ni veta ?? klart ni vill! 
Det ar for att det koalor ater mest ar eucalyptus, och ater man det rakt av sa gor det att man blir hog. haha.. Sa koalor ar sa gott som hoga hela tiden.. 
Sedan sa har koalor ytterst sma hjarnor, aven fast det har sa stor huvudetn. ( min teori ar att det ar for att det ar ett valdigt bra skydd for dom nar dom ar for hoga och trillar ner fran traden. hihi)  

Kommer inte ihag va det avr mer jag skrev forut sa detta far racka..

Nej jusste..

Inatt ar varan sista natt har pa hostlet, imorgon checkar vi ut och sedan imorgon natt sa ska vi ta en nattbuss och aka hela vagen till byron bay... Antligen... =)

Sa snart sa ar jag framme, antiligen... Hoppas att jag kan hitta ett jobb dar sa att jag kan stanna dar ett tag...

Men nu borde jag forsoka fa i mig lite frukost...

ha det sa bra allihopa..



puss o kram


yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tiden flyger

Tiden bara flyger ivag, dagarna gar sa himla snabbt har.. Sa vad har hant sen sist jag skrev ?

Jag har lamnat Sydney nu & jag saknar det redan jatte mycket..

Den 6:e April sa gick jag och Lina upp till Tribal Travel och kopte oss ett varsitt busspass som ar giltigt i 6 manader. Med det har vi nu borjat varan resa upp mot ostkusten.. ( Ska tillslut anda upp till Cairns, sen far jag se om jag kanske flyger over till Darwin och sedan ner till Alice Springs, och kanske melbourne, vi far se, tar det som det kommer.)

Redan i Tisdags sa borjade varan forsta resa, den gick till NewCastle. Det var ett rikigt trakigt stalle, lite storre an trosa men lika dott som det.. Sa dar bestamde jag mig pa en gang for att dar ville jag inte stanna lange.. Men Hostlet dar var helt okej, Jag och Lina delade pa en dubbelsang, och jag kommer inte ihag nar jag sov sa skont sist.. 
Men Redagn nar vi vaknade pa onsdagen sa gick vi ner och satte oss vid datorerna och bokade vidare varan resa.. 

Sa torsdag morgon begav vi oss vidare mot Port Maqcuire, dar vi ar nu. En valdigt mysig stad ar det, tyvarr sa verkar allting vara stangt idag nar det ar pask & vi hade tankt att vi skule festa till det idag, men vi far se.. 
Det har Hostlet ar det basta hittills, visst inte lika skona sangar som det i newcastle MEN det ar ett riktigt frascht kok, frascha toaletter + duschar, harliga rum och sa pricken over i, vi har en pool :) Perfekt...

Imorse vaknade jag vid 6.30 och kunde verkligen inte somna om, sa jag gick upp pa toa och sen tittade om tvatten fran igar var torr annu..

Gick sedan och la mig en timme och lyssnade pa musik tills det var dags for frukost och sedan stranden. Klarbla himmel och stralande sol, tyvarr sa varade det inte sa lange, nu ar det lite molningt.. MEningen vara att vi skulle gatt och matat koalorna ocksa, men vi tar det nog imorgon istallet.

Vi har bestamt oss for att stanna har nagra dagar till medans vi forsoker fa tag pa nagra lediga sangar i Byron bay..

Jag vill verkligen dit nu, jatte stor gratis festival och jatte pask firande.. Men det ar omojligt att fa nagon plats sa far vanta..

Nu ska jag nog ta och ga ut och lagga mig i hangmattan och lasa klart min bok :)

Skriver mer nagon dag..

Saknar er alla dar hemma...


puss o kram



yours only,


P. Cederqvist

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()